Έχω μετρήσει πως στο blog μου…

μπαίνουν πολλοί παναθαναϊκοί, παρόλο που τους πειράζω συνεχώς.

Υπόθεση.
Αν ερχόταν ο ραλίστας-πρόεδρος και μου έδινε λεφτ… (λάθος παράδειγμα). Πάμε πάλι…
Αν ερχόταν ο γραβατωμένος Παυλάρας (που τον γουστάρω) και μου έλεγε, ξέρεις κυρ κωλόγαβρε, επειδή στη σελίδα σου μπαίνουν δικοί μας, τσίμπα Χ ποσό και βάλε στην άκρη της τα νέα της βαζέλας ή το link του site μας ή το τριφύλλι ολόγιομο, πιστεύει κανείς πως θα γινόμουν παναθαναϊκός ή πως θα σταματούσα να πειράζω τους βαζέλες, αν το δεχόμουν;

Το πρόβλημα θεωρώ πως είναι στο πώς εισπράττει ο καθένας μια συναλλαγή.

Διάβασα τον τρόμο ορισμένων πως η διαφήμιση είναι μέρος του προβλήματος των Μέσων και κυρίως στην χώρα μας. Σωστά. Τα media νοσούν, άλλα μήπως σκέφτηκε κανείς πως είναι κατασκευασμένα να νοσούν εξ αρχής; Μήπως στήθηκαν (και μάλιστα γρήγορα) με αποκλειστικό σκοπό να στήσουν κώλο στην καθουμιλουμένη; Δε γίνεται σε ένα στημμένο μέσο που φτιάχτηκε για να παίξει το κομμάτι εξουσία που του αναλογεί, περιμένοντας ΟΠΑΠ, ΔΕΚΟ και άλλα διαφημιστικά χοντρά πακέτα για να επιβιώσει (που εξαρτώνται από άλλου είδους αποφάσεις για το που δίνονται και πως) να κατηγορεί την διαφήμιση για κατάπτωση των ηθών και της ποιότητας της ενημέρωσης και άλλα τέτοια χαριτωμένα τσιτάτα (σοβαρά μεν αλλά πολλές φορές τσίχλα στο στόμα μας). Αφού η ακροαματικότητα/ τηλεθέαση/ κυκλοφορία πρώτα, κανονίζει το ύψος του πακέτου της διαφήμισης. Όσο για τις παρεμβάσεις των εταιριών ή των διαφημιστικών πακέτων στα προγράμματα των μέσων έχει να κάνει με τον αρχικό σκοπό της ύπαρξης τους. Την εξουσία. Και μιας και είμαστε και μια γειτονιά όλοι μας, αντιλαμβάνεται κανείς πως όλο και κάπου θα συγκρούονται συμφέροντα και οικογένειες στο χώρο. Καλό θα είναι λοιπόν να μη το παίζουμε μωρές παρθένες όσοι κυκλοφορούμε τριγύρω στο χώρο και μυξοκλαίμε για το κακό που κάνει η διαφήμιση σε μας, γιατί πρώτοι εμείς έχουμε πουλήσει τη ψυχή μας στο διάβολο και η διαφήμιση έρχεται μετά, σαν το οξυγόνο που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να την πουλάμε.

Όμως αυτό πάνω-κάτω συμβαίνει στα παραδοσιακά μέσα. Εκεί τα πράγματα είναι κομμάτι μονοδιάστατα και ψευτομετρήσιμα. Στα blogs και όχι γενικότερα στο internet (που βρίθει από διαφημίσεις, για να μπορώ να έχω το blog μου) υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό στην επικοινωνία. Η κρίση και η άμεση ανταπόκριση ή αλλιώς η αλληλοεπίδραση που τα κάνει πολύ πιο διαφορετικά από τα παραδοσιακά (αγοράζω εφημερίδα και τέλος/ ακούω ραδιοφωνο και κουνάω το κεφάλι μοναχός κ.ο.κ.) και πιό ενδιαφέροντα.

