Σε είδα και ήσουν νέα Μαριλή. Κρίμα

Να ξεκαθαρίσω πως με τον Μάνο είμαστε ή τουλάχιστον αισθανόμαστε φίλοι και αυτό δεν συμβαίνει λόγω επαγγελματικής συναναστροφής.

(με ενοχλεί να «απολογούμαι» για το ποιόν γνωρίζω και γιατί, αλλά καμμιά φορά ίσως να χρειάζεται να ξεκαθαρίζεις 2-3 πραγματάκια. Αλλά και πάλι μαλακία μου. Να πάς να γαμηθείς κοπελιά-με όλο το σεβασμό προς το γαμήσι- και άμα θέλεις στο λέω και στα μούτρα με ένα χαμόγελο, να! Εγώ που έχω αλλάξει δυο κουβέντες με αυτόν τον άνθρωπο, θαρρώ πως τον νιώθω καλύτερα)

Και ξυπνάω που λες Μαριλή μου το πρωί, ανοίγω την τηλεόραση (όπως κάνει κάθε καλός πολίτης άλλωστε), βάζω στον Alpha τον Θανασάκη τον Πάτρα για να ακούσουμε κανένα σοβαρό κουτσομπολιό (πολύ αξιολογος ο νεαρός) και μέχρι να φτιάξω τον καφέ, η σύζυγος παραδίπλα μου φωνάζει επιτακτικά να φέρω εφημερίδες από το περίπτερο. Κάτσε μάτια μου, πρωί-πρωί! Η τσίμπλα στο μάτι είναι τόση, όση και η παραγωγή πορτοκαλιών επί Ανδρέα και η κατουρόκαβλα είναι σε σημεία που η NASA ζήτησε το «οικόπεδο» για να φτιάξει νέο κέντρο εκτοξεύσεων. Πού να τρέχω για εφημερίδες τώρα; Όχι! Να τις διαβάσουμε με τον πρωινό καφέ. Μάλιστα.

Πλήρώνω μεταξύ άλλων 3 από τα περισσευούμενα για πέταμα ευρώ μου, στην εφημερίδα με τα 100 φύλλα και αφού την ανοίγω (μεταξύ άλλων) να διαβάσω, πέφτω στο άρθρο της κ. Μαριλής Μαργωμένου. Διαβάζω ένα αρθρο που μιλάει για τον κ. Μάνο Αντώναρο και το blog manosantonaros.blogspot.com αλλά ξεκινάει με την φράση «σκέφτομαι τον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Ευάγγελο Αντώναρο….»! Χμμμ.

Μαριλή, άκου κοριτσάρα μου. Αν θέλεις να χτυπήσεις τον γαϊδαρο, χτύπα το γαϊδαρο, όχι το σαμάρι. Άμα θες να πεις επίσης κάτι, πες το και μη κάνεις σαν τη μωρή παρθένα τάχαμου που «τον» γυροφέρνει ξέροντας ακριβώς πως, πως στο τέλος θα τον «φάει».

Αν θέλεις να είσαι πουριτανή, με γεια σου και χαρά σου αλλά μην διεκδικήσεις τίποτις άλλο στη ζωή σου εκτός από το «φαίνεσθαι». Θα μου επιτρέψεις να σου πω πως οι ιδέες αυτού του ανθρώπου δεν χωρούν και ίσως να μην αξίζουν σε οργανισμούς και τέτοια κόλπα που έχουν γεμίσει δεινόσαυρους που φοβούνται να βάλουν κάτι πιο φρέσκο στο περιβάλον τους μην τυχόν και εξαφανιστούν. Θα σου εξομολογηθώ επίσης πως τρόμαξα γυρνώντας στο επόμενο σαλόνι της εφημερίδας που γράφεις, όταν ανακάλυψα στη φωτογραφία σου, πόσο νέα (ηλικιακά) είσαι.

(Φαντάσου τώρα να γράψω κάτι άσχημο για την εξωτερική σου εμφάνιση και να μοστράρω τη μουτσούνα σου φόρα παρτίδα στο διαδίκτυο με συχνότητα που να συναγωνίζεται τα νούμερα κυκλοφορίας της εφημερίδας σας . Θα ήταν το λιγότερο unfair).

