you… Lucky Kostas!

Μετά τις φωτιές, πάλι τον έβγαλε λάδι. Μωρέ μπράβο!

click n’ zoom για μεγαλύτερο μέγεθος.

(τενεκέ έπρεπε να βάλω, όχι μπουκάλι)

Advertisements

19 comments

 1. a19c70

  και όχι ότι ότι,
  Έξτρα Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο!
  Δεν φταίει για τίποτα, απλώς δεν τον έχουν ενημερώσει…

 2. Stathis

  να δω τι θα λέει τώρα που τον ALPHA τον αγόρασε το RTL….

  Πάντως τον Γιωργάκη τον έκανε ενα με το χώμα πάλι. Θα έπρεπε όμως να αρχίσει με τον Κωστάκη και να τον βαρέσει αλύπητα, αλλά μάλλον είναι ακόμη Ιερη αγελάδα για το κανάλι της Καντζα

 3. kaltsovrako

  Όταν προκυρήχθησαν πρόωρες εκλογές ο Λάκης ειδοποιήθηκε να ξεκινήσει την εκπομπή του πιο νωρίς, πέφτοντας πάνω στις πυρκαγιές. Μόνο που την εκπομπή την έκανε ο Κοντομηνάς -που τον είχε ειδοποιήσει- με τα ρούχα του Λαζόπουλου -ξεκινώντας στην εκπομπή με τον Γιώργο στα καμμένα (τραγικός) αφού πρώτα έδειξε τον καραμανλη λέγοντας πως με αυτόν θα ασχοληθεί αργότερα (δεν «χρειάσθηκε» να ασχοληθεί ποτέ, αφού το άλλοθι το το έδινε ο Βύρωνας)- και απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει να την κάνει. Λίγο μυρωδιά να έχεις από επικοινωνία αντιλαμβάνεσαι πού το πάει το γράμμα, σε ποιούς απευθήνεται, γιατί ο κόσμος γελάει σα χάχας και με τη Σαρρή, μα και με τον ίδιο τρόπο γελάει και με τα τραγικά που συμβαίνουν γύρω μας. «Εκπαιδευεται» ο κόσμος.

  Ο Γιωργάκης παίρνει ό,τι του αναλογεί από την πλάκα. Δε βλέπω να γίνεται το ίδιο όμως και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, πόσο δε, με τον πρωθυπουργό, που όπως επισημαίνει πολύ σωστά παραπάνω ο a19c70 «Δεν φταίει για τίποτα, απλώς δεν τον έχουν ενημερώσει…». Γελάσαμε και σήμερα βρε Λάκη!

 4. Πάνος

  Καλτσό,

  υπερβάλεις. Δεν ξέρω αν πρόσεξες την ατάκα του Λαζόπουλου «εμείς είμαστε σαν τους νεκροθάφτες, όποιος κι αν είναι απάνω δε μας ενδιαφέρει, η δουλειά μας συνεχίζεται»

  Δυστυχώς για τον ΓΑΠ προσφέρεται (ο ίδιος, σαν παρουσία) για άφθονη σάτιρα – κάτι που δεν ισχύει σ’ αυτό το βαθμό για κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό. Το νούμερο που έδειξε χθες ο Λαζόπουλος με το ΓΑΠ στη ΔΕΘ (στην απάντησή του για τη ΓΣΕΕ) κανένας σατιρικός συγγραφέας δε θα μπορούσε να το γράψει fiction!

  Αυτό που (κατάλαβα ότι) είπε ο Λαζόπουλος χθες ήταν: ο Καραμανλής πέφτει, όχι γιατί είναι καλός ο ΓΑΠ, αλλά γιατί τα έκανε σκατά ο ίδιος, αναπαράγοντας και διευρύνοντας τη λαμογιά των πασόκων. Κάτι που ισχύει 100% Ό,τι και να πει ο κάθε Λαζόπουλος, η πορεία των πραγμάτων ΔΕΝ αλλάζει, στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα, ίσως και αυτοδύναμο.

  Ο Λαζόπουλος το ξέρει αυτό – το είπε άλλωστε (ή το εννόησε) πολλές φορές χθες, αφού αυτό ήταν το μότο της πολιτικής του ανάλυσης.

  Για τον Κοντομηνά τώρα, νομίζω ότι δυο σκασίλες έχει – η μια είναι αν θα είναι πρωθυπουργός ο ΚΑΚ ή ο ΓΑΠ. Αυτός τη γερμανική του μπάζα την έκανε ήδη, το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι ένα καφάσι σόδες, για τη χώνεψη.

 5. kaltsovrako

  Αυτό καταλαβαίνεις εσύ. Η θειά μου όμως; Εκεί είναι η διαφορά Πάνο και εκεί παίζεται το παιχνίδι.

