Λετ δεμ μπερν, λοιπόν…

Το ζητούμενο ήταν να μετρηθούμε. Όχι μεταξύ μας. Να μας μετρήσουν οι «απέναντι».

Και ήμασταν λίγοι τελικά.

Advertisements

33 comments

 1. aa-duck

  Δεν πειράζει καλτσάκι… Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράμα… Από το λίγο ή το παράταιρο θα έρθει και το πολύ και το κατάλληλο. Το ουσιαστικό ποτέ δεν το έκαναν οι πολλοί.
  Που χου
  Οι πολλοί ανέχονται/δέχονται το γεγονός ότι ο Μπάιρον ανήκει στο ανθρώπινο είδος, οι πολλοί εκλέγουν και τις κυβερνήσεις που έχουμε, so?

 2. indictos

  Στις ειδήσεις του MEGA τουλάχιστον, έδειχναν μάλλον εντυπωσιασμένοι από τον κόσμο που μάζεψε η κινητοποίηση και στις Κυριακάτικες εφημερίδες που διάβασα ΠΡΙΝ από την συγκέντρωση είδα μια μεταστροφή των δημοσιογράφων ως προς το Blogging, δεν το αναφέρουν πια σαν Μόδα ή “Φαινόμενο” αλλά το αποκαλούν Κίνημα.
  Κάθε αρχή και δύσκολη, απλά να υπάρχει και συνέχεια.

 3. exitmusician

  Από τη διαδικτυακή κινητοποίηση για την υγεία περάσαμε σε κάτι πιο χειροπιαστό, έστω και σε αυτό το μέγεθος. Από αυτή την άποψη είναι μια πρόοδος αρκετά σημαντική. Το ζήτημα είναι να μετουσιωθεί πλέον αυτή η παρουσία μας σε ουσιαστική κινητοποίηση που θα έχει απτά αποτελέσματα. Όπως π.χ. η κίνηση για την απελευθέρωση της παραλίας του Ελληνικού.

  Με το να λέμε ότι είμαστε λίγοι δε νομίζω ότι βοηθάμε. Καλύτερα να σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι.

 4. vangelakas

  Πολύ μαύριλα βρέ Τάσο μου… Γιατί έτσι; Μήν χαλιέσαι… Ήταν περίεργη φάση σέ κυριακή ιουλίου… Νά, πχ κι εγώ σέ μιά μικρούλα άδεια ήμην… Η αρχή ήταν…

 5. iLiaS

  …ελπίζω τη χθεσινή συγκέντρωση να τη θυμηθούμε και πάνω από την κάλπη…μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι.

  Καλή βδομάδα!

 6. Yiannis

  kalhmera,
  2 pragmatakia mono kai na mh sas kourazw,
  1on. Κίνημα των blogger… MPOURDES, den yparxei tetoio pragma
  2on. Gia Kyriakh Iouliou tetoia wra htan SUPER o kosmos pou mazeftike!

  auta…

 7. speira

  Και πάλι καλά να λες, μέτρα όσους λείπουν λόγω καλοκαιρινών αδειών κλπ. Πάλι καλά. Μην ξεχαστούμε όμως ρε παιδιά. Στη λήθη πονταρουνε οι μαυρογιαλουροι, ε ας μην τους κανουμε το χατηρι.

 8. indictos

  @ Yiannis
  «1on. Κίνημα των blogger… MPOURDES, den yparxei tetoio pragma»
  Συμφωνώ απόλυτα, είναι υπερβολές των δημοσιογράφων. Απλά είναι ένα θετικό βήμα σε σχέση με πριν, που τα Ιστολόγια ήταν άγνωστη λέξη και οι bloggers κάτι σαν εξωγήινοι.

 9. penguin_witch

  Αρκετοί είμαστε για πρώτη φορά. Θα γίνουμε και περισσότεροι. Πάντως για συγκέντρωση διαμαρτυρίας χωρίς αφίσες και διαφήμιση από τα media, χωρίς πούλμαν, χωρίς εγκάθετους κλακαδόρους και χωρίς κομματόσκυλα και γραμμές καθοδήγησης δεν είμαστε διόλου άσχημα.