Διαβάζοντας το άρθρο σου και ξέροντας τον Μάνο, αυτό που μου βγήκε εκτός από την πικρία (αλλά είναι υποκειμενικό θα μου πεις) ήταν μια εσάνς μούχλας 60άρας που το μόνο που δεν γεύτηκε στη ζωή της ήταν μικρά καθημερινά συναισθήματα που κάνουν τον άνθρωπο κοινωνό κι ευτυχισμένο συνάμα και βρήκε έναν «επώνυμο» για να ξεσπάσει τη μιζέρια της. Και σε αυτό έπεσα έξω Μαριλίτσα μου. Δεν είσαι 60άρα!

Κάνε επίσης τον κόπο αν θέλεις να είσαι εντάξει με τους αναγνώστες σου -μα πιο πολύ ακόμα με την συνείδηση σου- να διαβάσεις και άλλα κομμάτια από αυτό το blog αυτού του ανθρώπου (που παρεμπιπτόντως δεν δίστασε να πεί το όνομα του από την πρώτη στιγμή, όταν όλοι οι άλλοι βάζουμε ψευδόνυμα προσποιούμενοι κάτι άλλο ή whatever) και θα δεις οτι δεν ξεκινούν όλα τα κείμενα του με μια διάθεση soft porno -όπως γράφεις- απλώς οι φωτογραφίες του είναι ένα πείραμα για κάτι εκούσια πειραματόζωα σαν και εσένα και αυτόν που σε έβαλε να γράψεις αυτό το άρθρο.

Όσον αφορά το πόσο πληρώνεται ο καθένας μας και από ποιόν σε σχέση με το πόση ώρα έχει ελευθερη για να καβλαντήσει με ότι γουστάρει η κούτρα του, περί ορέξεως, σουβλάκι με απ’ΟΛΑ. Εγώ για παράδειγμα και σε προκαλώ να το κάνεις ΘΕΜΑ, είμαι ένας που πληρώνεται ικανοποιητικά (ας πούμε, για να συνεχίσουμε) και δεν έχω ελεύθερο χρόνο, σε σημείο που ρολόϊ μου να θεωρώ μόνο αυτό του μικροκυμμάτων. Αυτο είναι θέμα. Αγγίζει πολλούς αλλά προφανώς δεν εξυπηρετεί εσένα κι αυτόν που σου ζήτησε να το γράψεις.

Αλήθεια δε σε είδα -ως άλλη θιγμένη κορασίδα- να γράψεις τίποτα για τον μουσάτο Ζορρό των φτωχών που στο γάμο του είχε καλεσμένους σχεδόν όσους υποτίθεται πως «χτυπά» στις εκπομπές του, μιας και αυτό είναι ένα θέμα σε επιπέδου, όμοιο με αυτό που δημοσίευσε η πολυσέλιδη συσκευσία cd σήμερα με το ονοματάκι σου.

Γράφεις για τους αδαείς της τεχνολογίας πως τα blogs είναι κάτι σαν τα μαθητικά λευκώματα και κάτι άλλα κουλά, όπως επίσης για τους αδαείς της επικαιρότητας πως ο Μ. Αντωναρος τυγχάνει δημοσιογράφος που συχνά πυκνά δεσπόζει στα πάνελ μεταμεσονύκτιων εκπομπών και μπλα, μπλα … Θεώδορος Ρουσόπουλος, μπλα, μπλα… ΕΡΤSAT, μπλα… Γιατί μπερδευεις την πούτσα, με την βούρτσα, γλυκιά μου; Για τους αδαείς της τεχνολογίας λοιπόν, τα blogs είναι ένας ελευθερος χώρος στο διαδίκτυο που μπορείς να τον προσωποποιησεις όπως γουστάρεις, ανώνυμα, επώνυμα, με photos, με κείμενα, με ποιηση, με κουτσομπολιό (φτιάξε και συ καημένη ένα), με χρονογραφήματα, με ζωγραφιές, με videos, με ειδήσεις (πάνε οι εποχές που τα σπίρτα ήταν μονοπώλιο, δυστυχώς για σένα) και το βασικότερο: με άποψη.

