Λογικό και ποδοσφαιρικό

11 06 2008

Λογικό και ποδοσφαιρικό το αποτέλεσμα.

Μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε τόσο καιρό με την μπάλα.

Παίζεις – κερδίζεις, δεν παίζεις – τουλάχιστον δεν κερδίζεις.

Το 2004 συνέβη η εξαίρεση στον κανόνα.

Το ραδιόφωνο τον τελευταίο καιρό που δουλεύω ως νωρίς το πρωϊ, έχει γίνει η καλύτερη μου παρέα κι απόψε που ακούω αθλητικό σταθμό ανακάλυψα πολλούς… που ψηφίζουν Γιακουμάτο.


Ενέργειες

Πληροφορίες

15 απαντήσεις

11 06 2008
RADIO 24

Τότε θα μου επιτρέψεις να προτείνω καλύτερο ραδιόφωνο ;)

(και περισσότερο τόλμη στους διεθνείς. Τόλμη έχουνε… )

11 06 2008
RADIO 24

(Διόρθωση – η 2η “τόλμη” θα έπρεπε να ήταν “αρετή”. Σόρι)

11 06 2008
kaltsovrako

why not, λοιπόν;
http://www.radio24.gr/play.asp

;)

(το ζήτημα βέβαια είναι η στενοκεφαλιά ή παροπίδα που έχει ο καθένας που παίρνει τηλέφωνο. Και δυστυχώς είναι κάμποσοι αυτοί και μάλιστα ενεργοί στα γηπεδικά)

11 06 2008
zardoz

.
.
Ο ΤΩΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.
.
.δυνατοτητες υπαρχουν ,, κριμα ειναι να μην τις χρησημοποιουμε.! =Ζ=

11 06 2008
kaltsovrako

Aν η νίκη είναι το ζητούμενο και μόνο… ας τολμήσουν. Μην πονάνε τα ματάκια μου ομως με το αντιποδόσφαιρο όπως χθες. Λίγο μπαλίτσα ρε γαμώτο!

11 06 2008
Sourotiri

Αστα να πανε… Χειροτερα και απο τον Παναθηναικο επαιξε η εθνικη χθες :) ))))))

11 06 2008
kaltsovrako

υπερβολικέ!

:P

11 06 2008
Παράλληλος

Οι ξενέρωτοι οι σουηδοί ούτε ένα αυτογκόλ δεν είναι ικανοί να βάλουν.
Περίμεναν τον Χαριστέα να τους κάνει την τιμή!…

Αλλά που θα πάει, δεν θα έρθουν οι γυναίκες τους για διακοπές;….

12 06 2008
kavaliotis

Οποιος παρακολουθει την εθνικη μας και δεν ειναι μονο χαχαχουχα γιουρια ολοι στα γηπεδα της ευρωπης, θα πρεπει να το περιμενε αυτο το αποτελεσμα. Αντιθετως, το 2004 πριν το Euro ειχαμε καμμια 10αρια+ συνεχομενες νικες με πολυ καλες εμφανισεις και ολοι μας οι παιχτες ηταν 101% φορμαρισμενοι και ετοιμοι. Παιξαμε και ενα συστημα που δεν το περιμεναν πολλοι και σε συνδυασμο με την κουραση των αλλων ομαδων κτλ κτλ καταφεραμε και το σηκωσαμε. Τωρα πια το 2008 μετα απο πολλες φαπες στην Ευρωπη, μονο κατι γκομενιτσες περιμεναν οτι θα τα πηγαιναμε καλα. Δεν λεω οτι δεν μπορει να αντιστρεψουμε την κατασταση, αλλα πραγματικα χθες πονεσαν τα ματια μου απο την μπαλα που παιζαμε. Συστημα “ολοι πισω” και αν τυχει κανα γκολ, καλως.

Και μην πω κ.Καλτσοβρακε για τον τερματοφυλακα σας… Το τι του κατεβασα στο 2ο γκολ δεν μπορεις να φανταστεις. Να τον χαιρεστε! Ουτε παιδι δημοτικου δεν θα την αφηνε εκει την μπαλα χωρις να ορμηξει να την πιασει. Στην χειροτερη περιπτωση θα παιρναμε φαουλ υπερ μας… Στην χειροτερη!

Αντε να δουμε με την Ρωσια τωρα, ας χασουμε, αλλα τουλαχιστον να τους δουμε να προσπαθουνε…

12 06 2008
Giolanda

@kaltsovrako κρατα μια 8εση για γΓαιακουματος στον ¨” αγιος Χαράλαμπος” ! εκεί του δένουν ! ξέρει αυτός pppp

14 06 2008
heliotypon

Για ποδόσφαιρο δεν ξέρω να σχολιάσω σύντροφε, αλλά για τον Γιακουμάτο θα ήθελα πολλά να πω, ιδιαίτερα για την εφυία του. Δεν τον γνωρίζω παρά μόνο από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Και με κάνει να απορώ με τι κριτήρια διαλέγουν οι αρχηγοί τους υποψήφιους βουλευτές και μάλιστα τους κάνουν και υπουργούς! Από πολλούς απ΄αυτούς εγώ θα προτιμούσα Κάτμαν!

14 06 2008
kavaliotis

Να τον χαιρεστε για μια ακομα φορα τον μπαρμπα ΑΧΡΗΣΤΟ κ.Νικοπολιδη. Τουλαχιστον ο εν λογω κυριος εχει να χαρει την πρωταθληματαρα που δικαιοτατα κερδισε φετος στο πρωταθλημα…

16 06 2008
harisheiz

Τελικά κι εσύ γράφεις όλο και λιγότερο πλέον… Αυτό εξηγεί το γιατί έχει μαζευτεί τόση σαβούρα στα top της wordpress!

16 06 2008
art attack

bro, βγαλε αν θελεις το baneraki με το chat, δεν επιασε το κολπο.
ηρθε η σαρα και η μαρα και αρχισε τα κουλα της οποτε το κατεβασα.
thnx παντως.

19 06 2008
saperduper

Στον επόμενο ανασχηματισμό, ο Γιακουμάτος υφυπουργός αθλητισμού!

Γράψτε ένα σχόλιο