  Να μην το αφήσουμε να πάει χαμένο.

 10. Παράθεμα: Crazymonkey » Blog Archive » Count me in
 11. kaltsovrako

  Για καθίστε βρε παιδιά. Χρειάζεται να συμβεί και δεύτερη φορά τέτοια διαμαρτυρία για να δούμε αν έχουμε ανοδικές τάσεις συμμετοχής; Δε νομίζω!
  Εμένα λοιπόν με πείραξε και με παραπείραξε. Και περισσότερο που δεν έσυρα τη μάνα μου και όποιον ξέρω με το ζόρι να παραβρεθούν εκεί. Θα το ξαναπώ. Εκεί πήγαμε να μετρηθούμε. Να υπολογιστούμε. Γιατί αυτό δεν αφορά μόνο τις περιβαλλοντολογικές οργανώσεις, τις αριστερές ευαισθησίες ή το προσκοπικό κίνημα. Αυτοί εκεί ήταν έτσι και αλλιώς. Αφορά τον οποιουδήποτε άνθρωπο, -που ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να σημαίνει με τη σειρά του- πως “ενδιαφέρει” το μέτρημα των κουκιών στο τέλος της τετραετίας. Αυτό δεν πήγαμε να εκβιάσουμε χθες; Γι’ αυτό δεν πήγαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε αυτούς που χαράζουν τη ρότα των γεγονότων; Είμασταν λίγοι.

  Όσον αφορά τα media, “εντυπωσιάζονται” με το παραμικρό και αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε. Σκέφτομαι δηλαδή μήπως είχε “αναλάβει” την χθεσινή συγκέντρωση ο Μπιρσίμ και εμφανιστήκαμε πολλοί. Τέτοιες “αυθόρμητες” ήταν και οι συγκεντρώσεις για το όνομα της Μακεδονίας καθώς και η συγκέντρωση με το λάβαρο της επαναστάσεως με το πρόσχημα των ταυτοτήτων. Εχουν χάσει το μέτρο κάποιοι και χρειάζεται να τους ευαισθητοποιήσουμε γρήγορα. Δεν είναι δυνατόν να παλεύεις για το οτιδήποτε αν δεν έχεις να αναπνεύσεις. 1+1=2. Απλά πράγματα.

  Το κίνημα /φαινόμενο bloggin μου κάνει για φούσκα με την έννοια πως δεν μπήκα εδώ μέσα -ή μάλλον καλύτερα- δεν χρησιμοποιώ το ίδιο μέσον με τους υπόλοιπους για τον ίδιο σκοπό και τρόπο πάντα. Εγώ έχω την γωνίτσα μου σε αυτό το url και λέω την παπαριά μου για ό,τι με απασχολεί σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά. Χαίρομαι πάρα πολύ αν περάσει κάποιος -καλή ώρα- και προσθέσει την οπτική του στα θέματα που αναφέρομαι και μέχρι εκεί έχει καλώς και αυτό πρεσβεύω εδώ. Δε λέω πως δεν έχω συμμετάσχει σε κοινές προσπάθειες. Ήταν κάτι που τότε συμφωνούσα αλλά αυτό δε με κάνει και σκίζω το καλσόν μου για συμμετοχή σε τέτοιου είδους κινήματα και δε ξέρω ‘γω τί. Ένας άνθρωπος είμαι που βρήκα τρόπο να λέω αυτά που αισθάνομαι δίχως να γίνομαι γραφικός με ένα πλακάτ στους δρόμους κάθε φορά που έχω κάτι να πώ και αν ποτέ θα είχα τα “τέτοια” να το κάνω.

