Τί νουμεράκι τον θέλετε το ζουρλομανδύα;

Η Κικίτσα έσκυψε με προσοχή και περνώντας με τα λεπτά επιδέξια δαχτυλά της τη σακούλα, σκέπασε το τριχωτό της κεφαλής του καθισμένου στην πολυθρόνα πελάτη της. Είναι η τρίτη φορά αυτό το μήνα, ψιθύρισε φεύγοντας προς το σεσουαρ που την περίμενε η μαντάμ με τα μπικουτί και την κάσκα. Μου έχει τελειώσει όλες τις blueblack βαφές μου, αλλά να με κάψει ο Θεός αν παραπονιέμαι κιόλας, σκέφτηκε ενώ έβγαζε τα διάφανα γάντια της.Η κυρία με τα ρόλεϊ και την κάσκα του Γκαγκάριν γύρω της να βουίζει, δυσανασχετούσε καθώς δεν τον διέκρινε από μακρυά και όλο έκανε να κουνηθεί, αλλά η Κικίτσα με το βλέμμα της κοφτά και επιτακτικά την πρόσταζε να ευθυγραμίσει το σώμα της με το σεσουάρ και το βλέμμα της να μην ξεκολλάει από το Life & Style που κράταγε με τα φρεσκομανικιουρισμένα δακτυλα της ακουμπισμένο στα μπούτια της. Αχ μωρή Κική, αυτός δεν είναι που βγαίνει κάθε μέρα στις τηλεοράσεις; Η κομμώτρια έγνεψε καταφατικά στραβόνοντας το στόμα και το φρύδι. Πολύ με αρέσει βρε. Τον κάνω πολύ γούστο έτσι όπως τα λέει. Η Κικίτσα τρομοκρατημένη στην τελευταία φράση της μαντάμ, έκλεισε γρήγορα το σεσουαρ και έβγαλε την μπικουτιασμένη από το μηχάνημα αμέσως. Η κυρία με το Life & Style στα χέρια σαστισμένη κοιτούσε στους καθρεφτες δεξιά και αριστερά την κουπ της, μην τυχόν και έπαθε κάτι αλλά η κομμώτρια την καθησύχασε πως το μαλλί της δεν ήταν το πρόβλημα. Το μυαλό σου όμως, στα σίγουρα, ψέλλισε γυρνόντας το πρόσωπο από την άλλη.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως στη «δική μας» περίπτωση η αντίστοιχη Κικίτσα (βλ. ΕΣΡ) δεν προστατευει κανέναν, παρά ασχολείται μόνο με το αν ξέφυγε σε εκπομπή καμμιά παλιοκουβέντα ή θίχτηκε κανένα τσουτσέκι παρακείμενου υπουργικού γραφείου. Δεν τραβάει βλέπετε καμμιά κότα, καμμιά πρίζα. Καταλάβατε; Εσείς ναι. Αφού έχετε το τηλεκοντρόλ, θα μου πείτε… Αρχίδια! Δεν είναι η λύση το τηλεκοντρολ γιατί απλούστατα δεν είμαστε εμείς που καταλαβαίνουμε δυο-τρία πράγματα το πρόβλημα. Άλλοι είναι οι ευάλωτοι σε αυτη την ιστορία και μην το παίζουμε διανόηση και αρχίδια μάντολες τάχαμου.

Ποιός προστατεύει τη θεία μου τη Μαριγώ που αποχαυνομένη παρακολουθεί συνεχώς από το πρωί το χαζοκούτι; Ποιός προστατεύει τον μπάρμπα και τον παππού που κάθονται αμέριμνοι να «διασκεδάσουν»; Ποιά κουφάλα όταν εγώ είμαι στη δουλειά, θα προστατεύσει το παιδί μου σαν πατήσει τα 3-4 διαφορετικά κανάλια που ο βιβλιοστάτης επωάζει το αυγό του φιδιού, καθημερινώς;

Πως είπατε κύριοι του ΕΣΡ; Στα μπεγλέρια σας;

Βρε μπας και συμφωνείτε με τον πλασιέ και κάνετε το παγώνι;

Ερχεται λοιπόν τώρα σαν μάγκας, ο φρεσκοβαμμένος βιβλιοστάτης και διεκδικεί λέει κατάργηση της ανωνυμίας στο internet για τους «κακούς» γιατί τον κοροϊδευουν. Εντάξει, δεν είπε τον κοροϊδευουν γιατί θα γινόταν πολύ ρόμπα* ο λεμές, αλλά είπε πως τον συκοφαντούν και … τον εκβιάζουν. Μάλιστα. Ωραίο παιχνίδι βρήκαμε τώρα.