Στα blogs (και συγκεκριμένα στο «δικό μου*») όποτε μου τη βαράει γράφω τη παπαριά μου, ποστάρω καμμιά εικόνα που μου ‘ρχεται στη γκλάβα μου και αυτό είναι όλο. Δεν εξαρτώ τίποτα στη ζωή μου από αυτό και στα παπάρια μου αν δε γράψω και μια βδομάδα. Θεωρώ πως κάπως έτσι σκέφτονται και πράττουν πολλοί που διατηρούν ιστολόγιο (ή τουλάχιστον στην πλειονότητα τους). Αν για κάποιο λόγο ζητηθεί σε κάποιον ιστολόγο να συνεργαστεί με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, βάζοντας ένα διαφημιστικό banner στο χώρο αυτό, θα έχει συμβεί για ένα και μόνο λόγο. Την επισκεψιμότητα και την προβολή που θα λάβει ο ενδιαφερόμενος από αυτήν. Και η επισκεψιμότητα έρχεται με το content, το περιεχόμενο που λέμε στην ημεδαπή. Αυτό είναι η προίκα που κάνει τους γαμπρούς να θέλουν σαν τρελοί την νύφη. Το περιεχόμενο λοιπόν είναι αυτό που μεγαλώνει την αλληλοεπίδραση και κάνει ένα blog ενδιαφέρον (ή αλλιώς δημοφιλή). Δε νομίζω λοιπόν πως στα ιστολόγια το περιεχόμενο είναι διαπραγματεύσιμο, για να φοβούνται τόσο πολύ ορισμένοι από εμάς πως θα γίνουμε έρμαιο των διαθέσεων των κορνφλέϊκς. Εκτός και αν αισθάνονται πως είναι η πρώτη -και μοναδική, εξού και λυσσαλέα- άμυνα τους απέναντι στο δαίμονα που έχει μπεί στο κεφάλι τους, οπότε ας παραδώσουν τα όπλα πρώτοι να τελειώνουμε με τις υποκριτικές σοφιστίες τους.

Αν το περιεχόμενο αλλάξει, διαφοροποιηθεί ή αλοτριωθεί εμφανώς με φτηνά διαφημιστικά τρυκ και χοντράδες, το πιθανότερο είναι η επισκεψιμότητα να πέσει σε τέτοιο σημείο που η «επένδυση» του διαφημιζόμενου να αποβεί φούσκα. Θεωρρεί κανείς πως αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι διαφημιστικές εταιρίες ή ο ίδιος ο blogger;

H διαφήμιση είναι εδώ, πριν από εμάς. Όσοι κάνουμε πως δε την βλέπουμε ή πως δεν την ασπαζόμαστε ως πράξη, ας σβύσουμε όλα τα αγαπημένα μας links, ας πάψουμε να αγοράζουμε ή να δουλεύουμε εφημερίδες, ας σταματήσουμε να βλέπουμε τηλεόραση και να ακούμε ραδιόφωνο και τότε ίσως να σταματήσουν να υπάρχουν. Θα πρότεινα επίσης και ένα ευχέλαιο, μπας και ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχίτερα ο διαφημιστικός δαίμονας από το κεφάλι σας αλλά φοβάμαι μη με περάσετε πως προμοτάρω την αρχιεπισκοπή και τα τοιαύτα.

Ακολουθεί διαφήμιση (εγκεφαλικής αποσυμφόρησης και άκρως δροσιστική):

**

Εν κατακλείδι, μή φοβάστε φίλοι παναθηναϊκοί. Δε θα σας προδώσω ποτέ. Κυρίως τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου που έχετε κτήσει ισχυρή παράδοση τα τελευταία 2 χρόνια με το μοναδικό σκόρ 0-2. (βάλε τώρα Παυλάρα που γυρίζει), Χαχαχα

Η διαφήμιση για κάποιους είναι τέχνη, είναι δημιουργία, είναι πρόκληση. Μεταξύ μας υπάρχουν πολλοί αξιολογοι bloggers και επαγγελματίες του χώρου. Άλλοι έχουν προβάλει από εκεί τη δουλειά τους ή την τέχνη γενικότερα. Εγώ έχω αποφασίσει να μην το κάνω. Δεν άνοιξα αυτό το blog για αυτό το λόγο άλλωστε. Αρκετά με απασχόλησε και με απασχολεί η δουλειά μου όλη τη μέρα- ακόμη και τώρα που είμαι άνεργος- για να γράφω και εδώ για αυτό. Άλλωστε η δουλειά μου δε θέλω να γίνει η ζωή μου.

