Παλιοχαμούρες, σπίτια σας… όλοι. Τέλος.

Η εικόνα στην πολιτική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τόσο, που πολύ συχνά ο χρόνος των ανθρώπων της αναλώνεται όλος στο image making και ξεχνά εντελώς την ίδια την πολιτική ως πράξη. Το καθήκον, το λειτούργημα, την πραγματική ζωή εν τέλει.

Ο κ. Μανώλης και ο κ. Γιακουμάτος από το άγχος του κομματικού καθήκοντος -ξέχασαν πως ο καλός Θεούλης το στοματάκι, τους το έδωσε για να τρώνε και μόνον- είπαν λίγο ώς πολύ, πως οι φωτιές μπαίνουν από το ΠΑΣΟΚ, για να πλήξουν την εικόνα της αντιπολίτευσης και να σκεπάσουν την ανυπαρξία τη δική τους (ή την ανικανότητα).

Αυτή την χιλιοπιπιλισμένη καραμέλα δεν μπορεί να την σέρνετε από στόμα σε στόμα και απο μυαλό σε μυαλό, κύριοι.

Φταίνε οι προηγούμενοι, το παλαιό κράτος, 20 χρόνια παλαιότερης διακυβέρνησης… και τ’ αρχίδια μου κουνιούνται! Μαμά, δε το ‘σπασα έγώ το βάζο. Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης το έκανε! Τέτοιου επιπέδου μαλακίες μας τσαμπουρνάτε και τόσο μαλάκες είμαστε πολλοί που τις τρώμε κιόλας!

Κυκλοφορούν και αρρώστιες -στην προκειμένη, η δικιά σας -και δεν χρειάζεται να μολύνετε τον κόσμο με την εκφυλιστική νόσο του εγκεφάλου σας. Κάποια στιγμή, γαμώ το μουνί που σας έβαλε την ιδέα να ασχοληθείτε με τα κοινά, πρέπει να κυβερνήσετε σαν ενήλικες και όχι να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ, την τύχη σας τη μαύρη και δε ξέρω ΄γω τί σκατά άλλο μπορείτε να σκεφτείτε (παίζεται αυτό), με την πρώτη στραβή. Δε μπορώ άλλο ρε μαλάκες. ΔΕ ΜΠΟΡΩ! Πείτε όπως είπε ο Πολύδωρας, την πατήσαμε. Πιο λογικό είναι (ασχέτως πως ο Βύρων δεν είναι) αυτό και κυρίως πιο τίμιο. Τί φοβάστε να αναλάβετε ευθύνες; Γιατί σας ψήφισε ο κόσμος νομίζετε; Για να σας βάλουμε βιτρίνα και να σας θαυμάζουμε, ρε κωλοπαιδαράδες; Πάει το ΠΑΣΟΚ! Πέρασε. Τώρα είστε εσείς και συγνώμη που σας ξυπνάω απότομα.

Ακου το ΠΑΣΟΚ βάζει τις φωτιές! Βρε, ούτε αυτό είναι ικανοί να κάνουν. Όπως εσείς δεν ξέρετε ούτε τον αναπτήρα σας να σβήσετε. Τόσο γελοίοι έχετε καταλήξει.

Κ. Καραμανλή, αν έχετε την καλοσύνη και την λογική παραιτηθείτε τώρα μαζί με όλο το συνάφι σας. Η χώρα πάει και από μόνη της έτσι.

Αντε γαμηθείτε λοιπόν καλοκαιριάτικα, μπας και ξελαμπικάρει το μυαλό σας.

Advertisements

48 comments

 1. penguin-witch

  Το πρόσεξα ότι η κυβερνώσα μας αντιπολίτευση (πρώτη φορά που βλέπω κυβέρνηση να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση – ούτε ο Παπανδρέου ο Β’ ο Σιδερένιος δεν έριξε τόσα στραβα στους προηγούμενος) έχει σήμα το αναμμένο δαδί…
  >:}

 2. kaltsovrako

  απλώς χαριεντίζονται για το φιλοθεάμον κοινό.

  Το δαδί είναι πιό political correct από το ψ…. (που στην τελική, τους ταιριάζει γάντι)

 3. iLiaS

  Για φούντο είναι όλοι τους!
  Να μας κάνουν τη χάρη τα λαμόγια να πάνε στα τσακίδια!

