Ένα σχόλιο

  1. kaltsovrako

    περιμένω να δώ αν θα ξανάρθει. Γιατί μου φάνηκε κάπως απαξιωτική ερώτηση και δίχως να περιμένει απάντηση. Σα να λέμε την πετάει τη σοφιστία τάχα μου και φέυγει

  2. indictos

    Είδες τι παικτάκια έχουμε στον Ηρακλή;

    Τιιι;
    Δεν παίζει στον Ηρακλή;
    Α καλά, είδα τις φανέλες και μπερδεύτηκα.

  3. axtapos

    Κάτι γκόλλλλ όμως… φοβερά ρε καλτσο. Αυτή η ομάδα είναι χρυσάφι.. Να δούμε πως θα αξιοποιήσουν αυτά τα παιδιά.
    Όσο γιατί μας (μου) αρέσει η μπάλα; Είναι γιατί είμαι λαϊκός τύπος, από τα χαμηλά δηλαδή. Δεν τη βρίσκω με το τένις και το γκολφ, αυτά είναι για υψηλού .. επιπέδου!
    Αφήστε ρε παιδιά και μας τους λαϊκούς να τη βρίσκουμε με το ποδόσφαιρο, να ξεδώνουμε, και κρατήστε εσείς τις «πνευματικές» ασκήσεις.. και όποτε σκέφτεστε κάτι μεγαλοφυές.. ρίχτε το και από δω μπας και ξεστραβωθούμε!

  4. kaltsovrako

    Μανο, έχει ενσωματομένο φίλτρο προστασίας παναθηναϊκών. Μη τα δούν και καταλάβουν πως υπάρχουν και τέτοιοι παίχται. Καταλαβαίνεις. 😉

    Indictow, είναι ο νόθος υιός του Χατζηπαναγή.

    Αxtapos, εισαι ωραίος.

  5. tzonakos

    Ε τέτοια βιντεάκια σε κάμουνε να αγαπάς το ποδόσφαιρο.
    Τα «αλητάκια» οκ, αυτα τα αλητάκια προσφέρουν θέαμα
    Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι
    » τι σας αρέσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου»

    α, και υπάρχει και μπάσκετ, βόλλεϊ και άλλα.
    Εννοώ για να αθληθείς ή και να παρακολουθείς.
    Οχι για να βρίζεις τους άλλους επειδή ειναι απο τους «άλλους».
    Στο ποδόσφαιρο την έχουν δει καου-μπόηδες. Δεν θα πάρουμε λοιπόν ποδόσφαιρο. Ωσπου να βάλουν μυαλό. Αλλα δεν πρόκειται.
    Μάλιστα θα μεταφέρουν καφρίλες και σε άλλα αθλήματα.
    Γράφτηκα στο τέννις, το χαηλίδικο.
    Με 28 ευρω το μήνα συν 120 € η ρακέτα και 60 τα παπούτσια.
    Εκεί, μπορώ να είμαι εγω ο «αλήτης» αν πρέπει.

    Σόρρι για το μακρύ κι ολίγον εχτός θέματος λογίδριον, αλλά ….
    Καλημέρα

  6. exitmusician

    Καλά, η δήλωση του Πετράκη ήταν για highlight ευφυών και στοχευμένων χρονικά δηλώσεων. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή μεγάλο όνομα είναι και το Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο Κονφαλονιέρι Jr., όπως και το Βιτόρ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο…

  7. kaltsovrako

    mpampaki, το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είναι πως με αυτούς τους αφρικάνους δε ξέρεις πότε θα γυρίσει. Γιαυτό δεν τον παίρνουν.

    exitmusician, διακρίνω μια πίκρα. Εμένα δε μου την έδωσε για τον Ρίμπο αλλά με πείραξε πολύ για το μικρό. Γιαυτό έβαλα και αυτό το βιντεάκι, μπας και ξελαμπικάρω.

    tzonako, αυτό που νομίζεις ποδόσφαιρο κάποιος στο έχει δείξει λάθος.

    Εγώ με τον αθλητισμό είχα μια σχέση μικρός και συγκεκριμένα με το volley αλλά η μπάλα ήταν αυτή που αγαπούσα από μικρός στις αλάνες.