* της wordpress δηλαδή. Μή ξεχνιώμαστε

** όποιος πει πως έκατσε το μάτι του περισσότερο στο κείμενο παρά στο μεζέ, είναι τουλάχιστον ψεύτης. Χαχαχα

84 comments

 1. kaltsovrako

  Λάθος κάνετε αγαπητή.
  «Το μουνί, το χταπόδι και το ούζο παραπόδι» λέγεται το έργον καθότι τα βυζ(ι)ά δεν κάνουν ρίμα.

  Καλά εδώ σε πείραξε; Θα δεις βυζά που θα πήξεις την άλλη βδομάδα, με το καλό!
  😉

  (εντωμεταξύ, παρατηρώ το link στο όνομα σου και δε νομίζω πως θα με σκανδαλίσεις με τέτοιες φωτό αγαπητή. Δεν ανοίκω στο target group αυτό… ακόμη. Χαχαχα)

 2. x-psilikatzoy

  @ Mikrh Olandeza, epeidh den borw na sxoliasw sto blog sou, h apanthsh sto erwthma sou einai: soutzoukakia.- 😀

  @MercedesBenzKaltsovrako: thymise mou na sou dwsw ena fili. 🙂

 3. kaltsovrako

  Να με συμπαθάς κυρά, αλλά δεν έδωσα το όνομα μου στην MercendsBenz. Το χώρο της νοίκιασα μονάχα εκεί πάνω. Αμα θέλει και το nickname μου, αλλάζουν τα ποσά.

  χαχαχα

 4. vangelakas

  Εγώ αφιερώθην τά πρώτα είς τό κείμενο, αργούσε γάρ νά κατέβη η φώτο… Εν αρχή ήν ο πρώτος βύζος. Κέφαρα. Μετά ότε είδον τόν οκτάπους τόν κολλιτσίδα μού βγήκε λίγο σέ κτηνοβασία… Αναμένουμε τήν ερχομένη εβδομάδα γιά πιότερα…

  Γιά τό κείμενο πάντως, γιά τήν άς πούμε ουσία (διότι η ουσία πάντοτε εδράζεται στούς κυψελοειδείς ιστούς τού ζενίδ τής θηλής), ο πιό χαβαλές ρέ Τάσο είναι όταν βλέπης τήν εισαγωγή, τόν πρόλογο δηλαδή όπως λέγουσιν καί οι σαλονικιοί, πού κάνει ο ιδιοκτήτης τού χί ιστολογίου γιά νά σερβιρίση ότι οσονούπω θά παίζουν διαφημίσεις…

  (ΥΓ Μερσέντες_Μπένζ_Καλτσό ε; Ε ρέ σκόντα ξάνθη πού σού χρειάζεται καί γιούγκο ζάσταβα άμα λάχει!)

 5. pascal

  Δικό σου είναι το blog, και διαφημίσεις βάζεις άμα γουστάρεις, και βυζιά βάζεις (που βάζεις) και το βρακί σου στο κεφάλι σου κοτσάρεις και σου βγάζεις φωτογραφία και την ανεβάζεις.
  Η λογική του «α, αυτός βάζει διαφήμιση, άρα ξεπουλήθηκε, πάει» μου μυρίζει γιασεμιά και «παλιά ήταν καλύτερα» και άλλα τέτοια συμπαθή μεν, άσχετα δε.

  ***διάλειμμα για διαφημίσεις***
  Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ***τέλος****

  Σήμερα δεν έχει ζέστη. Έχει ζέστα. Ας είναι καλά και οι διαφημίσεις που μας πουλάνε και κάνα ερκοντίσιον και πορευόμαστε.

 6. kaltsovrako

  2 αεκτζήδες στη σειρά είναι πρόβλημα για το blog μου… ή μου ανοίγει και άλλες πόρτες; Ντέμηηηηηηηηηηη

  😉

 7. x-psilikatzoy

  «ο πιό χαβαλές ρέ Τάσο είναι όταν βλέπης τήν εισαγωγή, τόν πρόλογο δηλαδή όπως λέγουσιν καί οι σαλονικιοί, πού κάνει ο ιδιοκτήτης τού χί ιστολογίου γιά νά σερβιρίση ότι οσονούπω θά παίζουν διαφημίσεις…»

  Κοίτα, ο μεγαλύτερος χαβαλές είναι να έχεις ήδη φάει διαφήμιση με το κουτάλι και να πιστεύεις ότι είναι χαβαλές μόνο άμα ο άλλος σε ενημερώσει πρωτίστως ή βάλει τίτλο «διαφήμιση».