Μου θυμίζει μια ιστορία που μου έλεγε προχθες ένας φίλος. Προσλήφθησαν σε μια νέα -σοβαρή εκ πρώτης όψεως- εταιρία 20 άτομα με καλούς μισθούς και μετά από 3 μήνες που ήταν απλήρωτοι όλοι, ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους. Η απάντηση που πήραν ένας προς έναν στο γραφείο της διεύθυνσης ήταν: εσύ γιατί έκλεψες τον υπολογιστή;

Άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας!

Κάτι τέτοιο κάνει και ο γκρούπι του γέροντα (+ευλόγισον+). Μας πετάει σκατά στη μούρη καθημερινά και όταν κάποιοι τον άρχισαν στο δούλεμα για τις μαλακίες που τσαμπουρνάει, τσαμπουκαλέφτηκε ο κιοφτές.

Τί σημαίνει ρε μπαγλαμά, εγώ βγαίνω με τη πρόσωπό μου και το όνομα μου στην τηλεόραση και κάποιοι κρύβονται στην ανωνυμία τους. Ποιοί είναι αυτοί οι ανώνυμοι που έχουν γεμίσει τα blogs και τα mail μας με προσφορές 10.000 Ευρώ για να αποκαλύψουμε ποιοί είναι πίσω από το blog που σου κάνει πλάκα; Ποιά ανώνυμα κοντοκουρεμένα τσουτσέκια αμόλησες εσύ και αυτοί που σε στηρίζουν;

Ευτυχώς για σένα, ακατοίκητα μυαλά έτοιμα να γεμίσουν με τα σκουπίδια που ανακαλύπτεις εσύ ο ίδιος στο internet υπάρχουν πολλά (σαν τον παραπάνω). Πουλάς ρε ξεφτιλισμένε 29 Ευρώ το Cd με τους λεξάριθμους όταν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια δωρεάν ή ράβεις βιβλία με αντεγραμμένες μυθοπλασίες ηλιθίων που συχνάζουν σε forum επιστημονικής αφασίας και αυτοί ΞΕΡΕΙΣ πως αγοράζουν φυλετική ανωτερότητα.

Ευτυχώς για σένα τα χρήματα αυτών έχουν ακριβώς την ίδια αξία με αυτων που εχουν έστω τη στοιχειώδη κρίση.

Ευτυχώς για σένα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να σπείρεις την βλακεία και το φόβο στους απελπισμένους.

Όμως δυστυχώς για σένα, το διαδίκτυο είναι ένα χώρος που λειτουργεί από ανθρώπους που έχουν κατα πολύ πιο αναπτυγμένη την κρίση από τα ζόμπι που σε παρακολουθούν στο χαζοκούτι… και άκου και το καλύτερο. Όσο περνα ο καιρός την καλιεργεί κιόλας.

Δυστυχώς για σένα (και επειδή κουνήθηκες, πανάθεμα σε) θα ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο. Και όχι κάνοντας σου δυσφήμιση όπως νομίζεις ή εκβιάζοντας όπως λες (ρε ουφάκια, έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για την πάρτη σου και μάλλον για μαλάκες μας περνάς). Θα σε λυσσάξουμε στη πλάκα και στο δούλεμα τόσο που ούτε σκύλος δε θα καταδέχεται να κατουράει στο μπατζάκι σου.

Θα ήθελα όμως και μια χάρη από σένα, τώρα που είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Άκου λοιπόν. Την ημέρα της δίκης, εκεί ψηλά είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος 2000 ετών κοντά. Μην τον αποτελειώσεις με τις μαλακίες που θα πεις. Το υπόσχεσαι;

Φυσικά και αυτά ισχύουν μέχρι κεραίας.

Τσίμπα τώρα και ένα τραγουδάκι αφιέρωση:

The Asshole Song

*Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο ρομπόμετρο, γιατί η ξεκούμπωτη ξέφτισε μπροστά του.

Ένα σχόλιο

  1. renata

    Α ρε μεγάλε Καλτσό! Πλύση εγκεφάλου τους κάνει. Να μου λέει νέος μορφωμένος άνθρωπος προχτές σε συζήτηση γι ατον ξεφτίλα που λέγαμε για το πόσο επικίνδυνος είναι , πως ο ξεφτίλας είναι επιστήμονας και άρα πρέπει κάποια απ’ όλα να ‘ναι σωστά. ! Σηκώθηκαν τα μαλλιά της κεφαλής μου κάγκελο!