    Τώρα, να κάτσω και να «απολογηθώ» γιατί μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο, είναι σα να ρωτάω κάποιον γιατί του αρέσουν τα ρεβύθια.

  8. exitmusician

    Δεν είναι πίκρα, παρότι έφυγαν οι κατά τεκμήριο 2 θεαματικότεροι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Απλά συγχίζομαι με την ηλιθιότητα του Πετράκη που στην προσπάθειά του να κάνει πνεύμα πετάει τα πυρότουβλα χωρίς να σκεφτεί.

  9. Manos S.

    Η πρώην παιχτάρα σας, δήλωσε σήμερα πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο αχάριστη ομάδα για όλους τους μεγάλους παίκτες που πέρασαν….

  10. kaltsovrako

    … δεν κρατούσα και ‘γώ λεφτά -γαμώτο- εκείνη την ώρα να τσοντάρω.

    Μεταξύ μας, με τόσα λεφτά που πήρε, εγώ θα τους άφηνα να με δέρνουν κάθε πρωϊ, έτσι για να τους κάνω να νιώθουν καλύτερα που μου τα δώσαν. Πλάκα μου κάνετε ρε;

    Όσο για τις δηλώσεις του Καστίγιο, αν δεν ήθελε να φύγει ας υπόγραφε στο καινούριο συμβόλαιο που του προτείναν. Τέτοιες «αχαριστίες» δε μου τις έχει δείξει κανένας. Εσένα;

  11. tzonakos

    Οχι ρε ! Κάτσε καλά, γιατι να απολογηθείς ;
    Δεν ειπα τέτοιο πράμα. Καλά κάνεις κι εσυ που γουστάρεις οτι γουστάρεις και καλά κάνουν όσι γουστάρουν κάτι ή όχι.
    Το ποδόσφαιρο, – ακόμα και το ελληνικό- συχνα είναι ενδιαφέρον εως συναρπαστικό.
    Δεν φταίει το άθλημα. Οι νοοτροπίες φταίνε.

  12. γμ.τ.πετρουλάκη

    τρέφεις βλέπω μια ιδιαίτερη αδυναμία στον ραλίστα-προεδρό ΜΑΣ. συμφωνώ, αποτελεί αστείρευτη πηγή για πείραγμα, με την βοήθειά του παραμένεις πρωταθλητής άλλωστε, μόνο που… να μωρε… δεν την λες σε κανέναν Παναθηναϊκό έτσι. εμείς, ως θύματα της μεγαλοφυϊας του, τα λέμε πριν από εσένα και πιο εύστοχα. εκτός κι αν το κάνεις εν είδη καφενειακής «καζούρας» που μου κάνει λίγο 80ς. ναι τότε, που εμείς βλέπαμε Σαραβάκο κι εσύ Τσιαντάκη.
    εκτιμώ τη χιουμοριστική σου διάθεση όμως και επειδή, ως γνωστόν, στα ίδια χάλια είμαστε αμφότεροι (μόνο που εσύ κάνεις πως δεν τα βλέπεις και χάνεσαι στα δίχρωμα κασκόλ με τον Γλου στην ούγια), διασκεδάζω με την επιπέδου «Πρωταθλητή» ποδοσφαιρική σου κουλτούρα και θλίβομαι παράλληλα γιατί την δεκαετία που σήκωνες κούπες στο Δημοτικό Θέατρο με φόντο τα κόκκινα βαρελώτα και ονειρευόσουν το κάτι παραπάνω (που ποτέ δεν ήρθε και ποτέ δεν θα έρθει) το ελληνικό ποδόσφαιρο παρέμενε κατάκοιτο σε κομματώδη κατάσταση. και εκεί θα παραμείνει για όσο παραμένεις πρωταθλητής με τα ψέμματα και με την καζούρα σε έναν ανύπαρκτο πρόεδρο. θα έπρεπε, απεναντίας, να τον ευχαριστείς για τις χαρές που σου έχει προσφέρει.

    εφόσον η προεδράρα μας σου δίνει τέτοια έμπνευση λοιπόν, γιατί δεν πιάνεσαι και από μια σοφή λέξη που πέταξε (ως αναλαμπή μάλλον): αυτοκριτική.

