Οφείλω να παραδεχτώ

πως είναι τουλάχιστον ειλικρινής με τα συναισθήματα του ο κ. Στυλιανίδης.

Προτείνω λοιπόν να πάμε να τον συγχαρούμε δοθήσης της ευκαιρίας για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στο υπουργείου παιδείας, στο blog του και στο αντιπροσωπευτικότερο post για την περίσταση. (όποιος έχει αντιρρήσεις σε ποιον ανήκει αυτό το ιστολόγιο, ας ρίξει μια ματιά στο κείμενο του πρώτου post)

Το είδα από εδώ και από εδώ.

Από τον καναπέ Κώστα μου όμως, το μόνο που μπορείς να δείς είναι τηλεόραση.

UPDATE

Επιτέλους το κατεβάσανε οι πεταλωμένοι γάτοι.

Ένα σχόλιο

  1. κάγγελος

    Θεωρώ 101% (αφήνω ένα 0.000000000000000000000000000,1% περιθώριο λάθους) σίγουρο πως δεν ανήκει στον νυν υπουργό, θα τον είχαν ξεσκίσει τα κανάλια ήδη. Ο άνθρωπος είναι σοβαρός (στη τηλεόραση έτσι δείχνει τουλάχιστον) σοβαρευτείτε λιγάκι, έχει και η νουδούλα σοβαρά άτομα. Είμαστε αριστεροί, δε τρώμε τη φόλα..

  2. kaltsovrako

    Ας τον μαζέψουν τότε, αδελφέ.
    Πάντως τέτοια δείγματα τα έχουμε ξαναδεί και στην τηλεόραση παλαιότερα και προφανώς δεν ήταν ούτε εφέ εικόνας ούτε ήχου. Ασε που ο χώρος ο συγκεκριμένος που τα φώναζε είναι ο ίδιος που ανέδειξε τον τηλεοπτικά σοβαρό αυτό άνθρωπο.

    (που να με δείς με γραβάτα!)
    😉

  3. zoaki

    To gegonos kai mono oti o kathenas mporei na kanei ena blog me opoiodipote onoma apodeiknuei oti kapoioi prospathisan proeklogika na xtypisoun ton en logo upopsifio vouleuti. Den einai diko tou to blog kai krinontas apo ta comments sta kefalaia ton anonymon mporo na upotheso oti oi anonumoi einai kai oi suggrafeis tou blog….Eidika auto to vrisidi emena kati mou thumizei ….

  4. Mantalena Parianos

    Kaltso,
    μέχρι στιγμής όμως, στο εν λόγω blog, μόνο το δικό σου και το δικό μου σχόλιο είναι *επώνυμα*…

    Θα περίμενα μεγαλύτερη αντίδραση από τους fellow bloggers…
    😦

  5. standby

    μπορεί να είναι έργο κάποιου θερμοκέφαλου οπαδού του (επί τούτου γράφω «οπαδού» και όχι υποστηρικτή ή ψηφοφόρου, με εννοείτε ελπίζω), μπορεί και να είναι προβοκάτσια

    μήπως το πιο σωστό είναι να τεθεί υπόψη του ενδιαφερόμενου (υπουργού πλέον) το γεγονός και να τοποθετηθεί επ’ αυτού, ώστε να μάθουμε περί τίνος πρόκειται;

  6. xara

    Εγω αν αυτή την στιγμή ανοίξω ένα μπλογκ πχ.Venizelos.wordpress.com και το εγκαινιασω με το ποστ «Ο Γιωργάκης τον παίρνει» σημαίνει πως έχει σχέση με τον εκκολαπτόμενο πρωθυπουργό? Ας είμαστε λίγο σοβαροί και ας κρατήσουμε όσο μπορούμε τους θρασύδειλους ανωνυμάκηδες μακριά.

  7. eva4president

    Μην ασχολείστε με τους τραμπούκους της δεξιάς, ούτε με τους μεγαλοσωτήρες και βαρώνους του ΠΑΣΟΚ. Δώστε ένα τέλος. Προτείνουμε αβίαστα ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ για την προεδρία του κινηματός μας, για να αλλάξει κάτι επιτέλους σε αυτόν τον τόπο. Ελάτε μαζί μας, βοηθήστε τη νέα πρόταση. Περιμένουμε τις ιδεές και τις συμβουλές σας. Όλοι στον αγώνα.

    Ανεξάρτητη Κίνηση Φίλων ΠΑΣΟΚ – Εύα Καϊλή για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
    http://eva4president.wordpress.com

  8. Παράθεμα: Αγγελόπουλος Σπύρος » Blog Archive » Μετά τη Μαριέτα
  9. espοir

    Να δούμε με τι μούτρα θα πάει ο Στυλιανίδης να συναντήσει την ΟΛΜΕ, τη ΔΟΕ, τη Σύνοδο Πρυτάνεων, το σύλλογο των ΔΕΠ, κλπ.
    Διότι η Μαριέτα πήρε τον τσαμπουκά της στο χέρι … Λογικά, αυτός θα πάει εντελώς ψαρωμένος.