 4. indictos

  Μα δεν υπάρχει κάποιος να πει σε αυτούς της ΝΔ που λεν ότι και το ΠΑΣΟΚ τα ίδια έκανε, ότι ΝΑΙ τα έκανε και γι’ αυτό ΕΠΕΣΕ.
  Είναι σαν να σου λένε ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

 5. kaltsovrako

  Παιδιά, θα σας πώ κάτι αλλά μη πανικοβληθείτε.
  Τους αναθέσαμε να κάνουν τη δουλειά και αποδειχτήκανε μαλάκες. και δυστυχώς έχει πρόβλημα ο κλάδος. Δεν υπάρχουν στελέχη.

  Χιλιες φορές ακυβέρνητο το καράβι. Γλυτώνουμε και τα μισθά. Χαχαχα

 6. indictos

  «Χιλιες φορές ακυβέρνητο το καράβι»

  Αρκεί να μην μπει σε κανέναν καμιά ιδέα πάλι για «γύψο».

 7. kaltsovrako

  Κοίτα λοιπόν, πώς αυτή η ανικανότητα τους (?) οδηγεί εμένα, εσένα και αρκετούς άλλους στην απαξίωση, μετά στην οργή και στο τέλος θα βρεθούν μερικοί από εμάς τους ίδιους να πουν τη φράση «που είναι ένας λοχίας, ρε!».

  ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ.

 8. indictos

  Ναι αυτή είναι η παγίδα.
  ώρες ώρες λέω ότι το κάνουν επίτηδες (και η βλακεία έχει τα όρια της)

 9. inconnue

  «…δυστυχώς έχει πρόβλημα ο κλάδος. Δεν υπάρχουν στελέχη…»
  Μήπως δεν είναι αξιοκρατική η επιλογή τους?
  Μήπως να δίνανε Πανελλήνιες, να περνούσαν απο ΑΣΕΠ ?

 10. dimitris-r

  Νομίζω κάνετε πάλι κάποιο λάθος αγαπητέ.
  Ο κλάδος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πάντα του τον θυμάμαι κάπως έτσι. Εκείνο που πια έχει πραγματικό πρόβλημα είναι ο …κάδος.
  Τον πήραμε για κάδο του κομπόστ κι αντί να χουμοποιούμε εντός του καθαρή φυτικής προέλευσης τροφή του ρίχνουμε μέσα καλοταϊσμένα «κρέατα». Εμ τί να σου κάνει, μετατράπηκε σε κάδο σκουπιδιών και δυστυχώς κανείς δεν βρίσκεται να τον αδειάσει.
  Γι αυτό βρωμάει και ζέχνει με κάθε ευκαιρία. Ξέρεις τί σου είναι να μην προλαβαίνουν τα σκουλίκια να κάνουν τηγ δουλειά την σήμερον ημέρα; Κόλαση!

 11. vangelakas

  Ξέρεις κάτι; Ανέφερα κάπου ότι δέν γίνεται ρέ πού*στη μου νά είσαι τό κόπανος, δέν μπορείς μέ τέτοιες δηλώσεις νά δίνεις τέλειες ασσίστ στό ΠΑΣΟΚ. Μού απάντησαν ότι μέ τέτοιες γειά σου δηλώσεις, δίνεις στό παρόν στά κυανά καφενεία, στήν σκέψη τών ψηφοφόρων τής ΝΔ οι οποίοι λένε:
  Καλά τούς τά λέει! Έχει θάρρος!
  Τελικά, θέλω νά πώ ότι κάποιος δέν μπορεί νά είναι τόοοοσο μαλ*κας καί νά βγάζει τά μάτια μέ τά δικά του χέρια. Έν πάση περιπτώσει, δέν είμαι σίγουρος γιά τίποτε. Η κατάστασις είναι γτπκ…

 12. light

  οι τύποι είναι απλά γελοίοι και δεν έχουν την ωριμότητα να διαχειριστούν μια κρίση.