  Χέστηκα για το πόσο θα σατιρίσει τον ΓΑΠ. Άλλος όμως είναι ο πρωθυπουργός σήμερα, και θαρρώ πως του αναλογεί ΠΟΛΥ περισσότερο κράξιμο από τον Γαλάτη και την Σαρρή που τους έχει ξεσκίσει εδώ και καιρό. Όμως βλέπεις πως το ζήτούμενο είναι να μιλάς σε αυτούς που περιμένουν να ακούσουν αστεία για τους τελευταίους και να τους περνάς το μήνυμα: «βρε Κώστα μου, βγες έξω, δες τους υπουργούς σου τί κάνουν…» και άλλες τετοιες μαλακίες, λες και ο Καραμανλής ζεί σε γυαλά (που ζεί), αλλά όμως τη γυαλά της τιμιότητας και της ακαιρεότητας (μή χέσω). Τα έχουμε δεί αυτά τα φαινόμενα επί Σημίτη (του άλλου τίμιου). «Οι υπουργοί φταίνε, όχι ο πρωθυπουργός, τί να κάνει αμα κλέβουν;» λέγανε τα μεγάλα κανάλια, αν θυμάσαι. Ας μην την ξαναπατήσουμε, λέω εγώ, τη στιγμή μαλιστα που το ‘χουμε ξαναδεί το έργο.

  (το ΠΑΣΟΚ δε θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, εκτός και αν γίνουν αύριο. Στοίχημα ένα τσιπουράκι μετά του μεζέ αυτού)

 6. Πάνος

  Καλτσό,

  α. μην υποτιμάς τη θεία σου. Τίμα τη συγγένεια! 😉

  β. ό,τι κι αν λέγαν για το Σημίτη, στο τέλος τον ήπιε. Το αυτό θα συμβεί και τώρα, με τον ΚΑΚ.

  γ. στοίχημα υπέρ του ΠΑΣΟΚ δεν βάζω, για λόγους αισθητικής. Το τσιπουράκι με μεζέ το γουστάρω – κερνάει όποιος παίζει εντός έδρας.

 7. stelios

  «ο κόσμος γελάει σα χάχας και με τη Σαρρή, μα και με τον ίδιο τρόπο γελάει και με τα τραγικά που συμβαίνουν γύρω μας. “Εκπαιδευεται” ο κόσμος».

  Εδώ είναι όλο το ζουμί.

 8. Stathis

  Για μένα καλά κάνει και ασχολείται με τον ΓΑΠ αφού προσφέρεται και στην τελική τα ίδια σκ@τ@ με τον Κωστάκη είναι. Απλά αυτη την στιγμή ο Κωστάκης κυβερνά και αυτός τα γ@μ@ει την μάνα…
  Μεγάλο φάουλ…

 9. Παράθεμα: Σκασμένος από στεναχώρια ο Καραμανλής… « Yes or No…Ναι ή Όχι
 10. Rodia

  Ελα βρε Καλτσό.. μπορεί νά’χει βάλει ορυκτέλαια μέσα!
  Λάκη δε βλέπω, μόνο το Δαλάι-Λάκη του Πάνου είδα χτες! 😉
  Πέρα από πλάκα όμως, η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία, είναι ανώτερη από οποιαδήποτε σάτιρα, αυτοκτονούν ομαδικά όλοι τους ή παίζουν κάποιο παιχνιδάκι για να μας στραβωσουν άγνωστο… Κανονικά, σε παλιότερες εποχές, οι Επιθεωρήσεις θα σπάγαν ταμεία, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα αυτό το θέαμα -το καλύπτουν οι «ζωντανές» μεταδόσεις.
  Το να γελάμε με τα χάλια μας έχει καταντήσει τραγικό πια. 😦

 11. zepos

  Εντάξει, εγώ είμαι .. πρασινοφρουρός… αλλά θα το πω και σεις μουτζώστε με… Η διατεταγμένη υπηρεσία του Λάκη με την προσπάθεια «γελοιοποίησης» του ΓΑΠ έχει διπλό στόχο, εξηπηρετεί μεν τον ΚΑΚ, αλλά «αδειάζει» τους πράσινους ψήφους από το ΠΑΣΟΚ δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.. και λέγοντας συνέχεια για «ανάγκη νέων πολιτικών» κλπ..
  Μόνο η παραμονή του ΚΑΚ στην εξουσία είναι δυνατόν να ανεβάσει τον Αλαβάνο και σια.. Αυτό βέβαια από μια άποψη (οχι δική μου..) δεν είναι και τόσο κακό!! Έτσι;

 12. heliotypon

  >Μεγάλη η συμβολική αξία του ελαιόλαδου για τη χώρα που το παράγει σε τέτοια ποιότητα και αφθονία. Και μας περισσεύει φαίνεται, τόσο ώστε το χρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία. Από τη λίπανση του πρωκτού (το καλλίτερο λιπαντικό γι’ αυτόν τον σκοπό) μέχρι το άλειμμα της παλάμης κάθε δημοσίου υπαλλήλου που βρίσκεται στο δρόμο μας. Κάτι σαν το λάδι της βάφτισης, (τον βαφτίζεις «αδερφό», ας πούμε!) ή το ευχέλαιο (αλήθεια τί ακριβώς κάνει αυτό;). Παπάδες, οι πρώτοι ελαιοδιδάσκαλοι, συνεχίζουν τις συναλλαγές τους με λάδι σε κάθε διαθέσιμη πτώση! Κάτι ξέρουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας που μας …λαδώνουν για να μην καλλιεργούμε τόσο πολλές ελιές!

 13. Παράθεμα: Χαντακωμένοι « kaltsovrako

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s