  Επίσης να προσθέσω πως ρε μαλάκες (sic) δεν είμαστε εμείς αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας. Για όνομα! Προνομιούχοι κάτοχοι υπολογιστή με dsl είμαστε με ολίγον από άποψη. Υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος για συζήτηση και μάλιστα με πολύ περισσότερα διψασμένα αυτιά έξω από εδώ. Σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και που ίσως δεν θα έχουν και ποτέ τους.

  Η Αθήνα επίσης δεν είναι άδεια ή σε άδεια. Περίμενα τα βαγόνια του μετρό να άδειαζαν στο σταθμό του Συντάγματος αλλά υπήρχαν και άλλοι προορισμοί (προφανώς σημαντικότεροι) για πολλούς ανθρώπους εκείνη τη στιγμή.

  Δεν υπάρχει λόγος να τα βάλουμε με αυτούς που πήγαν διακοπές. Καλό είναι να μή φτάσουμε στα όρια της παράνοιας. (εκτός από τον Βαγγελακα ο οποίος είναι γνωστός προβοκάτορ να ούμ 😉

 12. vangelakas

  Σοβαρά τώρα. Νομίζω (κι ελπίζω) ότι τό φαινόμενο δέν (θά) έχει φθίνουσα χροιά. Πραγματικά παρατηρώ σέ πάμπολλα μέσα νά γίνεται λόγος, νά ζητείται ακτιβισμός από τόν καθένα μας. Υπάρχει λοιπόν ένα σπονσοράρισμα κι από τά μέσα. Καί επειδή τό θέμα ειλικρινά πονάει ό λ ο υ ς , όσο περνά ο καιρός οι δυνάμεις, οι αριθμοί θά μεγαλώνουν.

 13. mpampakis

  Διαμαρτύρομαι έντονα! Αίσχος, ντροπή και όνειδος. Εμένα ο Βαγγέλακας γιατί δεν μου κάνει γλωσσόφιλα;;;

  😉

  Επί του θέματος: στη σούπερ-ντούπερ θεωρία του marketing υποστηρίζεται ότι η εμπειρία λέει: για κάθε έναν πελάτη σου που παραπονιέται υπάρχουν άλλοι Ν που είπαν ένα «δεν βαριέται» και απλώς σε κόψανε χωρίς καν να παραπονεθούνε. Δλδ, η «σωστή» εταιρεία μετράει τον αριθμό των παραπόνων της επί (Ν+1) για να έχει μια καλήεικόνα του πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες της.

  (Το Ν βέβαια επηρρεάζεται από το είδος της βιομηχανίας που είσαι και το προφίλ των πελατών που έχεις – κάτι από 4 έως 10 λένε τα βιβλία)

  Το κάνουμε σε ψήφους τώρα;

  Είμασταν λίγοι, ναι, αλλά όχι αμελητέοι. Και μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μια συγκέντρωση που στην ουσία δεν οργανώθηκε από κανέναν.

  Αυτά….

 14. Vourgoudios

  Καλτσο ζεις εσυ μας οδηγειςςςς!! Γεια σου Κολοκοτρωνη μου εσυ!! ( του φερνεις λιγο τωρα που σε βλεπω)

 15. Manos S.

  Συμφωνώ απόλυτα…μα απόλυτα! Ειδικά με το σχόλιο σου. Κάποιος τύπος, μοίραζε και φυλλάδια…με το url του πάνω…μα ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!!!

 16. espοir

  Δεν ήμουν εκεί, αλλά από αυτά που διαβάζω/βλέπω στα ΜΜΕ, την πρωτομαγιά δεν είχαν μαζευτεί περισσότεροι. Οπότε, είναι υπολογίσιμο.

 17. πρεζα tv

  Εγω δεν ειδα καθολου λιγους…
  Στειλαμε ενα γερο μηνυμα…
  Αν μας βοηθαγαν και τα ΜΜΕ τοτε ισως και ζουσαμε τις ενδοξες στιγμες του Φεβρουαριου με ολη την Αθηνα να βρισκεται ξανα στους δρομους…

 18. dimitris-r

  Βρε καλτσο μου, άδικο δεν έχεις!
  Όπως δεν έχεις και δίκιο.
  Μια χαρά ήταν η συγκέντρωση. Πολύ καλή για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
  Δηλαδή τί; Θα ήταν καλύτερα να ‘μασταν 100.000 άτομα, πιθανότατα συντεταγμένα ο καθένας στο μπλοκ του ή στη blogαυλή του;
  Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Όπως δεν θα έπαιρνα οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτικού καπελώματος μιας τέτοιας πρωτοβουλίας.