  Πάντως, η δικιά μου αφετηρία δεν ήταν ότι πρόκειται να βάλω διαφημίσεις αλλά το κράξιμο που έφαγαν πολλοί για τις διαφημίσεις στα μπλογκ τους αλλά κανείς δεν γύρισε να τους απαντήσει: «κι εσύ γιατί διαφημίζεις βιβλία ή τραγούδια ή το τάδε άρθρο εφημερίδας, στο δικό σου»;

 8. yo!reeka's

  ξέρεις την παροιμία που λέει
  το μνι και το χταπόδι για να μαλακώσουν θέλουν χτύπημα
  🙂 🙂 🙂
  γιατί πάντως να έχεις πρόβλημα με τις διαφημίσεις. να έχεις πρόβλημα που ε΄σιαι γαύρος, να το καταλάβω
  χο!

 9. kaltsovrako

  Ρε που μπλέξαμε σήμερα με τα βρωμοχάνουμα!

  😉

  (μή ξεχάσεις να πάρεις λουλούδια ΚΑΙ για τη «μαμά». Πιάνει)

 10. mpampakis

  Τι; Δεν είσαι Παναθηναϊκός;;;

  Πέφτω από τα σύννεφα! 😉

  Εκτός από χταπόδι, έχετε και τίποτα σε κωλοχτύπες;

 11. kaltsovrako

  Επιτέλους ένας πελάτης… Παρακαλώ περάστε, καθήστε, βολευτήτε σαν το σπίτι σας.

  Τί μεζέ προτιμάτε, αγαπητέ; Ό,τι τραβάει η ψυχή σας. Κωλοχτύπες, άυριο. Δεν είχε φρέσκες στην αγορά και προτιμούμε πάντα τα καλύτερα στο μαγαζί μας. Φάτε χταπόδι τώρα, ζουμερόν και τα καλύτερα έρχονται άμα της ενάρξεως του πρωταθλήματος, ακριβώς.

  😉

 12. pascal

  Ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια, ωσαν κωλοφωτιά σε οίστρο.
  Το λοιπόν.
  Ο kaltsovrakos όχι μόνο είναι βάζελος, αλλά είναι και τσιράκι του Βαρδινό.
  Του λέει ο Βαρδινό ένα βράδυ που έβρεχε, έβρεχε μονότονα και το ούζο έρεε άφθονο στο Κεφαλάρι (οι βάζελοι πίνουν ούζα στα βουπού, αποκλειστικώς και ανυπερθέτως).
  «Ξέρεις τίποτα ρε καλτσόβρακε;¨»
  «Σαν τι να ξέρω;»
  «Να. Θέλω να φτιάξεις ένα blog και να τα χώνεις στην Πανάθα»
  «Γιατί;», απορεί ο αθώος- τότε- καλτσό.
  «Για να βλέπεις ποιοι συμφωνούνε ρε με το χώσιμο. Μετά θα τους περιλαβαίνω εγώ. Έννοια σου».
  «Α, εύκολο», λέει ο καλτσό. «Μόνο που, να, πώς θα είμαι πειστικός;»
  «Θα κάνεις τον γαύρο»
  «Εύκολο είναι;», σκιάζεται ο καλτσό.
  «Εύκολο δεν λες τίποτα. Φάε τρία κασόνια πακοτίνια, χλαπάκιασε 15 τσικουλάτες, χόρεψε και ένα τσικ του τσικ με καμιά τρουμπιανή και αυτό ήταν»

  Έτσι έγιναν όλα κυρίες και κύριοι.

 13. kaltsovrako

  Εχεις τυλίξει πίσω όλο το μίτο* της Αριάδνης, ρε ρουφιάνε.

  *ο νέος υπερπαίχτης της πανάθας, ελέησον υμάς.