  καλός ο οξύς πολιτικός λόγος … αλλά όταν γίνεται πολιτικάντικος σε γελοιοποιεί…

 13. m13

  είναι μία καραμελίτσα που μας τη χώνουν στο λαρύγγι, και όταν μετά τη βγάλουμε από τον κώλο

  γιατί είναι και ΑΧΩΝΕΥΤΗ η πουτάνα,

  μας την ξαναβάζουν στο στόμα πασαλειμένη με σκατά!!

  ου να χαθούνε όλοι τους. Και αυτό θα γίνει. Θα χαθούν, και μαζί τους θα μας πάρουν στον πάτο αλλά ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ, ας τους δώ στον πάτο και ας είναι και μαζί μου…εδώ που με βάλανε δε θα πέσω και τόσα επίπεδα όσα αυτοί, για να κάνουμε ελεύθερη πτώση στα σκατά του πάτου με τις σκατένιες καραμελίτσες!

 14. mpampakis

  Το ΠΑΣΟΚ φταίει για τις φωτιές.

  Ο ΣΥΝ για τα επεισόδια στις διαδηλώσεις.

  Αρχίζει να αποκαλύπτεται το οργανωμένο σχέδιο εναντίον της ιεράς μας κυβέρνησης. Περιμένετε να σας πει ο Λιάπης ποιος κρύβεται πίσω από τα τρακαρίσματα των τραίνων και η Μαριέττα ποιος δηλητηρίασε τον Αρχιεπίσκοπο, και τότε θα ανοίξουν τα μάτια σας.

  Άντε μπράβο!!!

  Συμπέρασμα: Για κάθε πρόβλημα υπάρχει μια λύση θεωρία συνωμοσίας.

 15. kaltsovrako

  mpampaki, του Λιάπη -και να υπάρχει συνωμοσία- δε πάει το μυαλό του. Εχει IQ=μανικετόκουμπου.

  Μ13, αυτές τις μαλακίες που ξεστομίζουν τις «οφείλουν» στην απόσταση που έχουν από τον κόσμο. Ζουν σε ένα περιβάλλον που όλοι τους λένε μπράβο καθημερινά ό,τι και αν κάνουν και ο κόσμος τους περιβάλλεται με οπαδούς χειρότερους και από χουλιγκάνους του ποδοσφαίρου. That’s why.
  Είναι ανάγκη (τους) να ξυπνήσουν. Αλλιώς θα τους καταπιεί η Ιστορία και ‘μεις θα βρούμε άλλους καραμελοταϊστες.

  Light, είναι τόσο άχρηστοι που ενώ είναι άεργοι κάνουν λάθη!

  Vangelaka, τότε το πρόβλημα για την ΝΔ είναι μεγαλύτερο απ’ ότι φανταζόμουν! Αν ο στόχος των δηλώσεων είναι η συσπείρωση του πυρήνα της παράταξης τότε … Houston we have a problem.

  dimitris-r, ποιά σκουλίκια καλέ; Εδώ θέλει πιό δραστικές λύσεις! Και η Ψιττάλεια -τώρα που μου ‘ρχεται στο μυαλό- ίσα που θα προλαβαίνει. Θάψτε τους μαζί με τα πυρινικά απόβλητα.

  inconnue, είσαι με τα καλά σου παιδάκια μου; Πανελλήνιες; Δε βλέπεις τα χαϊρια τους; Θα αναβαθμολογούσαν και τον Τσιτουρίδη πάλι!
  ΑΣΕΠ; Μόνο γαλάζιοι θα μπάιναν στη βουλή! Τα δυέλυσαν και αυτά. Φτού-κακά. 😉

 16. nefelikas

  Κάποιος να θυμίσει στο Γιακουμάτο ότι ο Νέρωνας είχε κατηγορήσει τότε τους Χριστιανούς για τον εμπρησμό της Ρώμης. Αποτέλεσμα; Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία πήρε τον πούλο και οι Χριστιανοί έγιναν αφεντικά για τα επόμενα δύο χιλιάδες χρόνια.