    Το τραγουδάκι άπαιχτο! Χαχαχα!

  2. Lina

    ωωωχχχχ, πού θα πάει το χάλι μας;
    τα βιντεάκια του δεν με τρομάζουν τόσο, όσο τα σχολια νέων παιδιών από κάτω: «καλά τα λέει. μόνο έτσι θα πάμε μπορτά.»

    Η ευπιστία των θειάδων μας που τον βλέπουν βασίζεται στο ότι θεωρούν ό,τι εκτυπώνεται είναι διαπιστωμένο και σωστό – κάτι που δεν πρόκειται να αμφισβητήσουν σ αυτήν τη ζωή.

  3. dirtyjazz

    ασχετο :
    τις φωτογραφίαι των γυναικώνε τις επόσταρα σήμερον με καμουφλαρισμένη αφιέρωση φίλτατε καλτσόβρακε

  4. dirtyjazz

    σχετικό :
    το παραμάγαζο του dirtyjazz υπέγραψε υπέρ του blogme.gr προσδοκώντας να μαζευτούν υπογραφές και υπερ του όταν λίαν συντόμως θα οδηγηθεί και αυτό ενώπιον θεού και ανθρώπων με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας…λεπτομέρειες εν καιρώ

  5. kaltsovrako

    ILias K, φοβάμαι πως η δικάιωση θα είναι επίπονη για αυτόν και καθόλου σίγουρη. Τα σκυλιά λυτσσάνε πάνω απ’ τον γονατιστό Αντώνη να μάθουν για τον FunEL και χρησιμοποιούν κάθε μέσο.

    Ρενατα, χαιρετισμούς στο μορφωμένο.Αλλο το πίστευε και μη ερεύνα και άλλο το πίστευε και μή, ερεύνα.

    DCDούλη μου, διαθέτομαι και μεγάλες επιφάνειες από καραβόπανο.

    Lina μου, αυτές οι θειάδες πρέπει να προστατευθούν από αυτές τις πρακτικές πλύσης του εγκεφάλου. Και επειδή είναι αργά για δάκρυα και αποσυμπίεση εγκεφάλου για πολλές από αυτές, καιρός είναι να επέμβει το EΣΡ, o πανεπιστημιακός χώρος ή δε ξέρω ποιός στο διάολο άλλος.

    dirty, αναμένω. Να προσέχεις.

  6. Γιώργος Μαργαρίτης

    Καταπληκτικός!

    Να προσθέσω μόνον πως η ιστορία δε πρέπει να τελειώσει με την -πανηγυρική υποθέτω- αθώωση του Αντώνη, αλλά να κινηθεί και περαιτέρω και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους κίνησαν παράνομες διαδικασίες και ενέργειες για να συλληφθεί ο Αντώνης, να προφυλακιστεί, να κατασχεθούν επ αόριστον οι σκληροί του δίσκοι, να καταστραφεί οικονομικά και ψυχικά.

    Μετά την αθώωση του πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση (όσο γραφικό και αν ακούγεται αυτό) για να μη βρεθούμε εμείς αύριο μεθαύριο στη θέση του.

  7. kaltsovrako

    Διαφωνώ ως προς την αισιοδοξία σου Γιώργη.
    Δυστυχώς για το αποτέλεσμα της δίκης θα μου επιτρέψεις να είμαι πολύ συκρατημένος και αυτό γιατί φρόντισαν να τον «περικυκλώσουν» και με έξτρα σαλτσες-κατηγορίες που προστέθηκαν μετά την κατάσχεση του δίσκου του.
    Δήλωση.
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ‘ΓΩ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ. ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ Ή Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ.
    Τέλος πάντων, δε θέλω να επεκταθώ. Θα τα δούμε σε ένα μηνα περίπου. Το θέμα τώρα είναι να μην αφήσουμε τουλάχιστον αυτό τον άνθρωπο μόνο. Όσον αφορά τον βιβλιοστάτη, ο χλεβασμός και το κράξιμο σε αυτόν και τα τσουτσέκια του πρέπει να επεκταθεί ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ διαδικτύου.