 14. monaxikoslikos

  Με τέτοιο χταπόδι θα χρειστεί 3κιλη νταμιζάνα ούζο κι αν βρεις τσίπουρο ακόμα καλύτερο.
  Όσο για το θέμα σου η άποψη μου είναι ότι το πρόβλημα αρχίζει από τη στιγμή που γράφεις με το μυαλό στον διαφημιστή.
  Αν γράφεις για το κέφι σου και κάποιος παπάρας θέλει να στα σκάσει για να επικοινωνήσει το μήνυμά του στους αναγνώστες σου κι αν γι αυτό πληρώνει καλά και χωρίς όρους μαγκιά σου να δέχεσαι διαφημίσεις.
  Αν τώρα αρχίσεις να μας εκθειάζεις τα προτερήματα της Μερσέντες, πέτα το καλτσοβρακο στο βόθρο.
  Ότι ήταν να πεις θα το έχεις πει.

 15. forfree

  ολο ουζο ουζο ουζο κι ομως δε βαρεθηκα.το γαμιστεροτερο διαφημιστικο για το ουζο δωδεκα.μακραν ο,τι ανωτερο εχει να αναδειξει η τεχνη της διαφημισης αποψε.το περιμενω γιγαντοαφισα ωμο και με την αρμυρα.δεν ειναι που φαινεται το βυζι, δεν ειναι που το βλεμμα σου ειναι επιθετικο,δεν ειναι το καρε που εχει υψηλες απαιτησεις,ειναι ρε αρχοντα που τα λεει τα πραγματα με το ονομα τους και δεν κομπιαζει.ειναι αυτες οι προσεγγισεις του προ΄ι΄οντος οπου τα λογια πλεον ειναι περιττα.ισως ειναι ο λογος που δε διαβασα το κειμενο απο πανω.καλησπερα.

 16. Πάνος

  καλτσό,

  σ’ αγαπάω, σ’ εκτιμάω (παρόλο που είσαι γαύρος) και το ξέρεις.

  Και το χταπόδι το γουστάρω – και το ζωντανό αποκάτω – και το καλό ούζο (όχι το περί ου ο λόγος, το καλό, λέμε!)

  Επί του προκειμένου (διαφημίσεις στα μπλογκ) είμαι απόλυτος: όχι!

  Δε γουστάρω, βρε αδερφέ!

 17. kaltsovrako

  Δεν είναι αστείο. Ετσι είναι τα πράγματα. Όσον αφορά το Μερσεντικό που μόστραρα, το έκανα απο αντίδραση. Αμα γουστάρεις, βάζω άλλο. Ενα χαρτί υγείας με έναν ζουμερό πωπό-πω-πό. Δικό μου είναι, ό,τι θέλω κάνω. Δε με φοβίζει τίποτα.

 18. Παράθεμα: Θα βάλουμε διαφημίσεις στην καλύβα; « Η καλύβα ψηλά στο βουνό
 19. vangelakas

  Μία (ή πολλές) διαφήμιση πού είναι εκεί ψηλά, δεξιά, σέ μιά στήλη, στό βαθμό πού δέν επηρεάζει τόν γράφοντα, τήν συμπεριφορά του καί τίς εμπνεύσεις του δέν είναι κακή. Δέν μιλάμε γιά διαφημίσεις πού κόβει ένα έργο καί μάς χαλάει. Ούτε γιά διαφημίσεις ραδιοφώνου οι οποίες απαιτούν χρόνο.Σιγά μωρέ Πάνο!

 20. Dragazis.E

  Nai alla h diafimish diafish.Den mporeis na les oti den thes na diafhmizeis kai na psilokrazeis kai meta skas mia gomena misogymnh kai apo katw thn diafimish OUZO 12.Diladi na katalavaw, me to na vazeis mia gomena podareis oti ta ligouria tha ksexasoun to perioxomeno tou logou sou kai tha poun…Koita vizi kai meta tsou kai h diafhmish etsi gia na pernaei sto upoduneidhto mesw ths gomenas.Koita pou olh thn kourash kai kakia mou th vgazw se ena blog….EImai aparadektos alla den mporw na mhn eimai kai eilikrinhs toulaxiston me thn krish mou…CIAo

 21. kaltsovrako

  Tώρα, τί να απαντήσω; Ό,τι πείς (ήθελα να ‘ξερα τί διάβασες).
  Αλκοολτέστ, έκανες αδελφέ;

  Σοβαρά τώρα, ξαναδιάβασε τί γράφω. Δε λέω πως είσαι κακός ή απαράδεκτος. Σιγά το πράμα. Στο κάτω-κατω της γραφής, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.