  10. Griniaris

    ειναι νομίζω υπερβολη να ειναι αυτο το blog ενος υπουργου της κυβέρνησης, αλλα αν πραγματικα ειναι; αν ολο αυτό ειναι δικες του σκεψεις;

  11. Aplos_8nitos

    Κατι παιδειά εχουνε βγάλει τα παρακάτω συνθήματα.
    Θέλουμε δουλεία και όχι απεργία
    Η δωρεάν παιδεία είναι μια βλακεία

  12. elsa

    Αποκλείεται να είναι δικό του αυτό το ιστολόγιο. Απλά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα στη Θράκη και προφανώς κάποιος φανατικός του Στυλιανίδη άνοιξε το blog. Λέγοντας περίεργα, εννοώ πως υπάρχει ένα θέμα με μερικούς, ελάχιστους θέλω να πιστεύω, αν θα εκλεγεί νεοδημοκράτης ή πασόκος, χριστιανός ή μουσουλμάνος. Δεν το πίστευα ότι τίθεται τέτοιο θέμα, σχετικά με τον δεύτερο διαχωρισμό, μέχρι που είδα σχετικό ρεπορτάζ-ντοκουμέντο από τοπικό κανάλι και μου πέσαν τα μαλλιά.

  13. Alexandros

    Αν αποδειχτεί ότι το ιστολόγιο δεν είναι δικό του , δυστυχώς είσαι ανεπανόρθωτα έκθετος. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει και να υιοθετεί ότι ψαρέυει δεξιά και αριστερά. Επαναλαμβάνω ότι αν δεν ζητήσεις συγγνώμη σε περίπτωση λάθους , ότι γράφεις από εδω και πέρα θα είναι τελείως αναξιόπιστο.

  14. Mantalena Parianos

    Μη μου πεις ότι απαίτησες *συγνώμη* και από την κυβέρνησή σου Αλέξανδρε για:
    τα ομόλογα
    το νομοσχέδιο γαι την παιδεία (πριν – όχι τώρα που θα μας το φορέσουν αφού ξαναβγήκαν)
    τις πυρκαγιές
    κ.λπ. κ.λπ.

    Όχι, μην μου το πεις!

  15. Alexandros

    Τι σχέση έχει αυτό που έγραψα εγώ με αυτό που μου απαντάς; Κυβέρνηση μου; Δηλαδή δεν είναι δική σου κυβέρνηση; Εσύ αλλού ζεις; Τι σχέση έχουν τα προβλήματα της παιδείας ,των ομολόγων, οι πυρκαγιές και όλα αυτά που αναφέρεις με τον κιτρινισμό και την συκοφαντεία που ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ) διαβάσαμε σε αυτό το ποστ; Και κάτι τελευταίο. Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι ψήφισας ΝΔ;

  16. Piazza del Popolo

    Ρίξτε για το θέμα μια ματιά εδώ
    http://vavatsiklis.blogspot.com/2007/09/blog-post_7563.html

    και τα κατορθώματα του ως υφυπουργός Εξωτερικών είναι μαζεμένα εδώ
    http://vavatsiklis.blogspot.com/search/label/%CE%88%CF%81%CE%B3%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82%20%CE%A5%CF%86%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D

  17. JustAnotherGoneOff

    Μια που σχολίασε ο Piazza εδώ, αντιγράφω ένα σχόλιο μου:

    Πρώτα, πρώτα, γιατί δεν είναι εμφανές το προφίλ του “νεοδημοκράτη”; Ένα μέηλ; Αλλά, προδίδεται από τα screenshot που έκανε ο εν λόγω “ανταγωνιστής”[σ.σ. ο Piazza]. Ας αφήσουμε το γεγονός ότι πρέπει να είναι συνδεδεμένος 24 ώρες συνέχεια και να κάνει συνέχεια refresh, οπότε του έκατσε κουτί η φάση. Με διαφορά μιας ώρας είναι τραβηγμένα τα “πειστήρια” τόσο όσο χρειάζεται να τροποποιηθεί το επίμαχο μπλογκ (το βλέπετε στο ρολόι κάτω δεξιά). Θα μου πείτε είναι από διαφορετικές μέρες. Όχι δεν είναι, αν κοιτάξετε καλά την google bar έχει το ίδιο νούμερο στον pop-up blocker: 266. Η υπόθεση μυρίζει από μακριά απάτη.

    Ποια η γνώμη του;

    ΥΓ. Το έκτακτο μπλογκοδικείο που στήθηκε από κάποιους σχολιαστές είναι επιεικώς απαράδεκτο.

  18. kaltsovrako

    «Αν αποδειχτεί ότι το ιστολόγιο δεν είναι δικό του…

    Ακου Αλέξανδρε. Θα στο πώ από τώρα.

    Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να παραδεχθεί ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς πως συνεβη κάτι τέτοιο. Π-Ο-Τ-Ε.