  Μήπως ο Γιακουμάτος είναι insider του ΠΑΣΟΚ; Ο αρχι-προβοκάτορας που ορκίστηκε να καταστρέψει τη Δεξιά εκ των έσω; Αν και εδώ που τα λέμε, κι ο Βύρων λίγο σε κρυπτο-πρασινοφρουρός μου κάνει τελευταία…

  Στο μεταξύ, αν δώσεις στον ΓΑΠ ένα στουπί, έναν αναπτήρα και ένα μπιτόνι βενζίνη αποκλείεται να ανακαλύψει πώς μπορούν να συνδυαστούν για να ανάψουν φωτιά σε ξερόκλαδα.

 17. DCD

  Τς τς τς…
  Υβρεις και τίποτα άλλο. Ε, μα αφήστε τα παιδιά να κυβερνήσουν με την ησυχία τους πια!!!

  ΥΓ: Βάλε και καμιά δεκαριά λογότυπα ακόμα στη φωτό και τη δανείζομαι κι εγώ 😉

 18. Medman

  Πραγματικά είναι εξαιρετικό και πολύ εύστοχο το post σου.
  Επειδή εν προκειμένω η αξιωματική αντιπολίτευση δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο εγώ δεν θα καταλόγιζα τίποτα απολύτως στο ΠαΣοΚ.Το ΠαΣοΚ καλώς κάνει και ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.Αυτός είναι ο ρόλος του.Ορθώς κάνει και ο Συνασπισμός.Η κυβέρνηση όμως, οφείλει αν μη τι άλλο να δέχεται την αντιπολίτευση.Αναφέρεται ρητά στο Σύνταγμα.Βέβαια πολλές φορές παραβιάζεται κατάφωρα.Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι ο πρωθυπουργός αρνείται να παραστεί στην Βουλή…
  Εν πάση περιπτώσει δεν μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, όσο ανύπαρκτη κι αν είναι η τελευταία, όπως δεν μπορείς να καταστρέφεις και τα λίγα εναπομείναντα ελπιδοφόρα στοιχεία αυτού του τόπου…

 19. parafonos

  Ρε φίλε για ποιες φωτιές μιλάς.

  Έπιασε πουθενά φωτιά και δεν το πήρα χαμπάρι;

  Όλα καλά είναι. Απλά κάψαμε κάτι ξερά χόρτα.

  Αμέσως να βάλετε βρώμες για πυρκαγιές….

  Αχ παλιομπλόγκερς, εσείς φταίτε για όλα…

 20. παράλληλος

  Κάποιοι παριστάνουν ότι κυβερνάνε και κάποιοι παριστάνουν την αντιπολίτευση.
  Κι εμείς γελούσαμε, σαν τα παιδιά, την άλλη μέρα!

  Ενώ βλέπουμε ότι την έχουμε πουτσιμένη, ασχολούμαστε με τα καφενειακά των ψινάκηδων!
  (ο πληθυντικός είναι της ευγενείας και όχι της μεγαλοπρέπειας όπως θα (μας) ταίριαζε καθότι λεβεντομαλάκες -τα εκλογικά ποσοστά το δείχνουν)…

 21. papaioannou

  Ω τι ανείπωτη χαρά στα μάτια των Πασόκων για την μαλακία του Γιακουματου. Μέσα από τέτοιες μαλακίες επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν διάφορες με την ΝΔ. Για να μην λένε όλοι ότι είμαστε όλοι ίδιοι.
  Ω τι ανείπωτη χαρά στα μάτια των ΝΔ που επιτέλους κάποιος είπε αυτό που σκέφτονταν, καθώς δεν ήταν δυνατών να φταίει η κυβέρνηση και ο Καραμανλής jr. Μια δεξιά που έντεχνος μας έριξε το μπαλάκι ότι φταίει ο Κοης ή ο Φουρλας και εμείς τσιμπήσαμε και απαντήσαμε και το συζητάμε κιόλας.

  Ότι απίστευτη χαρά για το ΚΚΕ που κερδίζει πόντους από το χαζοχαρούμενο ΠΑΣΟΚ και την φοβερή λαίλαπα της Δεξιάς που διέλυσε το κράτος. Ω τι ανείπωτη χαρά αλλά ας φυτεύουν και ένα δέντρο, έστω στο περισσό.