  Υ.Γ. και βέβαια διαφωνώ με την «μακεδονική» και «ταυτοτική» παρεκτροπή της ενδόμυχης(;) ελπίδας σου. Απλά τα πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Θέλα να πιστεύω πως κανένας(;) από τους προχτεσινούς δεν ήταν στις συγκεντρώσεις που αναφέρεσαι. Και να σου πω τη μαύρη αλήθεια, που μάλλον γνωρίζεις, …οι άλλοι είναι περισσότεροι.
  Καλημέρα τώρα, πάω να στηρίξω το μπλογκάκι μου 🙂

 19. passerby

  Είπα να το γράψω anonymous αυτό, αλλά δε βαριέσαι…

  Δεν πήγα στη συγκεντρωση, γιατί:

  α) εκανε ζεστη :Ρ

  β) η γενική ιδέα ήταν αναδάσωση της Πάρνηθας, με ότι ρίζα σας βρεθει πρόχειρη. Αν βαριουνται οι πελατες του καζινο να περιμενουν, ας πανε στο αλλο καζινο παραδιπλα. Θα προτιμούσα αναγεννηση του δάσους και φυσικά όχι μονο της Παρνηθας. Το θεμα ειναι να πρασινισει τσατρα πατρα το βουνο, η να αναπεουμε καποτε σαν ανθρωποι; (Το οικοσυστημα εννοειται οτι ειναι σημαντικο, να μην τα ξαναλεμε. ) αν πρεπει απλα να το πρασινισουμε, να φερω κατι φικους που εχω σπιτι.
  Επισης, δεν τονιστηκε αρκετα οτι υπαρχουν και αλλου δεντρακι ακια ζωακια και οχι μονο στην Αθηνα.

  γ)δεν παω σε συγκεντρωσεις γενικα, προτιμω να δρω πιο αθορυβα αλλα αμεσα. Σκοτωστε με. Αντι να μαλλιασει η γλωσσα μου για να βαλω μυαλο στους βουλευτες (κατι που θα συμβει οταν παγωσει η κολαση) καλυτερα να μαλλιασει στις κατα τοπους υπηρεσιες η «εκπαιδευοντας» τους ανθρωπους στην παρεα μου και στον κυκλο μου.

  δ) Με καλεσαν ως μπλογκερ. Εγω ως μπλογκερ δεν παω πουθενα. Τι θα πει μπλογκερ; Εγινε καμια συγκεντρωση αυτων που τρωνε σαλιγκαρια, αυτων που εχουν ελια στη μυτη ή αυτων που γραφουν με το αριστερο; Ξερετε οτι καποιοι μη μπλογκερς δεν πατησαν γιατι νομισαν οτι εχουν να κανουν με «κατι τυπους από το ιντερνετ»; Αμα θελετε να συμμετασχω ως ατομο και ως πολιτης, το ξανασυζηταμε.

  ε) ολες αυτες οι μπλογκοκινησεις μου μοιαζουν σαν προσπαθεια να δημιουργηθει κινημα των μπλογκς απο το πουθενα. Σαν καποιοι να δοκιμαζουν τα αντανακλαστικα ενος νεου εκλογικού ταργκετ γκρουπ.

  Αυτα

 20. kaltsovrako

  mpampaki, έχω το μουστάκι και τον ερεθίζω. 😛
  Όσον αφορά τη συγκέντρωση, επιμένω πως είμασταν λίγοι. Ίσως να έχω τύψεις για το ότι δεν μίλησα σε περισσότερους ανθρώπους για αυτή.