    «δυστυχώς είσαι ανεπανόρθωτα έκθετος»

    Από την άλλη, εγώ δεν κάνω κάτι εδω μέσα που να φωνάζει αξιοπιστία, ούτε το επιδιώξα. (ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. Από πού έχεις παραμυθιάστεί και συ με το «ρόλο των bloggers»; (μή χέσω)

    Απλώς είδα κάτι και το σημείωσα γιατί μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση και μου θύμισε τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους που φέρονται και κυβερνούν με αυτόν τον τρόπο. Εσένα αυτό δε σου θυμισε λιγάκια από «γαμησε τον ποuστη τον Γιωργάκη, Βουλαγαράκη» …. και μετά δεν άκουσα, δεν είδα από τον ίδιο; Γιατί λοιπόν με μέμφεσαι τώρα;

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ (δηλαδή «κατέβει» το blog), ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ (λέμε και καμμιά μαλακία τωρα. Σιγά μην πέι ναι, εγώ είμαι)

    Απορία.
    Αν γράψω πως ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ (η ανακαινισμένη),
    τί θα σκεφτείς πως είμαι; Βαζέλας που κάνω κακό στο image του Ολυμπιακού;

    Καλημέρες σε όλους.
    (Εχω βαρεθεί την υπερβολική πονηριά που ξεγελά τους πονηρούς.)

  19. kaltsovrako

    Just, εμένα αυτά τα Bannerάκια του ΠΑΣΟΚ φτάνουν για να με πονηρέψουν, αλλά και παλι ποτέ δε ξέρεις. Τέτοιες πρακτικές και φρασεολογία όπως το blog της Γαλάζιας Κομοτηνής έχουμε δεί πολλές φορές από αυτό το χώρο, γιαυτό και το έγραψα το γαμωπόστ.

  20. Alexandros

    @ kaltsovrako

    Καταλαβαίνω ότι όταν γράφεις σε ένα μπλογκ υπάρχει μία χαλαρότητα. Δεν γίνεται να τα φιλτράρεις όλα οσα γραφεις ούτε να τα αποδεικνύεις , δεν είναι και εφημερίδα άλλωστε, αλλά νομίζω ότι κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν. Μου αρέσει όμως ο πολιτισμένος διάλογος και τα επιχειρήματα. Δεν μου αρέσουν οι αστήρικτες κατηγορίες. ΜΕ αφορμή αυτό έγραψα ότι έγραψα. Σας προτείνω να έχετε κριτική σκέψη και να αφοσιώνεται την ενέργεια σας σε αυτό. Να προτείνετε. Όχι μόνο να κατηγορείτε. Είναι και βαρετό άλλωστε…

  21. Silicon Citizen

    Eκτείθεστε απίστευτα!
    Όχι μόνο διότι υποστηρίζετε άκριτα ό,τι δείτε, αλλά και στην μηδενική πιθανότητα που την πιστεύετε δείχνετε αφελείς.
    Φυσικά, εκτίθεστε ακόμη περισσότερο, όταν αντί για επιχειρήματα σε πολιτικές, μεταφέρετε το διάλογο σε ένα χουλιγκανικό επίπεδο.
    Εν μέσω συνωμωσιών, ανώνυμων blog κλπ κλπ ψάχνετε ένα λόγο που είναι τόσο μα τόσο φτωχός. Και φυσικά δε στέκεται πουθενά.

    Όποιος θέλει να πολεμίσει το Στυλιανίδη να το κάνει απαντώντας στις θέσεις του. Αυτό είναι πολιτική. Τα υπόλοιπα είναι απλά θλιβερά.

  22. Mantalena Parianos

    Συμφωνοι, ρε Silicon Citizen. («Όποιος θέλει να πολεμίσει το Στυλιανίδη να το κάνει απαντώντας στις θέσεις του») .
    Αλλά εδώ δεν ασχοληθήκαμε με τις «θέσεις» του κυριούλη, που αν θες και τη γνώμη μου εντεταλμένη υπηρεσία θα εκτελέσει αφού το σχέδιο του Καρ- ΑΜάν-Αλί είναι προδιαγεγραμμένο.

    Βρε λες να του το χακέψανε το βlog toy «Γαλάζιου Κομοτηνιού» όπως κάνανε στον βενιζελούμπο;

    άι άι άι

    ο πολιτικός πόλεμος στο ελληνικό ίντερνετ άρχισε

    🙂

  23. axtapos

    Όλοι οι «σοβαροί» συζητητές, έχουν να πάνε να σχολιάσουν και αλλού..
    Γεμάτο είναι το δίκτυο με σοβαρά σχόλια αυτές τις μέρες! Γεμάτο και γαμάτο!

    Ποιός τους είπε οτι εδώ έχει αποκλειστικότητα;
    Επιχειρήματα, πολιτικές κλπ.. Τι λέτε καλέ;

  24. Alexandros

    @ axtapos

    Τα ποστ , για να γίνεται »ελαφρά» συζήτηση (όπως βλέπω ότι αναφέρει η επικεφαλίδα) , πρέπει να έχουν και την ανάλογη θεματολογία. Δεν γίνεται χαλαρός και χαβαλετζίδικος διάλογος με τέτοια ποστ. Αν εγώ γράψω ένα ολόκληρο σχόλιο προσπαθώντας να αποδείξω ότι π.χ. εσύ είσαι κάφρος και τραμπούκος έλα να κάνουμε χαλαρή συζήτηση…

  25. axtapos

    Ποιός προσπάθησε να αποδείξει και τι ρε Αλέξανδρε και δεν το πήρα χαμπάρι;
    Όσο για το αν είμαι κάφρος.. έπεσες διάνα!