 22. manosantonaros

  το μόνο που διαφημίστηκε σωστά σ’ αυτο το ποστ είναι η Πανάθα…
  Καλτσό… κάτι άκουσα ότι η Θύρα 13 θα σου κάνει γιορτή.

 23. tsopanis

  Αν κόψουμε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και αρχίσουμε τα ευχέλαια όπως λες… θα εμφανιστούν παπάδες με ράσα διαφημιστικά ταμπλόιτ… Θα εμφανιστούν διαφημιστικά για σερβιέτες με φτερά προστασίας στην Λαϊκή δίπλα στα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες που θα αγοράζει η μάνα μου και φωτεινές επιγραφές στην παραλία με το νέο βιβλίο του Λιακό… ευλογησον…

  Lykos

 24. Παράθεμα: ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ υποκριτές (με κάλο στο κεφάλι) ΦΛΥΑΡΟΥΝ κατά των διαφημίσεων στα blog! « OMADEON
 25. dimitris-r

  Μα τα χίλια βυζιά ρε καλτσόβρακε, δεν βυζακώνει έτσι το χταπόδι.
  Το εκθέτεις!
  Παρεκτός και είναι ψόφιο.
  Μας προέκυψε οινο-πνευματική αντιπαράθεση. Δες στα …κάρβουνά μου και θα καταλάβεις.
  Κι έχεις δίκιο δεν είσαι με τον Παναθηναϊκό, όπως δεν είσαι με το ούζο 12, ούτε κι εγώ με το «μίνι».
  Κυριολεκτικά δεν είμαστε το προϊόν του διαφημίζεται, είτε ως φορείς, είτε ως καταναλωτές της διαφήμισης.
  Φυσάει εδώ σήμερα…

 26. kaltsovrako

  Πανούλη, είμαστε πολλοί εμείς. Δε φοβάμαι. Με σας πρέπει να κάνουμε κάτι γιατί τα τελευταία χρόνια μειώνεστε επικινδύνως. Λες να σας αναλάβει η WWF;

  natassaki, εσένα σε πιστεύω κούκλα μου…. κάπως. Χιχιχιχι

  Μανο, την τελευταία φορά που βρέθηκα σε τέτοια γιορτή μπούκαρε ένα αυτοκίνητο στο μαγαζί, ματώσαμε ορισμένοι και δε γουστάρω έκτοτε τέτοια κόλπα. Εκτός αν είναι αυτοί ππου πληρώνουν. Τότες αλλάζει. 😉

  axtapos, δεν θέλουν και πολύ. Μαλαγράρεις λίγο στην άκρη και …τσούπ! Χεχεχε

  Λυκε, ο αγιασμός θα είναι Λουτρακίου σε λίγο καιρό.

  Οmadeon, το θέμα δεν είναι τί είναι σωστό και τί όχι να κάνει ο καθένας μας. Ό,τι θέλει κάνει και εγώ -στην προκειμένη- δεν προσπαθώ να πείσω πως πρέπει ή δεν πρέπει να βάλεις διαφήμιση στο ιστολόγιο σου.

  Αυτό που λέω είναι πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ -γαμώ το φελέκι μου- ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙΣ ΠΡΩΤΟ.

  Όσο για τον Πάνο, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την απαράδεκτη κρίση σου, για το πρόσωπό του.

 27. kaltsovrako

  Δημήτρη μου, η μανδάμ στην φωτογραφία είναι μαστόρισα από τις λίγες.
  Τ’ αναστένει το ψόφιο χταπόδι μέχρι να πεις: στην υγειά μας!

  😉

 28. Χ. Μόρφος

  «Καλλίπυγο ήταν το μωρό!
  Πω! Πω! Πω! Πω!
  Πω! Πω! ποπό! »

  ΥΓ. Νέο διαφαινόμενο σχίσμα στη μπλογκολογιά. Εγώ πάντως είμαι με τον Pascal: «Ζητείται διαφημιζόμενος».

