«Να τι παθαίνει όποιος μου βγάζει γλώσσα»

Ασχέτως αν έχεις δίκιο ή άδικο, το να ξεστομίσεις γράψεις κάτι τέτοιο, εμπεριέχει στο «πακέτο» της περσόνας του εαυτού σου κάτι που θα έκανε την κάθε καλή πίστη που θα είχε κάποιος απέναντί σου να μεταμορφωθεί σε εκτοξευμένο ξερατό στα μούτρα σου. Όλα τα άλλα για μένα (ξέρω, χέστηκες για τη γνώμη μου) είναι δευτερευούσης σημασίας, που λέτε κι εσείς οι συνάδελφοι του Κούγια.

Αν ψάχνετε το blog του Θέμη Λαζαρίδη greekuniversityreform.wordpress.com, δυστυχώς, έβγαλε γλώσσα στον e-lawer (Βασίλη Σωτηρόπουλο).

p.s.
Όσον αφορά την (À la carte) αυτορύθμιση των blogs που ευαγγελίζονται ορισμένοι… μην ανυσηχείτε! Την ανέλαβε κι αυτήν ο δικηγόρος! Χωρίς εσάς, για εσάς.

Ένα σχόλιο

  1. elsa

    Ανάκαμψη στο επάγγελμα των πολιτ. μηχ/κών, ο κόσμος υψώνει τοίχους (γύρω του).

  2. Rodia

    το επίμαχον post–>> http://209.85.129.132/search?q=cache:y3yRKb77cRAJ:greekuniversityreform.wordpress.com/2008/10/28/iordanidou/+%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+Greek+University+Reform+Forum&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr

    το ίδιο άρθρο εξακολουθεί να υπάρχει στη πρωτότυπη ανάρτηση στο μπλογκ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ, καθώς και στην αναπαραγωγή του από το μπλογκ press-gr. Αρα, υποθέτω πως ενοχλησαν τα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση του Θέμου Λαζαρίδη και όχι το αναδημοσιευμένο άρθρο του Δ-Μ-Ρ.

  3. Rodia

    Αδυνατώ να εννοήσω πώς το σχετικό επίσης ποστ του ΑΝεμου έχει μείνει στο απυρόβλητο! Φυσικά, είχα λινκάρει προς όλα τα σχετικά με το θέμα άρθρα, επειδή και μένα με ενδιαφέρει η αξιοκρατική ανάδειξη των πανεπιστημιακών μας. Και’γώ τους πλρώνω.
    –>> Αν πάμε έτσι, σιγά σιγά θα μείνουν μονάχα τα ποντίκια στο υπόγειο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας…

  4. kaltsovrako

    elsa, στανταράκι «μπετόν».

    freddos,

    Rodia λες,
    «Αν πάμε έτσι, σιγά σιγά θα μείνουν μονάχα τα ποντίκια στο υπόγειο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας…»
    1) κάτι ξέρουν και δεν έχουν σχόλια (και τί να τα κάνουν με τις μαλακίες που αναρτούν)
    2) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLOG (με την έννοια που γνωρίζουμε). EINAI XΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ BLOGSPOT
    Ξαναλέω, δεν μπαίνω στην ουσία του θέματος. Μου αρκεί αυτο που είδα και σταματώ σε αυτό.

  5. Δύστροπη Πραγματικότητα

    Αυτό το να “Να τι παθαίνει όποιος μου βγάζει γλώσσα” μου κάθεται πολύ άσχημα πάντως, δημιουργεί την εντύπωση ότι αυτός που το λέει πιστεύει πως είναι παντοδύναμος και πως μπορεί να κάνει ότι γουστάρει σε οποιονδήποτε. Με άλλα λόγια αυτός που το λέει βρωμοκοπάει αυταρχισμό… και δεν πάει να λέει ότι θέλει για «αυτορρύθμιση» και άλλα τέτοια ωραία.

  6. Pingusatanis Anachoretes

    Τι να κάνω που απο δεξιά με ζώνει φασισμός κι από ζερβά e-lawyers?
    (το πρώτο ήρθε λάθος…)

  7. Allu Fun Marx

    Aν γράψω εδώ ότι ο e-lawyer είναι μέγας μαλάκας, θα κλείσει και το δικό μου μπλογκ ή μόνο το δικό σου;
    Αν γράψω λέω, αν…

  8. Allu Fun Marx

    Ροδιά, πήγα να δω τι έγραφε ο sfrang στο λινκ που παραθέτεις και είδα κατεβασμένα ρολά κι εκεί:
    Το ιστολόγιο καταργήθηκε
    Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL sfrang4.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια.