  26. kafros

    Πάει το μπλόγκ μάγκες, εξαφανίστηκε! Και η τελευταίες αμφιβολίες για τον πραγματικό κάτοχο του λοιπόν ξεδιαλύθηκαν!

  27. kaltsovrako

    just,
    «Η λάσπη γυρίζει πάντα σε αυτόν που την εκτοξεύει»
    ψιλοάσχετο αλλά σχετικό:
    Δεν είναι της δικής μου λογικής αυτές οι πρακτικές.

    Μανι, com’ on! Μια αλητεία είδα και την έγραψα γιατί με εξόργησε. Τί να κάνω δηλαδή; Να κάνω και έρευνα για το ποιός κρύβεται από πίσω και μαλακίες. Στο κάτω-κάτω της γραφής ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ή ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. Γιαυτό και κατέβηκε.

    Αλέξανδρε γράφεις,
    «δεν είναι και εφημερίδα άλλωστε»
    έχεις να ανοίξεις πολύ καιρό εφημερίδες φαίνεται. 😉

    «κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο»
    Όπως; Για πές μου λοιπόν τί να γράφω, πώς να το γράφω και γιατί. Δεν συμφωνείς με το post και το αντιλαμβάνομαι και το σέβομαι -μή σου πώ πως ψιλοψήνομαι κιόλας. Παραπάνω υποδείξεις όμως και ορισμούς και μαντρώματα θα μου επιτρέψεις να μη δεχθώ.

    «Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν.»
    Γιατί εγώ βλέπεις πουθενά να υποστηρίζω κάποιον ρε αδελφέ. Τσαντίστηκα με αυτά που γράφτηκαν στο εν λόγω blog και το γραψα. Εσένα δηλαδή δε σε πρόσέβαλε αυτό το blog, ασχέτως τί μπορέι να υποστηρίζεις; Δε σε προσέβαλε -έστω και αν είναι προβοκάτσια; Εδώ ήρθες για να μου πείς πόσο απολίτιστος χουλιγκάνος, είμαι επειδή θίχτηκα; Τί επιλεκτικότητα είναι αυτή ρε μόρτες.

    «Να προτείνετε. Όχι μόνο να κατηγορείτε. Είναι και βαρετό άλλωστε…»
    Να τες πάλι οι υποδείξεις! Αντί να ζητάς από εμένα να προτείνω, γιατί δεν το κάνεις πουθενά αλλού που θα πιάσει και τόπο θεωρρητικά; Για ποιον με πέρασες; Για την ακαδημία αθηνων ή για μέλος του Think Tank της χώρας; Έλα τώρα, γιατί αρχίζω και βαριέμαι και γω με τέτοιου τυπου αδιέξοδες συζητήσεις!
    Επίσης -σύμφωνα με την προτροπή σου- αντί να γράφεις για το τί έφταιξε στον ολυμπιακό προχθές και να κάνεις τον προπονητή των blogs, στείλε ένα mail στον κ Λεμονή να το συζητήσετε, να του προτείνεις ή για να μην περιμένεις και βαρεθείς πάλι, στείλε κατευθείαν το βιογραφικό σου στον Ιβιτς. Χέσε με λοιπόν με τις προτροπές και τις υποδείξεις. Αυτά είναι συνήθως άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.

    «Αν εγώ γράψω ένα ολόκληρο σχόλιο προσπαθώντας να αποδείξω ότι π.χ. εσύ είσαι κάφρος και τραμπούκος έλα να κάνουμε χαλαρή συζήτηση»
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ. Μην κρίνεις με τα δικά σου κολλήματα σε παρακαλώ κάτι που έγραψα εγώ. Αναφορά έκανα σε κάτι που είδα. Επέσα έξω; Ok. (γιατί άραγε όμως κατέβηκε το blog, αφού εξηπηρετούσε την προβοκάτσια;) Μέχρι έκεί όμως. Κριση προθέσεων δε γουστάρω να μου γίνεται γιατί έτσι μπορώ να το κάνω και έγώ για σένα και μετά βράστα. Δε θα τελειώσουμε ποτέ.

    Επίσης, αν ένας «στυλιανίδης» γράψει αυτό που έγραψε, πήγαινε να αντιδράσεις με το σεις και με το σας, εσύ και να κάνεις χαλαρή συζήτηση.

    «Τα ποστ , για να γίνεται ”ελαφρά” συζήτηση (όπως βλέπω ότι αναφέρει η επικεφαλίδα) , πρέπει να έχουν και την ανάλογη θεματολογία. Δεν γίνεται χαλαρός και χαβαλετζίδικος διάλογος με τέτοια ποστ»
    Σε προσλαμβάνω για blog-manager. Eλα παναγία μου! Λες και χρωστάω σε κανέναν ή έχω υπογράψει με κανέναν πως τα Post μου δε θα πέφτουν κάτω από το 80% της ποιότητας του κ. Δήμου! Πάτε καλά ρε Δημότες Νίκου;

    Silicon Citizen,
    «εκτίθεστε ανεπανώρθωτα»
    Φαίνεται το βρακί μας; Σε ποιούς εκτιθεμεθα αδελφε; Κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ποιός ο κίνδυνος; Η υστεροφημία ή ο ναρκισσισμός του blogger; Λάθος πόρτα χτύπησες.