  Αν ο ηγέτης συντονίζεται με την κοινωνία της εποχής του και την οδηγεί τότε ο Γιακουμάτος είναι ο νέος μεγάλος ηγέτης της χώρας.
  Με δυο λέξεις έφτιαξε το κλίμα και το πότισε να καρπίσει, και έβαλε τον σκύλο του να χέσει στα καμένα όλη την αντιπολιτευτική πολιτική ΠΑΣΟΚ εσχάτως , δίνοντας αιτίες για καυγά και για κουβέντα στα καφενεία.
  Ω τι απίστευτοι υποκριτές Δεν θα πηγαίνουν ή θα φεύγουν από την βουλή όταν θα μπαίνει ο Γιακουμάτος. Μα αν το έλεγε ο Ψωμιάδης το θα γίνονταν δεν θα ανέβαιναν Θεσσαλονίκη;

  Α ρε Γιακουματε έγραψες.

  Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξουμε τα χάλια μας και να αναρωτηθούμε σοβαρά τι φταίει ( ή καλύτερα ποιος…. Γελοίος Άσχετος Πολιτικός φταίει) που το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω από αυτή την απερίγραπτη δεξιά; Την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

 22. μαραμένα σύκα

  Αποχή από τις κάλπες 100% και θα σου πω εγώ πως θα βρουν να νομιμοποιήσουν την βλακία τους στην διακυβέρνηση της χώρας.
  Ή,όλοι στις πλατείες για να διεκδικήσουμε.
  Στείρες ρητοροκλανήθρες έχουν καταντήσει όλοι.

 23. alikh

  Θα τους βόλευε πολύ τους «Γιακουμάτους» να είναι όλοι ίδιοι…..Το ίδιο ανίκανοι, το ίδιο άχρηστοι, το ίδιο γελοίοι…… Κι όμως εκείνοι και μόνο εκείνοι έχουν το προνόμιο να είναι ο μοναδικός πολιτικός χώρος, στην ταλαιπωρημένη ιστορία αυτού του τόπου, που δεν διαθέτει ίχνος πολιτικής ιδεολογίας….. Για το οτιδήποτε…. Να μπορούμε να κρίνουμε, ρε αδερφέ να διαφωνήσουμε, να αντιπαρατεθούμε…… Απλή διαχείριση εξουσίας για τη πάρτη τους, για όσο κάποιοι τους ανέχονται και τίποτα άλλο. Όσοι λοιπόν τους ψηφίσατε καθήστε να περιμένετε, στρίβει στη γωνία η επανίδρυση του κράτους κι έρχονται ξοπίσω της οι καλύτερες μέρες……. Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίγαμε;;;;;;;;; Αλλά βλέπεις αυτά είναι τα κακά της δημοκρατίας…… Τους ήθελαν οι περισσότεροι…….. Φάτε τους τώρα στη μάπα και βοήθειά σας. Και να θυμάστε πως κάθε καθημερινή ξεφτίλα, σαν και τη τελευταία με τις φωτιές, δεν είναι μόνο δική τους. Δεν πιστεύει μόνο ο Γιακουμάτος ότι το ΠΑΣΟΚ βάζει τις φωτιές…… Το πιστεύουν και κάμποσοι από τους λεγόμενους «απλούς ψηφοφόρους» (υπάρχουν άραγε και σύνθετοι;;) που επιτέλους δεν είναι άμοιροι ευθυνών και δεν δικαιούνται όλοι κριτικής όταν την κρίσιμη την ώρα το χεράκι τους τα κάνει σκατά ……………(Η φωτό με το κοψοχέρι, όλα τα λεφτά….)

 24. espοir

  alikh:
  Με το εκλογικό μας «σύστημα», το κακό είναι πως κυβερνάνε πάντα οι μειοψηφίες. Αν υπολογίσεις πόσο % είναι πραγματικά το 42% του εκλογικού αποτελέσματος (αποχή, άκυρα, λευκά, μικρότερα του 3%) … θα είναι ζήτημα αν βγαίνει πάνω από 33%. Δηλαδή, μας κυβερνά ο 1 στους 3. Οι άλλοι 2 είμαστε πολυ-διασπασμένοι και τον αφήνουμε να κάνει κουμάντο.