Αυτό κάνει λοιπόν και κ. Μάνος Αντώναρος. Λέει την άποψη του ΩΣ ΜΑΝΟΣ και όχι ως σύμβουλος, όχι ως αδελφός, όχι ως υιός. Γι’ αυτό και διάλεξε να γράφει με το όνομα του και την αφεντομουτσουνάρα του. Για να εκτίθεται ως Μάνος -κάτι που εγώ ως Τάσος δεν τόλμησα να το κάνω- και να τρώει τα σκατά του καθενός μας, ανώνυμου υβριστή ή μη, για αυτά που μόλις έγραψε.

Τώρα εσένα αν σε ενόχλησαν οι κώλοι που βάζει ή σε ενόχλησε πως δεν έβαλε τόσο αξιόλογο γκομενάκι στο κείμενο για το «ορφανό» της Αλιμπερτης, έχω να σου εξομολογηθώ (κι αυτό μεταξύ μας) πως και οι επωνύμως ομιλούντες είναι άνθρωποι. Κλαίνε, γελάνε, έχουν αδυναμίες, καβλώνουν, τους πέφτει, γαμάν, πηδάν και όλα τα εις -αν, καθώς επίσης καλό θα ήταν να απομυθοποιήσουμε κάπως όλους αυτούς και τις θέσεις τους, γιατί πολύ απλά τίποτα το φοβερό δεν συμβαίνει, αν για παράδειγμα μάθουμε ή δούμε πως μεγαλοδημοσιογράφος πηδά αλλοδαπή βοηθό του, για παράδειγμα. Και να σου πώ και κάτι; Δε με ενδιαφέρει στην τελική.

Και δεν είναι απαραίτητα κακό. Εκτός κι αν θα πρέπει για σενα το «φαινεσθαι» να είναι υπέρτατος κανόνας στην κοινωνία μας και η Θάτσερ να αντικαταστήσει την εικόνα του Χριστού ως άλλος Ατατούρκ, ως σημάδι πουριτανισμού μας.

Αν πάλι το blog του συγκεκριμένου ανθρώπου δε σου κάνει, μη χαλάς ενα δέντρο ολόκληρο -καημένη και συ- για να γράψεις στην έγκυρη/έγκριτη/επιπεδάτη εφημερίδα σας για ένα κωλοblog. Έτσι δεν είναι;

Mην ξεχάσεις επίσης να ευχαριστήσεις το φασιστοειδές κομμούνι για το έτοιμο άρθρο-τσάμπα λεφτά δηλαδή, που σου έγραψε κατά κάποιο τρόπο, εκτός και αν είσαι εσύ, οπότε χαρά στο κουράγιο σου.

Και κάτι τελευταίο. Σιγά μην πέσει η κυβέρνηση από αυτό το άρθρο. «Άλλη ερώτηση» που λέει και ο Ευάγγελος, τρομάρα του.

Advertisements

44 comments

 1. Allu Fun Marx

  Μάλιστα
  Η συντεχνία ΘΕμου-ΜΑκη και τα τσιράκια τους, αφού αναμόρφωσαν την ελληνική κοινωνία, την ελληνική τηλεόραση, την ελληνική πολιτική σκηνή και τον ελληνικό τύπο, αποφάσισαν να αναμορφώσουν και τα ελληνικά blog.
  Της στραβής Μαριλής, οι τρίχες τής φταίνε…

 2. alzap

  Εγω πάλι με τον κ. Αντώναρο δεν είμαι φίλος. Παρακολουθώ τακτικά αυτά που γράφει στο blog του. Πρέπει να πω ότι τις περισσότερες φορές ο τρόπος σκέψης του δεν μου ταιριάζει.
  Γράφει ομως με ενδιαφέροντα τρόπο και θέλω να ξέρω πως σκέπτονται οι άνθρωποι που έχουν μια διαφορετική απο τη δική μου άποψη για το κόσμο και τη ζωή.
  Εχω δει στο blog του διάφορα παλαβά σχόλια.

  Γράφει π,χ ο Αντώναρος για μια παληά γκόμενά του ή για τη γάτα του και σχολιάζουν διάφοροι ανώνυμοι για το μισθό του, τον αδελφό του, τη δουλειά του, τι ώρα πάει στο γραφείο κι άλλα τέτοια κουλά.