    «Όποιος θέλει να πολεμίσει το Στυλιανίδη να το κάνει απαντώντας στις θέσεις του»
    Δεν τις ξέρω. Εγώ διάβασα ένα «και τώρα μπορείτε να πάτε να γαμηθήτε» και νόμισα πως διοραργανωνόταν εκδρομή-κατάβαση από την Κομοτινή στα μπουρδέλα των Αθηνών. Άσε με μωρέ με τις θεσεις του Στυλιανίδη. Χέστηκα για τα μασκαρεμένα φιλελεύθερα σκατά. Αυτά σε όποιον «πιάνουν». Εγώ ψωνίζω από τις λαϊκές, αργά το μεσημέρι (αν με εννοείς).

    «Φυσικά, εκτίθεστε ακόμη περισσότερο, όταν αντί για επιχειρήματα σε πολιτικές, μεταφέρετε το διάλογο σε ένα χουλιγκανικό επίπεδο»
    Hooligan is my middle name.

  28. newmanifesto

    «Μια αλητεία είδα και την έγραψα γιατί με εξόργησε»

    ναι ρε μάτια μου συμφωνώ

    αλλά από το ποστ σου φαίνεται με βεβαιότητα πως πρόκειται για αλητεία του στυλιανίδη ενώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτό και απ’ ότι καταλαβαίνω ούτε εσύ είσαι σίγουρος

  29. Alexandros

    @kaltsovrako

    »έχεις να ανοίξεις πολύ καιρό εφημερίδες φαίνεται. ;)»

    Εννοώ ότι στην εφημερίδα υπάρχει ο φόβος των αγωγών. Το ψιλοσκέπτονται πριν γράψουν κάτι που θίγει την υπόλειψη κάποιου. Εν πάσι περιπτώσι δεν είναι στις προθέσεις μου να σε μπλογκοδικάσω. Συζήτηση κάνουμε.

    »Επίσης -σύμφωνα με την προτροπή σου- αντί να γράφεις για το τί έφταιξε στον ολυμπιακό προχθές και να κάνεις τον προπονητή των blogs, στείλε ένα mail στον κ Λεμονή να το συζητήσετε, να του προτείνεις ή για να μην περιμένεις και βαρεθείς πάλι, στείλε κατευθείαν το βιογραφικό σου στον Ιβιτς. Χέσε με λοιπόν με τις προτροπές και τις υποδείξεις. Αυτά είναι συνήθως άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.»

    Αν πρόσεξες , στο ποστ μου για τον Λεμονή αυτοσαρκάζομαι… Αλήθεια πιστευείς ότι έχω άδικο στην άνάλυση που έκανα;

    »Γιατί εγώ βλέπεις πουθενά να υποστηρίζω κάποιον ρε αδελφέ. »

    Το ότι εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν δεν σημαίνει ότι πιστεύω το αντίθετο για εσένα. Έτερον εκάτερον

    »ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ. Μην κρίνεις με τα δικά σου κολλήματα σε παρακαλώ κάτι που έγραψα εγώ. Αναφορά έκανα σε κάτι που είδα. Επέσα έξω; Ok. (γιατί άραγε όμως κατέβηκε το blog, αφού εξηπηρετούσε την προβοκάτσια;) Μέχρι έκεί όμως. Κριση προθέσεων δε γουστάρω να μου γίνεται γιατί έτσι μπορώ να το κάνω και έγώ για σένα και μετά βράστα. Δε θα τελειώσουμε ποτέ.»

    Μην θίγεσαι. Δεν υποστηρίζω ότι πήγες να αποδείξεις τίποτα. Απλά πιστεύω ότι πέρασες το ποστ «ελαφρά τι καρδία»

    »Σε προσλαμβάνω για blog-manager. Eλα παναγία μου! Λες και χρωστάω σε κανέναν ή έχω υπογράψει με κανέναν πως τα Post μου δε θα πέφτουν κάτω από το 80% της ποιότητας του κ. Δήμου! Πάτε καλά ρε Δημότες Νίκου;»

    Γιατί μου βάζεις ταμπέλες; Θεωρώ το μπλογκ σου ποιοτικό. Εχώ δει τραγικά μπλογκ. μακάρι να ήταν όλα σαν το δικό σου.

  30. kaltsovrako

    Αλέξανδρε,
    θα σου απαντήσω στο πίο σοβαρό ζήτημα που θέτεις στο τελευταίο σου σχόλιο.

    Δεν έχεις άδικο για τον Λεμονή. Απλά το έφερα σαν αντιπαράδειγμα σε αυτά που λές με τις υποδείξεις και τα τοιάυα. Φυσικά και συμφωνώ.