  Vourgoudios, σου βρίσκεται κάτι σε Καραϊσκάκη -ας πούμε- που μου είναι πιο οικείος; 😉

  Manos S., σαλάτα τα κάναμε. (πάντως η συνεισφορά τους ήταν ευστοχη και δροσερή)

  espοir, υπολογίσιμο σαν μέγεθος ή σαν γεγονός (που συνέβει πρώτη φορά); Δε ξέρω. 😦

  Πρέζα tv, το ελπίζω. Μόνο που τα MMΕ τα προκαλείς, δε τα παρακαλείς. Επίσης αυτό που λες με το Φεβρουάριο και τους δρόμους, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν είναι αυτοσκοπός οι διαδηλώσεις και οι φασαρίες. 😉

  Darthiir the Abban, μύρισε, ε; 😛

  dimitris-r, ναι, θα ήταν καλυτερα να είμασταν 100.000. Μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα και μένα μου είναι περιττά. Και θα μπορούσε να γίνει γιατί απλούστατα είναι ένα θέμα που μας αφορά ΟΛΟΥΣ. There you go!
  Όσο αφορά το θέμα με τις ταυτότητες και τη Μακεδονία το ανέφερα γιατί πρόκειται για «αυθόρμητες» συγκεντρώσεις -τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκαν- και τις έθεσα ως μέτρο σύγκρισης: αν δεν έχεις οξυγόνο να αναπνεύσεις, τί να το κάνεις η ταυτότητα σου να γράφει Μακεδόνας Χ.Ο. ; Επίσης θεωρώ πως οι άλλοι που είναι περισσότεροι, δεν είναι αντίπαλοι. Τους αφορά και αυτούς.

  (Πίνω από το κρασί σου τώρα) 😉

  VHS, είναι πολλοί για να ΄ναι στα @ρχίδι@ τους. Να το προσέξουμε αυτό.

  passerby, και καλά έκανες και δε το έγραψες ανώνυμα. Δε νομίζω να βρείς πολλούς να έχουν αντιρήσεις. (κυρίως σε αυτό με τους bloggers)
  😉

 21. Rodia

  Αν αραιώναμε λιγουλάκι, θα φαινόμασταν πενταπλάσιοι τουλάχιστον… Εκεί που βρισκόμουν ήταν τόσο στριμωξίδι που κόντεψα να σκάσω λέμε. Σαν σε λεωφορείο τίγκα. Ενας κ. Μπιρσίμ μας λείπει να πάρει!
  Κάτι ωραίο που διάβασα κάπου και δε θυμάμαι (ΦΤΟΥ σου αλτσχάιμερ πρόστυχε) είναι ότι φάνηκε καθαρά ότι πλέον οι νέοι πολίτες δεν συγκρίνουν την Αθήνα με το χωριό τους, αλλά με το Αμστερνταμ, το Παρίσι, και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και αυτό χάρη στο διαδίκτυο. Ξεστραβωνόμαστε. Και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή…
  (αλλά, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όπως έλεγ’ η γιαγιά μου)

  ..μεταξύ μας, περίμενα πολύ λιγότερο κόσμο και ρίγησα από συγκίνηση όταν βρέθηκα σε μια κοσμοπλημμύρα, ανοργάνωτη κιόλας..
  ..και.. το μεγαλύτερο ρίγος το ένοιωσα όταν μπουκάραν οι ποδηλάτες από τη Φιλελλήνων στην Αμαλίας.. σαν το ιππικό που επεμβαίνει για να σώσει τπτ φουκαράδες στη μέση της ερήμου περίπου..

  :-)))))) μου κάνει εντύπωση και το «ξύπνημα» των δημοσιογράφων, που άρχισαν να γράφουν με περισσότερη τόλμη. Κάτι είναι και αυτό, ε

 22. left07

  how do you like dat?