 29. natassaki

  Merci, που με πιστεύεις….
  και, σοβαρά τώρα, δεν με χαλάει καθόλου η διαφήμιση στα blog αν ο blogger το θέλει…
  έτσι κι αλλιώς είναι αυτό που λές: αν το περιεχόμενο του blog αλλάξει, δεν είμαστε χαζοί – πιστεύω – οι υπόλοιποι, να μην το καταλάβουμε…
  Είναι σίγουρα στην κρίση του καθενός μας τι θα διαβάσει και τι θα «αγοράσει».
  Τα πάντα έχουν πια διαφημίσεις, και με τη συζήτηση θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει παλιά : και ο Θεός χρειάζεται διαφήμιση, γι’ αυτό χτυπάνε οι καμπάνες!
  Υ.Γ. Αυτό με τις «πράσινες» επισκέψεις, να μας προσέχεις… 😉

 30. onionfava

  Επειδη εισαι πολυ δημοφιλης, θα διαφημιστω και εγω εδω… Το νεο μου blog: http://onionfava.wordpress.com/
  χιχιχι
  Ειμαι αεκ και αλλα δεν θα βρειτε τιποτα ποδοσφαιρικο εκει μεσα…
  Α και μηπως μπορεις να μου πεις πως εμφανιζεις το Leave a comment κατευθειαν στη σελιδα σου?
  Ειμαι λιγο ασχετη και παιδευτηκα να το βρω
  Φιλακια…

 31. onionfava

  α και αν θες κανε μου ενα comment γιατι με εχει ξεχασει και ο Θεος!
  Θα παθω καταθλιψη….οχι άλλα ψυχολογικα!

 32. onionfava

  thanks xixixi…μου ηρθε το comment αλλα σε awaitng moderation.
  Pws vgainei to moderation?
  kai den moy eipes pws na kanw to leave a reply kai na fainontai ta comment opws edw?

 33. onionfava

  Οκ, στειλε απλα ενα τεστ να δουμε…sorry που σε επρηξα 🙂
  Απλα θελω και εγω blog, τοσα ονειρα βλεπω….

 34. onionfava

  Καλα, δε θελω να ειμα αχαριστη, ευχαριστω για τα μεχρι τωρα.
  Μαλλον σε πειραξε που σε ειπα χαζο, αλλα εγω λεω ετσι οποιον κ οτι συμπαθω..
  (η εχεις παει τουαλετα και περιμενω σα χαζο και εγω…χιχιιχι)
  Φιλια

 35. onionfava

  Αυτο που ποτε δεν καταλαβα ειναι πως ειναι τοσο αναγνωρισιμος ο χαρακτηρας μου μεσα απο 5 αραδες?
  Φτου…ουτε εδω μεσα δεν μπορω να το παιξω κατι αλλο…
  Anyway ekana και εγω μπανιο και συνηλθα απο την μανια που με ειχε πιασει…νομιζω καλουλι ειναι το blog moy kai aμα μπει και στο google μπορει να το βρει και κανεις…Αν και να σου πω κατι, για την παρτη μου θα γραφω να βγαλω ολες αυτα τα κουβαρια απο το μυαλο μου…
  Ερωτηση chatokoritsou: Τι ζωδιο εισαι?

 36. onionfava

  α και επειδη εχουμε γραψει 100 ασχετα αμα δεν τα θες σβηστα γιατι ειμαστε εκτος του θεματος σου.

 37. kaltsovrako

  roidis, κάνε ό,τι σε φωτήσει ο Θεός.
  (μεταξύ μας, βάλε κάργα. Είδα τις τιμές και νόμισα πως είμουν στου Καρούζου)

  Μano, κόψε κάτι. Θα πάθετε κανένα λουμπάγκο. (Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡΓΑΡ ΕΓΓΥC. Σε ένα μήνα ακριβώς) Χοχοχοχο

 38. onionfava

  Βρε με εβαλες στα links σου…καλα με εχεις λιωσει τωρα…
  Αλλα ξερω ξερω…διαβασες το σημερινο μου ποστ και πειστηκες οτι ειμαι τρελαρα και λες: Α δικια μας ειναι αυτη!!!κατσε να τη βαλω….χιχιχιιχιχι 🙂

 39. Παράθεμα: Ads @ Blogs
 40. Παράθεμα: metablogging.gr » Blog Archive » Διαφήμιση: Τελικά η συζήτηση ήταν πολύ μεγάλη
 41. Παράθεμα: Πόσα ποστ σε άλλα ιστολόγια έχει προτείνει η καλύβα; « Η καλύβα ψηλά στο βουνό
 42. Παράθεμα: Blogs και άλλες τέτοιες τρίχες κατσαρές « kaltsovrako

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s