    Συμπέρασμα: είμαι του ποιοτικού. χαχαχα
    😉

  31. Vourgoudios

    MHN MOY STENAXWREITE TON KALTSOVRAKO PARAKALW POLY!!! EINAI APO TA KALYTERA PAIDIA – BLOGGERS POY KYKLOFOROYN EDW MESA – OXI DEN TON KSERW PROSWPIKA – TO BLOG TOY DIAVAZW MONO KAI MOY ARESEI POLY- OXI DEN EIMAI O THEIOS TOY :-PP

  32. kaltsovrako

    Vourgoudios, φερ΄τον ώμο σου να κλάψω. (τα παραλές και θα μας περάσουν για ερασταί)
    :p

    Μανταλένα, δεν περίμενε κανένας μας φυσικά να πεισθεί από αυτό.
    😉

  33. vetdino

    το μπλογκάκι το έφτιαξαν τα ιντερνετικά τσιράκια του βαβατσικλή κι όταν τους πήραν χαμπάρι και τους έβρισαν το κατέβασαν… μιλάμε για τέτοιες κότες!!

  34. vetdino

    πασόκος πρώην δήμαρχος κομοτηνης, έχει 2-3 δικά του μπλογκ: http://www.vavatsiklis.blogspot.com/

    και δικό του λογαριασμό στο youtube: http://www.youtube.com/user/VAVATSIKLIS

    όπου βρίζει κανονικά τη ΝΔ και τον στυλιανίδη… λιγάκι καθυστερημένος μάλιστα αν κρίνω από την εμπάθεια σου και την ψευτιά του

    μιλάμε για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!! χα χα

  35. dermes

    Ακόμα και αν είναι προβοκάτσια (που μάλλον είναι), είναι προς τιμή σου ότι αντέδρασες. Όπως προς τιμή σου είναι ότι ζήτησες συγνώμη (βάλτο και στο post ως update για να μη σε πρήζουν). Το να σε κατηγορούν κάποιοι γιατί έχεις έντονα αντανακλαστικά και δημοκρατική ευαισθησία είναι τουλάχιστον υπερβολή.
    Παρεμπιπτόντως, αυτό το Piazza Del Popolo (http://vavatsiklis.blogspot.com/) ως αισθητική μου θυμίζει το κατεβασμένο blog , ο άνθρωπος που έβαλε ως προμετωπίδα την φωτογραφία του Κωστάκη με μαγιό με κείμενο ‘Πες μου πως είσαι άτριχος, αυτό μόνο, τέλος’ θα μπορούσε να έχει αυτήν ακριβώς την αισθητική και το πολιτικό ήθος.

  36. Piazza del Popolo

    Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για το συγκεκριμένο ιστολόγιο. Είπαν ότι είναι «δημιούργημα» δικό μου, του naftilou και πολλών άλλων. Στα ΜΜΕ της Κομοτηνής κάποια μίλησαν για προβοκάτσια κάποια σίγησαν «περίεργα».
    Όσοι δεν έχουν ζήσει στην μικρή κοινωνία της Κομοτηνής καλό θα ήταν να μην μιλάνε. Τύποι όπως τον Κωνσταντίνο Κυριάκη, που έχει αναλάβει δικηγόρος του Στυλιανίδη στο διαδίκτυο (καλό θα ήτανε να είναι γιατρός του, γιατί κατέχει και το δίπλωμα στην Γάνδη), είναι δυστυχώς για όλους εμάς εδώ στη Ροδόπη, ψάρια έξω από την γυάλα. Θα ήθελα να επισημάνω ότι ο ιντερεντικός πόλεμος που δέχεται ο νέος Υπουργός Παιδείας, όπως τον χαρακτήρισαν ορισμένοι, βρίσκει πολλούς σύμφωνους εδώ επάνω. Δυστυχώς οι τοπικές εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις είναι «ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ» από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη (εκτός από μία). Για να καταλάβετε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5347&subid=2&PubID=67202&word=%D6%EF%F5%F1%EB%E5%EC%DC%E4%E7%F2

    με «εξαφάνιση» χρημάτων και μάλιστα από οργανισμό της περιοχής συγκαλήφθηκε και ούτε καν αναφέρθηκε τίποτα στον τύπο της Κομοτηνής. Δηλαδή δεν άνοιξε ρουθούνι.
    Δεν είναι δυνατόν ξαφνικά να ξεχνιούνται προεκλογικές δεσμεύσεις για ιδιωτικά σχολεία στην Κομοτηνή γιατί ο συγκεκριμένος βουλευτής που τα έκανε έγινε Υπουργός Παιδείας.

    http://press-gr.blogspot.com/2007/09/blog-post_7535.html

    Και όταν προεκλογικά η εφημερίδα «Παρέμβαση» τόλμησε να τα βάλει με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη είναι τώρα στα δικαστήρια. Δες το θέμα της Παρέμβασης

    http://tapeina.blogspot.com/2007/08/blog-post_28.html

    Και στην τελική αν ήταν δικό μου το blog του Ευριπίδη Στυλιανίδη ή Γαλάζια Κομοτηνή, όπως θέλετε πείτε το…γιατί να το σβήσω; Δεν θα με σύμφερε να τον βλέπω να ξεφτιλίζετε παντού μ’ αυτές τις βλακείες που γράφονταν εκεί μέσα;
    Όσο αφορά για την ώρα που έγιναν τα picture screen στο blog ήμουνα τυχερός που κατάφερα να «τραβήξω» την συγκεκριμένη φωτογραφία. Το ιστολόγιο σαν «Ευριπίδης Στυλιανίδης» υπήρχε μόνο παρά λίγες ώρες…Μέχρι να τον πάρουνε τηλέφωνο και το αλλάξει δηλαδή…
    Εδώ θα είμαστε και θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί με τις πράξεις του. Ήρθε η ώρα να γνωρίσει όλη η Ελλάδα καλύτερα τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Αρκετά με εμάς, τον χορτάσαμε.