  Υπάρχει δηλαδή μια παλαβή επιθετικότητα που μέχρι σήμερα την απέδιδα στον ιό της Κατινιάς που μεταδίδεται ταχύτατα στο διαδίκτυο.

  Σήμερα όμως φαίνεται ότι το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις. Αρα:

  Θέλω να ελπίζω ότι το δημοσίευμα δεν είναι προοίμιο κάποιας «θεσμικής» συνέχειας στη Βουλή ή αλλού με θέμα αν δικαιούται να βρίσκεται επικεφαλής εταιρείας του δημοσίου ένας που έχει blog.

  Αν η πρόθεση είναι αντιπολιτευτική τότε χάσαμε και η κ. Μαριλή και εγώ. Γιατί η ψηφιακή τηλεόραση στην οποία έχει υπεύθυνη θέση ο κ.Αντώναρος είναι το μόνο σημείο, κατά τη γνώμη μου πάντα, που αυτή καρακιτσάτη σουργελοκυβέρνηση έχει δώσει δείγματα υψηλής αισθητικής, συνέπειας και αποτελεσματικότητας.

  Με δυό λόγια για να μη το κουράζουμε:
  Αν οι σημερινές βολές είναι προειδοποιητικές ή ακόμα χειρότερα αποτελούν βατήρα για αναβαθμισμένη επίθεση στην επαγγελματική θέση κάποιου, τότε νομίζω ότι η αντίδραση μας πρέπει να είναι ακαριαία και συνολική.

  Και μια τζαμπα αντιπολιτευτική συμβουλή στη κ. Μαριλή:

  Στην περίπτωση που η κ. Μαριλή γνωρίζει ότι ο Κ. Αντώναρος δεν ασχολείται με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα, λόγω της ενασχόλησης του με to blog του, και θέλει να κάνει αντιπολίτευση πρέπει να το πάει τελείως ανάποδα.
  Να πει δηλαδή ότι αποδεδειγμένα πια, οι ελάχιστοι τομείς που αυτή η κυβέρνηση έχει κάτι αξιοπρεπές να παρουσιάσει είναι οι τομείς που οι υπεύθυνοι δεν πατάνε στο γραφείο και έχουν blogs.
  Και να προτρέψει τους Καραμανλή, Αλογοσκούφη, Τσιτουρίδη, Παυλόπουλο κλπ να κάνουν το ίδιο με τον Αντώναρο. Για το καλό όλων μας και της χώρας.

  Πάρτο αλλοιώς συντρόφισσα Μαριλή όσο είναι καιρός.

 3. Πάνος

  άριστος ο Καλτσό – άριστος και ο alzap!

  (αύριο θα διαβάσω και τι ακριβώς λέει η Μ. – έκανα τη μαλ*** και αγόρασα το ΒΗΜΑ!)

 4. JustAnotherGoneOff

  Πάνο, μαλ**** έκανες όντως, η Μαριλή γράφει το Π. Θέμα! Που ζεις βρε; 😛

  Καλτσόβρακε, με μουσικά γούστα ταξιτζή :-P, respect. Alzap, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, καθώς κι εγώ παρακολουθώ από απόσταση τον Μάνο Αντώναρο.

 5. parafonos

  Για μένα η ουσία του post
  και η ανοησία του άρθρου βρίσκονται εδώ…

  «Γι’ αυτό και διάλεξε να γράφει με το όνομα του και την αφεντομουτσουνάρα του. Για να εκτίθεται ως Μάνος -κάτι που εγώ ως Τάσος δεν τόλμησα να το κάνω- και να τρώει τα σκατά του καθενός μας, ανώνυμου υβριστή ή μη, για αυτά που μόλις έγραψε.»