  Ο ΣΥΝ για το «κίνημα των bloggers»
  Δημήτρης Ζώνιος (9,84): Άκουσα τον κ. Αλαβάνο να λέει «θέλουμε να ενισχύσουμε τέτοιες πρωτοβουλίες αναφερόμενος στο κίνημα της περασμένης Κυριακής, όπως και τον κ. Παπαγιαννάκη. Πώς προσεγγίζει πολιτικά ο ΣΥΝ αυτήν την πρωτοβουλία, αυτό το ανεξάρτητο κίνημα;
  Μιχ. Παπαγιαννάκης: Είναι προφανές ότι είναι ένα φαινόμενο αρκετά καινούργιο, και τεχνολογικά θα έλεγα, γιατί έγινε μια κινητοποίηση κυρίως διαδικτυακή και σε οριζόντια, αν θέλετε, βάση των πολιτών. Εμάς αυτό δεν μας είναι ούτε ξένο, ούτε εχθρικό. Το βρίσκουμε πάρα πολύ ενδιαφέρον και μακάρι να αναπτυχθεί. Προφανώς θεωρούμε ότι τα πολιτικά κόμματα έχουν, βάση και της θεωρίας τους και του πολιτικού τους προγράμματος, προτάσεις και συγκεκριμένες παρεμβάσεις οι οποίες δεν είναι αναγκαστικά οι ίδιες με αυτές που προκύπτουν από μια γενικευμένη αυθόρμητη ή όχι αγανάκτηση των πολιτών. Ωστόσο, η πρώτη ύλη της πολιτικής είναι η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών. Ως εκ τούτου εμάς δεν μας είναι ούτε ξένο, ούτε εχθρικό να προσπαθήσουμε όχι, βέβαια, να το καπελώσουμε, όπως μερικοί φαντάζονται ότι μπορούν να το κάνουν και εύχομαι να μην το πετύχει κανείς τους, αλλά να το αξιοποιήσουμε στη δική μας εμπειρία. Και μακάρι να μπορέσουμε να συναντηθούμε μαζί του. Αυτή είναι η ευχή μας.
  (11/07/2007, από τη Συνέντευξη Τύπου του ΣΥΝ – Σχέδιο θέσεων για την Πάρνηθα, τα δάση, τους ελεύθερους χώρους και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος: http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=6793)

 23. Niemandsrose

  Έφαγε η μπλογκερία το πρώτο νταβατζιλίκι από το ΣΥΝ ή μου φαίνεται; SYN GODFATHER no1.
  …αφού γαλουχήθηκε στο βυζί της μάνας Ελευθεροτυπίας βέβαια, βρήκε και το…νονό που της άρμοζε.
  Και γαμώ.

 24. vangelakas

  Τελικά είναι οριστικό; Προσλάβαμε προστάτη στίς ευαισθησίες, στόν αποτροπιασμό, στήν αντίδραση όσον αφορά τήν οικολογική καταστροφή;

  Τί κρίμα… Όχι ότι τό καπέλωμα μιάς κίνησης από κάποιο κόμμα θά μάς κάνει νά ερωτευτούμε τούς εμπρηστές αλλά πάλι είναι, δέν είναι καί τόσο εύκολο νά πορεύεσαι υπό παντιέρρα ρόσσα ή έστω παντιέρα ρόζ.

  Πάντως νομίζω ότι ο ΣΥΝ έχει δείξει 2-3 καλά στοιχεία τόν τελευταίο καιρό: 1. Η καταδίκη τού περιστατικού μέ τόν 24χρονο αστυφύλακα, καταδίκη πού ήρθε αβασάνιστα χωρίς ιδιαίτερη περισυλλογή όπως άλλες φορές. 2. Η κολλεγιά μέ πολιτικό κόμμα τής Τουρκίας στήν από κοινού έκφραση, αξίωση αφοπλισμού. 3. Ασυμπλεγμάτιστη στάση στό θέμα τής ασθενείας τού αρχιεπισκόπου.

 25. tzonakos

  Σωστά, τα ΜΜΕ τα προκαλείς, δεν τα παρακαλείς !
  Καλημέρα μου απο διακοπέζ και βουτιέζ !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s