  37. Silicon Citizen

    Εγώ θα υπερασπιζόμουν τον κ. Βαβατσικλή, εφόσον μέχρι αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν αποδεικνύεται πως είναι πραγματικά ο δημιουργός του blog ή και ο συγγραφέας του κειμένου αυτού.

    Αυτό που θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γίνει αντιληπτό είναι πως ο πολιτικός διάλογος οφείλει να έχει επιχειρήματα και οι όποιες καταγγελίες να είναι επώνυμες, στοιχειοθετημένες και να δίνουμε στην άλλη πλευρά το δικαίωμα να αμυνθεί. Αν δεν συμφωνούμε σε αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα. Διότι σημαίνει πως δεν δεχόμαστε τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

    Είμαι μακριά από τον Έβρο, δεν γνωρίζω τον κ. Βαβατσικλή, τον κ. Στυλιανίδη ή οποιονδήποτε άλλο πολιτικό του νομού. Δεν ξέρω αν στον Εύρο έχουν συνηθίσει να «παίζουν» λασποπόλεμο. Αυτό όμως που βλέπω είναι μια βρώμα που και δεν πείθει κανένα στοιχειωδώς σκεπτόμενο άνθρωπο και που προφανώς όποιος την έχει κάνει είναι ένας χουλιγκάνος.
    Και πιστεύω πως αντί να κυνηγάμε χείμερες χρειάζεται να μιλάμε πολιτικά. Αλλιώς απλά βουλιάζουμε στη λάσπη. Η λάσπη δεν έχει πολιτικό χρώμα, φίλοι μου. Απλά μας καταπίνει όλους. Ειδικά τους πιο αδύναμους.
    Σκεφτείτε λίγο επιτέλους.

  38. JustAnotherGoneOff

    Τάδε έφη Piazza:

    Το ιστολόγιο σαν «Ευριπίδης Στυλιανίδης» υπήρχε μόνο παρά λίγες ώρες…

    Στο σχετικό ποστ σου όμως γράφεις:

    Εδώ και τρεις μήνες, σύμφωνα με έναν από τους πολλούς aggregator του κυβερνοχώρου, υπάρχει ένα blog με το όνομα stylianidis.blogspot.com

    Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό νομίζω…

  39. Silicon Citizen

    Η λάσπη είναι μια πρακτική που τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είχε εκλείψει. Κρίμα που την ξεθάβουμε.
    Πέραν της φασιστικής καταπάτησης κάθε προσωπικής αξιοπρέπιας κι ελευθερίας το άλλο που καταφέρνει ο οποιοσδήποτε παράγει ή αναπαράγει τέτοιες αθλιότητες είναι στην ουσία να σκάβει το λάκο της κριτικής. Όταν κάποια στιγμή θα έχει κάποιο πραγματικό στοιχείο να καταγγείλει ή να στιγματίσει δεν θα τον πιστεύει κανείς.
    Σκεφτείτε επιτέλους λίγο. Πολεμίστε τους αντιπάλους σας με πολιτική. Όχι με λάσπη. Θα γυρίσει σε σας. Ή ακόμη χειρότερα στους πιο αδυνάτους.

  40. dermes

    Επειδή εγώ δεν ζω και πολύ μακριά από την Κομοτηνή, και έχοντας προσωπική εμπειρία από τους πολιτικούς και των δυο μεγάλων κομμάτων στην επαρχία, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι άνθρωποι που φτάνουν στο επίπεδο να εκλεγούν βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι έχουν κάνει απίστευτες εκπτώσεις στο ήθος τους (όσοι από αυτούς είχαν). Διορισμοί, δημόσια έργα, κομπίνες κάθε είδους, διαπλοκή με τοπικά ΜΜΕ (άλλη μεγάλη πληγή), επιδοτήσεις, και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε. Το επίπεδο των στελεχών των δυο κομμάτων στην επαρχία είναι τραγικό. Κανένας δεν ασχολείται αν δεν έχει προσωπικό συμφέρον. Και κανένας δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα για να το πετύχει. Αν υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις δεν είναι πάνω από 10% και συνήθως δεν είναι από αυτούς που θα ‘πανε μπροστά’. Γιαυτό δεν με παραξενεύει καθόλου αν είναι προβοκάτσια. Η πλειονότητα των ‘Πολιτικών’ της επαρχίας, είναι ικανοί να κάνουν κάτι τέτοιο. Απλώς δεν είναι αρκετά έξυπνοι για να μην φανεί ότι είναι προβοκάτσια.
    ΥΓ Δεν αμφιβάλω επίσης ότι αυτά που γράφει ο Piazza del Popolo για τον Στυλιανίδη μπορεί να είναι εξίσου αλήθεια.