  Bravo ρε καλτσο, εξαιρετικό ποστ μόνο που με έφτιαξες και άντε να κοιμηθώ τώρα…

 6. newmanifesto

  [Με δυό λόγια για να μη το κουράζουμε:
  Αν οι σημερινές βολές είναι προειδοποιητικές ή ακόμα χειρότερα αποτελούν βατήρα για αναβαθμισμένη επίθεση στην επαγγελματική θέση κάποιου, τότε νομίζω ότι η αντίδραση μας πρέπει να είναι ακαριαία και συνολική.]

  xaxaxaxaxaxaxaxa

  νάσαι καλά φίλε μ έκανες και γέλασα κι έχω και στεναχώρια …

  να σου θυμίσω πάντως πως την τελευταία φορά που απειλήθηκε η επαγγελματική θέση κάποιου η αντίδραση της μπλογκόσφαιρας ήταν ακαρίαια και συγκλονιστική

  αφού στην αρχή είπαν καλά να πάθει μετά τον έβριζαν κιόλας επειδή δεν απολύθηκε

  γι αυτό σου λέω … ωραίο το ανέκδοτό σου

 7. newmanifesto

  συγγνώμη τάσο μου για την άδικη αυτή επίθεση εναντίον της μπλογκόσφαιρας αλλά έτσι είμαι εγώ

  «επί δικαίων και αδίκων»

 8. alzap

  Κοίτα mani εγώ μιλάω για τον εαυτό μου και επισημαίνω τι κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνουμε όλοι.

  Και σε ότι με αφορά δεν θυμάμαι να είχα διαφορετική στάση απο αυτή που περιγράφω τώρα.

  Επομένως το υφάκι σου σε ότι με αφορά δεν το αντιλαμβάνομαι πλήρως.

  Ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει, αυτό όμως δεν μπορεί να είναι διαβατήριο στην αυθαιρεσία και σην αγένεια.

 9. newmanifesto

  alzap

  [Κοίτα mani εγώ μιλάω για τον εαυτό μου και επισημαίνω τι κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνουμε όλοι.]

  πήγα στο blog σου να δω τι έχεις κάνει εσύ και δεν είδα κάτι … πιθανόν και να μη το πρόσεξα

  [Και σε ότι με αφορά δεν θυμάμαι να είχα διαφορετική στάση απο αυτή που περιγράφω τώρα.]

  ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε εγώ τι στάση είχες, αλλά το σχόλιό μου δεν ήταν εναντίον σου οπότε κανένα υφάκι όσον αφορά σ εσένα

  τώρα, αν παίρνεις ένα αστείο που έκανα ως «αυθαιρεσία και αγένεια» τότε σου ζητώ συγγνώμη και σου υπόσχομαι πως από εμένα τουλάχιστον δεν θε έχεις ποτέ ξανά καμμία ενόχληση …

 10. sofogreg

  Εμένα πάλι, σε αντίθεση με κάποιους προλαλήσαντες, μου αρέσει ο Αντώναρος. Και μου αρέσει κυρίως γιατί δεν σέρνει πάνω του ή στο γραπτό του αυτή την παλαιοπολιτική – κομματική αισθητική που κυριάρχησε στην Ελλάδα για δεκαετίες.
  Δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπολίτευση σε καμία κυβέρνηση. Με ενδιαφέρουν τα blogs, η επανάσταση στα media.
  Μια άλλη παράμετρος: θα ενταθεί ο πόλεμος από τους δημοσιογράφους προς τα blogs, γιατί αισθάνονται πως κινδυνεύουν, έστω όχι άμεσα, αλλά κινδυνεύουν. Απλώς στην αρχή πιο εύκολοι στόχοι είναι οι επώνυμοι.
  Απλώς σκεφτείτε πόσα πιο φρέσκα κείμενα συναντάτε σε blogs, απ’ ότι σε πολλές εφημερίδες και παριοδικά και θα καταλάβετε…

 11. kaltsovrako

  Εεεεεεεεπ!

  Κόφτε το ρε Δευτεριάτικα!
  Αλζαπ, αυτός ο Μανιφέστος έτσι κάνει για να κουρδίζει εμένα.

  Μανιφέστο, περιττό να σου πω, πως είσαι ΚΑΙ πάλι άδικος. 😛

  Sofogreg, μόνο βάλε στο μυαλό σου πως η εποχή της αθωότητας, τελειώνει.