  εσώρουχε:
  Το τραγικό είναι πως δίνει ελπίδα σε κάτι βαθυγαλάζιους οπαδούς, που μόλις ακούνε τα πεζοδρομιακά του Γιακομ(π)άτου και των ομοίων του, αστράφτει το μάτι τους γιατί θα έχουν μια «καλή» ατάκα να πουν στο καφενείο το βράδυ. Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν, τι ισχύει, τι γίνεται. Σημασία έχει να μπορέσουν να «την πουν» στον αντίπαλο καφενόβιο.

 25. Suspect

  Οι Ελληνες πολιτικοι κανουν την ταινια του Μαυλογιαλουρου να μοιαζει παραγωγης 2007. Υπαρχει όμως μια συγκλονιστικη διαφορα. Ο Μαυρογιαλουρος ειχε φιλοτιμο.

 26. xberliner

  Πολύ καλή η φώτο και η σημειολογία της.
  Ναι μεν κόψαμε το χέρι,
  αλλά όχι όλοι,
  μόνο οι αριστερόχειρες,
  δηλαδή το 7% όσων ψήφισαν ΝΔ,
  δηλαδή πάτο ακόμα δεν πιάσαμε.

 27. Ν. Ago

  Αντε μωρε, και τι ειπανε τα Γιακουμο-Μανωλακια; Αυτα λενε παντα κι εσεις συνεχιζετε και τα ψηφιζετε.

 28. Mumm25

  Που να τη βρουν την καλοσύνη και την τσίπα αυτοί ρε..δεξιά ρε ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει δεξια αστα σούλη μου αστα ασε που πιστεύω ότι θα τους φάμε και άλλη μία τετραετία στη μάπα αλλά και οι άλλοι να έρθουν ξερω γω τα ίδια σκατά μου φαίνονται..
  Τι κάνεις my friend? μες την βδομάδα θα έρθουμε σε επικοινωνία γι αυτό που λέγαμε
  Φιλια στην Κων/να το διάβασα το βιβλίο στις διακοπές …

 29. habilis

  για κατσε ρε συντροφισα ,οταν τουs ψηφιζουμε και μετα τουs αντιμετοπιζουμε σαν λεκτικη εκτονωση απο τον καναπε θα κανουν οτι τουs γουσταρει. Αν μαs κανει και ο Γερασιμοs κανενα ρουσφετακι δεν παει να καει ο κοσμοs ολοs.Δεν συμετεχουμε στα κοινα αυτο θα το πληρωνουμε ολο και ακριβοτερα…

 30. @ngel

  Kάποιοι κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, θεωρούν ότι το ΠαΣοΚ καίει τα δάση εν είδι πολιτικής προπαγάνδας, όπως έκαναν δηλαδή και αυτοί τα 20 χρόνια διακυβέρνησης του ΠαΣοΚ. Επομένως, αν θεωρήσουμε ότι το ΠαΣοΚ έκαψε φέτος τα δάση, τότε, 20 χρόνια που το ΠαΣοΚ ήταν κυβέρνηση τα δάση τα έκαιγε η Νέα Δημοκρατία! Όμως αν καις 20 χρόνια τα δάση για προπαγάνδα, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα να το ξανακάνεις για να ρίξεις την ευθύνη σε κάποιον άλλο που είναι στη θέση που ήσουν εσύ 20 χρόνια! Δηλαδή, τα δάση θα μπορούσε να τα είχε κάψει και φέτος η Νέα Δημοκρατία για να ρίξει την ευθύνη στο ΠαΣοΚ!

 31. αλλεργικός

  Ισχύει για όλους (και για τον εαυτό μου): Δεν είναι κακό να είναι κανείς μαλ… κακό είναι να το διαφημίζει δημόσια

 32. Arkin

  Εγώ ένα θα προσθέσω (αν και καθυστερημένα):
  Όποιος είναι ικανός να σκεφτεί κάτι τέτοιο για τον άλλο, είναι ικανός και να το πράξει όταν έρθει η σειρά του.

 33. Stragali

  Αληθεια τι θα λεγατε να ψηφιζαμε ολοι μαζι το Δουλο Του Χριστου? Να καψουμε τις ταυτοτητες αν δεν εχουν τη μια και μοναδικη Θρησκεια γραμμενη πανω τους? Να κανουμε την εκπληξη?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s