  13. παράλληλος

    Η καλύτερη μεταγραφή ήταν ο Ηλίας!
    Το λέω εγώ που ήμουν επιφυλακτικότατος πριν ένα μήνα!

    (-Τόσα δίνω!
    -Πόσο θες?
    Στα Λαδάδικα δεν θα βρεις αυτό που θες!)

  14. vangelakas

    Μόλις τώρα ακούω τήν λήξη τού χαμένου μάτς τού ολυμπιακού μέ τόν πανιώνιο, αλλά δέν έχει σημασία. Νομίζω ότι οι μετεγγραφές τού γαύρου φέτο, είναι γαμ*τες, δέν πρέπει νά έχει ενισχυθεί ξανά μέ τόσο αλλά καί τόσους καλούς παίκτες.

  15. axtapos

    Ναι πήρε καλούς παίχτες ο Κόκαλης, όμως πως θα παίζουν, με ποιό σύστημα κλπ είναι αλουνού παπά ευαγγέλια.. Τόσα λεφτά για παίχτες και ψίχουλα για προπονητή.. Καλό παιδί ο Λεμονής αλλά η μπάλα θέλει πειθαρχία.. Εβλεπα χθές τον Πανιώνιο και έλεγα ότι το λιγότερο έτσι θα ήθελα να παίζουμε.. Πως το κάνει αυτό ο Γερμανός δηλαδή;

  16. Niemandsrose

    εμάς από το ποδόσφαιρο μας αρέσει η Τσέλσι γιατί ο Μουρίνιο είναι πολύ σκληρό αγόρι και είναι κι άλλος ένας που έχει πολύ ωραία μάτια, μπλε, αλλά πολύ δύσκολο όνομα και μας αρέσει κι αυτός και τα ξεπουλήσαμε και σπίτια και χωράφια όλα να παίρνουμε ορίτζιναλ σωβρακοφανέλες από το FC και να κόβουμε εισιτήρια κάθε κυριακή- εκτός καλοκαιριού που έχουν προπονήσεις-μεταγραφές και πάμε και μείς καμιά αίγινα με τα δελτία κοινωνικού τουρισμού, φάνη πάλι τραλαλά βοήθειά μας.

  17. a19c70

    Δυστυχώς μάγκες δεν τον δίνει η Κρουζ Αζούλ,
    μάλλον τον Ναβουχοδονόσορα θα πάρουμε, αλλά ποιον από τους δύο, τον Peter ή τον George ?

  18. axtapos

    Πήραμε και …κωλοτούμπα! Ε ρε δούλεμα! Κάποιοι μάλλον τα κονομάνε εκεί μέσα με τις μεταγραφές.. Προσπαθώ να τα δώ αλλοιώς αλλά δεν βγαίνει ρε γμτ!

  19. ritsmas

    Μωρε καλτσοβρακο, αυτά τα πολύ ποδοσφαιρικά με χαλανε. Ανεβασε από εκεινες τις φοβερές εξυπνακιές σου κι ασε τους άλλους να τρέχουν. Πληρώνονται γι αυτό, ενώ εμείς….
    Επιστρέφω οικαδε εντός διημέρου. Με χαρά θα ελεγα. Είμαι, πώς να το κάνουμε, άνθρωπος του μεροκάματου κι όχι της αλάνας και της τσαμπα κονόμας

  20. kaltsovrako

    ritsa, αφού αγάπη μου στα ‘χω ξαναπεί. Είμαι επιπέδου λακούβας. Τί να κάνω; Καλώς ήρθες. Ελπίζω να πέρασες καλά.

    Αxtapos, άλλο ο πάγκος του ΠΟΚ και άλλο του Πανιωνιου. Αν ο γερμανός ήταν σε έναν από αυτούς τους πάγκους, δε θα έβγαζε τον πρώτο γύρο του προηγούμενου πρωταθλήματος με τα αποτελέσματα που έφερνε… για να μπορέσει να δείξει το έργο αυτό 6 μήνες μετά. Όσο για τις μεταγραφές… ίδωμεν.

    a19c70, βγαίνει σε σέντρε-μπακ τουλάχιστον ο ένας από αυτούς;

    Ν.Αgo, είσαι άνθρωπος που με καταλαβαίνει. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!

