Ένα ραδιοφωνικό απόσπασμα, ένα ξεσπασμα μνήμης

Αυτό το μικρό απόπασμα της σημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής του Χ. Χαραλαμπόπουλου στον Nova Sport FM είναι από αυτά που με κάνουν να το προτιμώ ως Μέσο πολύ περισσότερο απ’ όλα τα άλλα.

(3 λεπτά είναι μόνον. Η διαφήμιση στην αρχή είναι ο σπινθήρας. Αξίξει να το ακούσουμε. Θα μπορούσε να ήταν ένα post ολόκληρο)

Κάτι λέει για τον κ. Κούβελο και θυμήθηκα τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης… Εργολαβία το πήρε -έμαθα- όλο το event η ψυχοκόρη του. Ναι, η εταιρεία της κ. Μπακογιάννη (όχι ρε, η υπουργός εξωτερικών λέγεται Μητσοτάκη. Το Μπακογιάννη είναι το «καλιτεχνικό» της. Για την κόρη της μιλάμε) με ολίγη από την εταιρεία του κ. Βαρβιτσιωτη. Επίσης υιού… τη στιγμή που εμείς κάναμε χιούμορ και καυστική κριτική στο Βήμα για το άστοχο ρεπορτάζ και τη διαπλοκή των Μέσων.

Σε αυτή την χώρα ζούμε.

Ένα σχόλιο

  1. sid_iron

    Πόσο τον καταλαβαίνω!! Λες δεν είναι δυνατόν να μην τα βλέπουν και άλλοι αυτά! Και όμως υπάρχουν άτομα..και δεν είναι λίγα μάλιστα..που ακολουθούν αυτή τη λογική του καραγκιόζη! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ατάκα γιαγιάς στο λεωφορείο (από αυτές που φωνάζουν για τους αλβανούς, που δεν έχουν σύνταξη, που δεν έχουν φάρμακα, που είναι ακριβή η λαϊκή) «Μα πάει η καρδιά μας να ψηφίσουμε και άλλο κόμμα?!» Αυτοί οι αισθηματισμοί μας έχουνε φάει!

  2. kostas

    τρομερό !!! «…λογική καραγκιόζη, θα με δείρει….»

    ωχ ρε που… μου !! χέστηκα στο γέλιο !

    πως μπορούμε να τον ακούσουμε μέσω internet ? τι ώρες παίζει ?

  3. Napidious

    ka8e savvatokyriako 10 me 12 ston sport-fm. an baleis sto google «sport-fm» 8a se bgalei sth selida toy sta8mou kai 8a akous live apo ena link poy exei ekei… o Xristos ar8rografei kai se diafores efhmerides alla den kserw na sou pw kati parapanw apo to ekswteriko!
    Kai kalh akroash!

  4. Rodia

    Τελικά, νομίζω ότι ηδονίζονται να «αποκαλύπτονται» μπροστά μας. Το στριπ-τίζ είναι το επάγγελμά τους, όχι η πολιτική.

  5. Rodia

    Δε μ’ λες; το κομμάτι κατεβαίνει; μπορώ να το έχω να το βάλω σε καμμιά εκπομπούλα μου;

  6. giorgos

    Η κοροϊδία και η απάτη είναι ολοφάνερα στον καθένα πια. Δεν υπάρχουν ούτε προσχήματα.

    Πώς να μην αγανακτήσει ο οποιοσδήποτε με τέτοιες παπαροδιαφημίσεις!

    Φιλιά!

  7. ikor

    Χρειάζονται φωνές που τα λένε «έξω απ’ τα δόντια»! Δεν είναι κι εύκολο να τα χώσεις σήμερα σε κρατική διαφήμιση! Όλοι παρακαλάνε γι’ αυτά τα εύκολα ευρώ (που όλοι εμείς πληρώνουμε).

  8. urban poetic

    Συμφωνώ και οι εκπομπές του είναι πάντα άξιες ακρόασης, είτε για τις ενδιαφέρουσες απόψεις του, είτε για τα μουσικά ταξίδια σε απάτητα μέρη του κακόμοιρου ραδιοφώνου μας είτε για τις προτάσεις για βιβλία που κάνει… Όαση!

  9. Anasto

    Μπράβο ρε συ Καλτσόβρακο που το έβγαλες αυτό, έτυχε και το άκουσα ζωντανά και θυμάμαι πως είπα να αγιάσει το στόμα του…

    Βέβαια συχνά πυκνά μου τη δίνει που τα παίρνει τόσο εύκολα με ακροατές που διαφωνούν μαζί του και δε δείχνει καθόλου επιείκεια με ο’τι αυτός θεωρεί βλακεία αλλά πέρα από αυτό δεν μπορώ να πω πως διαφωνώ μαζί του σε πολλά θέματα.

  10. ELGRECO

    Σπουδαίος ο Χαραλαμπόπουλος, τον ακούω συνήθως τα Σαββατοκύριακα απ το ίντερνετ. Πολύ σωστά τα είπε, το θέμα είναι να περάσει το μήνυμα στους πολιτικούς επιτέλους!

Σχολιάστε