  41. Silicon Citizen

    Ζώντας στην Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα αυτό που βλέπω είναι αρκετή μαυρίλα στην πολιτική. Σπάνια, σπανιότατα συζητάμε ουσιαστικά για θέματα και ακόμη πιο σπάνια έχουμε το θάρρος να κάνουμε πρόταση.
    Η πολιτική μας περιορίζεται στα παράθυρα των καναλιών και στις εντυπώσεις. Φωνές, διακοπές, κενός λόγος.
    Αυτά είναι όσα βλέπουμε.
    Δυστυχώς όμως βλέπω πως και στα blog η κατάσταση είναι εξίσου τραγική. Θα έλεγα ακόμη χειρότερη. Διότι αντί σε αυτά, όπου στο κάτω κάτω, είναι γραπτός λόγος και μπορεί κανείς να γράφει πιο ψύχραιμα ή και να διορθώνει, κυριαρχεί απλά η γενικολογία ή το αντί.
    Αυτό που συμβαίνει με την υπόθεση Στυλιανίδη αλλά και με άλλες παρόμοιες όχι απλά δε βοηθάει να ανέβει το επίπεδο, αλλά το ρίχνει ακόμη περισσότερο.
    Αλήθεια, γιατί έχουμε αντιληφθεί το δίκτυο ως ένα χώρο όπου ανώνυμα θα καταγγείλουμε όποιον δεν μας αρέσει;
    Γιατί, αν έχουμε τα κότσια, δεν καθόμαστε να οργανωθούμε σε ό,τι είναι δικαίωμά μας;
    Τι εμποδίζει τον Piazza di Popolo κι όποιον τυχόν κρύβεται πίσω από αυτό το όνομα να καταγγείλει επώνυμα και στη δικαιοσύνη όποιον πιστεύει πως παρανομεί;
    Τι εμποδίζει όποιον πιστεύει κάτι άλλο από το Στυλιανίδη να πάρει ένα κείμενό του, ένα που πραγματικά να υπογράφεται από αυτόν, και να γράψει τον αντίλογό του;

    Το να κρύβεται κανείς πίσω από τη λάσπη είναι όχι απλά γελοίο αλλά κι επικίνδυνο. Κανένας δεν κερδίζει από αυτό.

    Επιτέλους, ξεκινήστε την πολιτική σας δράση με κάποια αξιώματα.
    Το ότι ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις πως κάποιος είναι ένοχος κι όχι το αντίθετο είναι ένα από αυτά.

    Σκεφτείτε επιτέλους πως αν υποβοηθήσουμε τις αντίθετες απόψεις, είτε επειδή έτσι βολεύει, είτε επειδή βαριόμαστε να ψάξουμε, το μόνο που θα κάνει είναι να φτιάξει μια φασιστική κοινωνία. Όπου ο ένας θα καταγγέλει τον άλλον.
    Ελπίζω να κατανοείτε πως σε αυτή την περίπτωση μόνο οι αδύναμοι χάνουν.

    Εδώ και τόσα χρόνια απλά διαμαρτυρόμαστε για το επίπεδο. Εμπρός λοιπόν. Ας το ανεβάσουμε.

  42. vetdino

    @ piazza del popolo

    Επειδή αναφέρθηκες σ’εμένα, να σημειώσω πως εκπροσωπώ τον εαυτό μου και μόνο και πως το συγκεκριμένο ιστολόγιο-προβοκάτσια έκανε «κρα» από χιλιόμετρα πως ήταν έργο αντιπαλου του κυρίου Στυλιανίδη. Με δεδομένη την ιντερνετική σας παρουσία και το δίκαιο ή άδικο μένος σας (αυτό δεν το γνωρίζω εγώ είναι δικό σας πρόβλημα) προς τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο ποιό πιθανός υποψήφιος μάλλον είστε εσείς. από εκεί και πέρα, η διενέξεις σας δε με αφορούν και δεν επιθυμώ ουδεμία εμπλοκή. Εάν έχετε στοιχεία για παρανομίες του κυρίου Στυλιανίδη μαζέυψτε τες και πάτε στα δικαστήρια να λύσετε τις διαφορές σας. Η ανώνυμη/επώνυμη καταγελλεία μέσω διαδικτύου δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.

    χαίρετε!!

    @ τους άλλους

    εκ του αποτελέσματος φάνηκε πόσο αστεία υπόθεση ήταν το ιστολόγιο και πως εξαφανίστηκε όταν ακούστηκαν 2-3 ονόματα… το πρόβλημα νομίζω πως λύθηκε.

  43. kaltsovrako

    Καλησπέρα σας.
    Comments, τέλος γιατί είμαι και στον ό(ν)γκο.
    .
    .
    .
    .
    .
    (αντε γιατί στο τέλος θα βγάλουμε και μαχαίρια με τη μαλακία που μπλάξαμε)