    Λες να είναι δάκτυλος του δικηγορίσκου πάλι;

  9. kaltsovrako

    Το ‘σιαξα, Pingusatanis. Τράβα ίσα!
    😉

    Από τη στιγμή που πρόκειται για εκτίμηση, δε βλέπω το λόγο. Η απόδειξη αυτού, θα είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε και τη σκυτάλη θα την πάρει ο ΣΚΑϊ και ο φίλτατος PapaHellas όπου και θα αποφανθούν για το πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ είναι στην προσεχή ψηφοφορία.
    😉

  10. Ελεύθερος Σκοπευτής

    Το μέλλον κινδυνεύει από «ειδικούς», της συνομοταξίας η-λώριερ.
    Ελπίζω το ελληνικό web, όσοι απομείνουν δηλαδή μετά τις επιθέσεις της Νέας Τάξης με τα δίχρωμα γυαλιά του τεχνιοκράτη, να του δώσει την απάντηση που του αξίζει.

  11. Rodia

    «Λες να είναι δάκτυλος του δικηγορίσκου πάλι;»
    Οχι, Μαρξ, μάλλον θα τρόμαξε ο άνθρωπος και το διεγραψε..
    Ο φόβος δεν καλλιεργείται μονάχα με κλωτσομπουνίδια παιδιά…
    Κατέβασε και ο Πάνος την αναπαραγωγή του ποστ του sfrang. Ακομα ετοιμαζω τη δικη μου αναπαραγωγή, αν και μπορεις ευκολα να το βρεις στην αποθηκη του κ. Γούγλη–>>
    http://209.85.129.132/search?q=cache:y3yRKb77cRAJ:greekuniversityreform.wordpress.com/2008/10/28/iordanidou/+%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+Greek+University+Reform+Forum&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr

    .

  12. Ελεύθερος Σκοπευτής

    Για να ξεμπερδέυουμε, επειδή οι λαπούτες αυτού του κόσμου και τα ασπόνδυλα θα σπεύσουν να σας κουνήσουν το δάχτυλο ότι η πελάτισα του ηλόριερ “έχει δικαιωθεί με δικαστική απόφαση”…

    O ε-λόριερ σας δουλεύει κανονικά (ειδικά όσους τον εμπιστευτήκατε). 1) Η μόνη απόφαση που μπροεί να προσκομίσει είναι ότι «υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις» εξού και η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, σα να λέμε, επιφυλλάσσεται το δικαστήριο για την τελική του κρίση και δίνει ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ προστασία.
    2) Σημειώστε, δε, πως ΔΕΝ είναι τα ασφαλιστικά μέτρα για δυσφήμηση αλλά για προστασία προσωπικών δεδομένων.

    3) Όσο για την “προστασία της αξιοπρέπειας” που κατοχυρώνεται συνταγματικά και στην οποία αναφέρεται σε σχόλιά του εδώ κι εκεί
    (είναι τόσο φλου που μπορεί να οδηγήσει σε φίμωση της ενημέρωσης αφού ως κριτήριο πολύ πιο “χαλαρό” από τη δυσφήμηση – να φανταστείτε ότι στην «προστασία της αξιοπρέπειας» αναφέρονταν οι πολέμιοι των εκτρώσεων στο παρελθόν),
    ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι μπορούμε να τον αποκαλέσουμε «γελοίο δικηγορίσκο» – πράγμα που μπορεί μεν να αποδείξει πως αποτελεί προσβολή της αξιοπρέπειάς του, αποτελεί όμως και συνταγματικά κατοχυρωμένη έκφραση γνώμης, και υπάρχουν χιλιάδες δικαστικές αποφάσεις για το ποιό από αυτά τα δύο είναι υπέρτερο αγαθό στην ευρωπαική κοινωνία.

    Αν νομίζει λοιπόν, ότι αυτά τα δυο είναι ισότιμα είναι επικίνδυνος και απορώ πως διάφοροι αφελείς νομίζετε ότι κόπτεται για την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο.

    Ας μιλήσουν και οι έχοντες ουσιαστικότερες νομικές γνώσεις, εγώ δεν την τέλειωσα ποτέ την Πάντειο.
    Πώς δικαιολογείτε μέσα σας ηθικά το «αυτά παθαίνει όποιος μου βγάζει γλώσσα» με το οποίο πανηγύρισε ο ηλόριερ;
    Αν πρόκειται για χιούμορ, όπως ισχυριστηκε κατόπιν, εσείς θα κάνατε παρέα με έναν τόσο χολερικό τύπο; (ο λαπούτα ίσως ναι)

    over and out

  13. kaltsovrako

    Μη μου μπερδεύεις τον Λαπούτα εδώ μέσα. Εχει φάει ban και δε μποιρεί να απαντήσει. Please, βαριέμαι.

    Οι δυο τελευταίες παραγραφοι σου είναι η ουσία και αυτό είναι που δε μου επιτρέπω να πάω στην ουσία.

Σχολιάστε