    Niemandsrose κούκλα μου, ο καθένας με τις «κάψες» του. 😉

    Pascal, κάτσε ακόμα. Φιλικό ήταν. Ντεκαφεϊνέ, που λένε.

    Σπυρο, είσαι απόλυτος. Κάτσε να τους δούμε πρώτα.

    Vangelaka, παίξε ΑΕΚ για ΤσουΛού.

    iLias, βλέπεις βρε; Χαχαχα

    Παράλληλος, τουλάχιστον φαίνεται να έχει ένα υποτυπώδες πλάνο.

    Όσον αφορά εσενα που τον παίζεις σκεφτόμενος την πeτροuλάκη, σκοπός μου δεν είναι απαραίτητα «να την πώ» στους παναθηναϊκούς με τον τρόπο που το εξέλαβες (κουνήσου λίγο, είναι μια μύγα πάνω σου) αλλά να καλαμπουρήσουμε. Άλλωστε αυτό το post είναι για να «την πώ» στους «δικούς μου» -κατά τη δική σου λογική.

    Το ότι παραμένω ακόμη πρωταθλητής με τη βοήθεια του ραλλίστα, τί σημαίνει; Οτι δεν έχει φέρει ένα Σαραβάκο σήμερα -αλλά έναν Τάκη Φύσσα οέ όε οέ-στον Παναθαναϊκό ή κάτι άλλο;

    Είναι γεγονός πως εγώ έβλεπα Τσιαντάκη στη δεκαετία του 90 όμως. Στη δεκαετία του 80, άστο καλύτερα. Τα έχεις μπερδέψει κομμάτι.
    Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά γιατί πάιρνει ο ένας ή ο άλλος το πρωτάθλημα ή γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλός; (γιατί δε λές αυτό που νιώθεις από την αρχή; Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω;) Άλλοι είναι οι λόγοι και προφανώς δεν έχουν να κάνουν μόνο και κυρίως με τις ομάδες «μας».

    «διασκεδάζω με την επιπέδου “Πρωταθλητή” ποδοσφαιρική σου κουλτούρα»
    Πέτυχες διάνα! Αλλά δε πειράζει. Δε με ξέρεις. Μόνο που να, εκτίθεσαι. Εχεις χωρίσει τις ποδοσφαιρικές κουλτούρες ανάλογα με τις εφημερίδες. Δηλαδή τί να σκεφθώ εγώ για σένα τώρα; Κατάλαβες πως δεν παει έτσι το πράμα;

    Όσον αφορά τον ποιόν πρόεδρο σου να ευχαριστήσω, ένα ξέρω ή μάλλον δυο. Τους Παύλο και Θανάση. Για πολλούς λόγους.

  21. SidIron

    Μας είπανε «ελάτε Δεκέμβρη και πάρτε τον»…γιατί δεν τον κλείνουμε από τώρα?! Δεν θα χωράει στο ρόστερ τον χειμώνα?!?! Ο κακομοίρης ο Μπάμπης τα χώνει καθημερινα στην SportDay αλλά ποιος τον ακούει…και μεις καθόμαστε στις καφετέρειες και προσπαθούμε να υπολογίσουμε πόσα λεφτά από την μεταγραφή του Νέρι ξοδεύτηκαν!!!

  22. mpala

    δεν αφήνεις τον ιλια ήσυχο μη σε πλακώσει στις φάπες ..
    εδώ έδερνε την πετρουλάκη μας…

  23. mpala

    ποιο αλιτακι και ποιώς αλητάμπουρας
    την γκολάρα του ΛΕΟΝΕΛ ΝΟΥΝΙΕΖ Tην είδατε;
    και λίγα λόγια για τον ιλια – γιατί υποτιμήσανε την Lazio κι έχει κάψες..

  24. Παράθεμα: Η επιστροφή « kaltsovrako
  25. redfan

    Δες ενα γαυρο που δεν ειχα υποψην 😀
    Η απαντηση στην ερωτηση γιατι μας αρεσει το ποδοσφαιρο ειναι ¨Γιατι ειναι γαματο» ετσι απλα, λιτα κ απεριττα 😛
    Γιατι αμα κατσουμε να το αναλυσουμε θα γραψω κανενα σεντονι (του τσαμπιονς λιγκ γιατι μας παει πολυ φετος 😛 )

Σχολιάστε