Ένα σχόλιο

  1. @ngel

    Στην δεύτερη έχεις ένα μικρό ορθογραφικό στο πρώτο «γκρεμίσει»… άψογος κατά τα άλλα 🙂

  2. kaltsovrako

    @ngel, ναι, το είδα. Ευχαριστώ κατ’ αρχάς, αν και πήγα να το «σώσω» στο facebook γράφοντας πως είναι το αποτέλεσμα απο το πάντρεμα των λέξεων «γκρεμίσει» και «γαμήσει» (άκου τί γράφω από τεμπελιά), εδώ θα αναγκαστώ να το διορθώσω. και αυτό είναι το σωστό. Ακου «Γρεμίσει»!
    Χαχαχα

    Μερσί Τασούλα.
    😉

  3. masterpcm

    Τάσο, συμπλήρωσε σε κάποιο επόμενο, «Είμαστε πολλοί μαλάκες, για να υπάρχετε εσείς»…

    🙂

    Κομψοτεχνήματα όπως πάντα, τα έργα σου φίλε.

  4. milka

    Μπράβο βρε, το ένα καλύτερο από τ’άλλο!
    Μια μικρή παρατήρηση μόνο για την αγγλική βερσιόν, το σωστό είναι «It is time you understood that:» ή «It is high time you understood that:»

    κατα τα άλλα perfect! (πέρφεκτ! που λένε και οι εγγλέζοι)
    🙂

  5. Rodia

    Σκέφτηκα πολύ τη δεύτερη αφίσα. Δεν αφήνει ξέφραγο το αμπέλι του αυτός που το καλλιεργεί. Στο ίδιο μέτρο, όσα χτίζει ο λαός πρέπει να τα φροντίζει ανελιπώς και να μην εμπιστεύεται τη διατήρησή τους έστω κι σε εκλεγμένους διαχειριστές.
    Θυμάμαι να δανείζουν τα ασφαλιστικά ταμεία το δημόσιο με τόκο πολύ χαμηλότερο απο τον τρέχοντα τόκο τραπέζης. Οταν έδιναν οι τράπεζες μέχρι και 30% για καταθέσεις προθεσμίας, τα ασφαλιστικα ταμεία (κυρίως ΙΚΑ) δάνειζαν το κράτος με 3%-4% κι έτσι ρημάχτηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Φυσικά, τα δυο μεγάλα κόμματα έκαναν γαργάρα το γεγονός αυτό όταν έμπαιναν ερωτήματα και όταν οι (τότε) δημοσιογράφοι έκαναν αποκαλύψεις -οι τωρινοί μόνο συγκαλύψεις κάνουν πια.
    Ενα θέμα επίσης είναι ότι όλο τα ίδια λάθη κάνουμε, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για λάθη αλλά για τακτική.. για μέθοδο, πώς το λένε! Ο έλληνας, δλδ, είναι μεθοδικός στο να κάνει τα ίδια λάθη. Ουδέποτε αστοχεί!
    :))

Σχολιάστε