  Επίσης θέλω να πω σε όλους πως το παραπάνω κείμενο μου, είναι ολίγον από οργή με μπόλικη συμπάθεια όπως επίσης να με συγχωρείτε για τα συντακτικά λάθη μου.

  PS 1.
  Ακόμα να δηλώσω πως ο Βέρτης είναι απείρως πιο καλός από τον Βέρντι, για τον απλούστατο λόγο οτι κανένα από τα σοβαρά μαγαζά δεν προτιμά τον Ιταλό (σιγά μην είναι και ο Σαρντίνι) τα τελευταια χρόνια. ;P

  PS 2. Προς την εθελόντρια wanabe τζιβίλω: πές μας πότε να πάρουμε τουλάχιστο λίγο μάτι. 😉

 12. newmanifesto

  [Μανιφέστο, περιττό να σου πω, πως είσαι ΚΑΙ πάλι άδικος. :P]

  κανόνισε καλτσόβρακε να ακούσεις εσύ όσα δεν άκουσε ο mac

  αλλά μια και είμαστε δώ μια παρέα να σου πω κάτι :

  όταν η ροδιά έβαζε τη λινκοδοσία της φαρδιά πλατιά κάτω από ποστ που με περνάγανε γενιές δεκατέσερις δεν είδα ούτε εσένα, ούτε τον mac να πιάσετε τη ροδιά και να της πείτε : «συγνώμη, κυρία μου … τι κάνεις? σου έχει κάνει ποτέ ο μανιφέστος τίποτα και του ξηγιέσαι έτσι? πως θα νοιώσει ο άνθρωπος όταν κάτω από αυτές τις συκοφαντίες που γράφουν βλέπει φαρδύ πλατύ το όνομά σου?»

  ή μπορεί να της το είπατε και να μη το διάβασα οπότε πάω πάσο και ζητάω συγγνώμη για την άδικη επίθεση που κάνω …

  εννοώ την ακόμα μία άδικη επίθεση

 13. m13

  ξέχασες να της πείς ότι αν δεν ήταν τα μπλόγκς δε θα μπορούσες να της τα’χώσεις’ τόσο πετυχημένα σε καμία περίπτωση!
  άραγε τώρα, ανακαλύπτει και αναγνωρίζει καθόλου τη χρησιμότητα των μπλόγκς μετά από το ου α ου κράξιμό σου;

  εχεχεχε

 14. Παράθεμα: Προσοχή τα μπλόγκια βλάπτουν σοβαρά την υγεία; « ΠΑΡΑΦΩΝΙΆΔΕΣ . . .
 15. NanaTsouma

  Τώρα τί ψάχνετε…..
  καθε εφημερίδα που αγοράζεις ξερεις τι πρόκειται να διαβάσεις μεσα και ξερεις και γιατι την παιρνεις….
  Αλλης το φόρτε είναι τα εσωτερικά.. άλλης τα διεθνή…άλλη για το κόμμα…άλλη για κουτσομπολιό…..άλλη για αντιπολίτευση……..άλλη για λιβάνισμα………όλες έχουν το στιγμα τους….
  και όλες χτυπάνε καποιον για καποιο συγκεκριμένο λόγο…
  τι σας παραξένεψε λοιπόν όσα γράφτηκαν για το blog του Μάνου;
  δεν το περιμενατε;;;;
  και νομίζετε πως είναι μόνο ο Αντώναρος;;;;

 16. Παράθεμα: Ο σχιζοειδής Μανταλένος και το Βρωμοειδές Μαμούνι: μια σύντομη ιστορία απειλών, συκοφαντιών και εκβιασμών « Λαπούτα
 17. kaltsovrako

  discolata, βρίσκεις ε;

  😉

  Νανα, ο Μάνος είναι φίλος μου. Το παρόν κειμενο το έγραψα λόγω της «φάσης» που μου ήρθε διαβάζοντας στην εφημερίδα για τον φίλο μου. Δεν θα αλλάξω εγώ τον Τύπο, ούτε και το επιζητώ άλλωστε. Απλά, μου την έδωσε και το έγραψα. Τώρα μου πέρασε πια.

 18. Παράθεμα: Η απειλή μήνυσης στην Λαπούτα από τη ζηλόφθονα Μανταλένα Παριανός « Λαπούτα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s