  8. Rodia

    Τι έκανες βρε!!! Κέντησες λέμε!:-)))
    Καλά που θυμήθηκες την επικήρυξη με τα 10.000 €.. Με τόσα που γίναν, τη ξέχασα λέμε… Νομίζω ότι τελικό ποσό ήταν οι 30.000, καλούτσικο, δε λέω. 😉

    ..και.. το άσμα πώς μπορώ να το αποκτήσω;..

    +βάψον ανομήματα μη μόναν κόμην+
    (κατράμι, για ομοιοχρωμία)

  9. Rodia

    Για νέο ρομπόμετρο, προτείνω τη «ρόμπα με βάτες».. ό,τι πρέπει για αύξηση της επιφάνειάς της. Τι λες;
    (και ξεκούμπωτη φυσικά)

  10. Trackback: buzz
  11. zaphod

    Χαχαχαχα! Άψογος φίλε! Ο προφήτης νομίζει πως όλοι εδώ είναι πρόβατα έτοιμα για άρμεγμα! Μην το ξεχάσω: αν όποιος έχει τσόντες στο pc του είναι ένοχος για κάτι, βάλτε με μέσα από τώρα να τελειώνουμε!
    Συμφωνώ μαζί σου επίσης και στην προσέγγιση που χρειάζεται ο ΕΛ προφήτης… δούλεμα άγριο και συνεχόμενο, μιας και η λογική τέτοιους τύπους, και τους συν αυτώ, δεν τους αγγίζει.

    Το «θα γελάσει και ο Χριστός στο κάδρο» διεκδικεί το αντίστοιχο blogo-νόμπελ! 🙂

  12. kaltsovrako

    Ροδιά, το τραγουδάκι είναι εδώ:
    [audio src="http://www.fileden.com/files/2007/5/6/1054452/The%20Asshole%20Song.mp3" /]

    Eπίσης προτείνω η ρόμπα να είναι εβαζέ ακόμα και ξεκούμποτη. (θα δείξει η μεσούλα του. Χαχαχα)

    zaphod, τα πράγματα πέρα από την πλάκα που κάνουμε είναι αρκετά σοβαρα. Έχει άκρες- προφανώς- ο ευλογημένος βιβλιοστάτης για να μπορεί να φτάνει τόσο μαλακωδώς μακρυά αυτή η υπόθεση. Γι’ αυτό λοιπόν κράξιμο και πάλι κράξιμο σε όλους αυτούς.

  13. Rodia

    Μερσί πολύ:-)
    ..ρόμπα ξεκούμπωτη, με βάτες, εβαζέ
    ρόμπα μεσάτη, τουλουμπάτη, φαμπερζέ..
    ποιότης πρώτη, χρυσό λαμέ
    για το προφήτη σουρουκλεμέ

    ντάχτριρντί ντάχτριρντί
    ντάριντάρι ντάχτα νταχτιρντί
    ντάχτριρντί ντάχτριρντί
    βάλε το καλτσόν το μουσταρντί

    (θα το σκαρώσω, πού θα μου πάει..)

  14. Παράθεμα: Crazymonkey » Blog Archive » Νέα Τάξη Ανωνυμίας
  15. espοir

    Απίθανο κείμενο!

    Τζίμης Πανούσης που του χρειάζεται του φούστη!
    «Ακατονόμαστος» και επειδή σήμερα αισθάνομαι πλούσια, Λιακόπουλος, Λιακόπουλος, Λιακόπουλος!

    Και ας μου κατασχέσουν το πιτσί! :>

  16. Παράθεμα: Λιακο-πουλι-στάν « Οξύ
  17. Helix Nebulae

    Υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα όσα λέει ο Τηλεπροφήτης να βγουν αληθινά, οπότε όλοι εμείς που ταχθήκαμε στο πλευρό των οχτρών του και αμφισβητήσαμε τον Λόγο του θα εξοριστούμε στην έρημο Τακλασαμακράν (ή όπως αλλιώς λέγεται) και θα βασανιζόμαστε από τύψεις και άλλα υποχθόνια καλλικατζάρια. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα όλα αυτά που λέει να είναι ένα μάτσο φασιστικές μπούρδες για να τα κονομήσει από τα κορόιδα.

    Προσωπικά είπα να το ρισκάρω και υπέγραψα.

  18. Σπιτόγατος

    Εγώ δημοκράτης άνθρωπος είμαι και σέβομαι την αντίθετη άποψη και πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης…
    …αλλά…
    …ο συγκεκριμένος πρέπει να καεί στο σύνταγμα μαζί με το βιβλία του!

  19. penguin-witch

    Έ, όχι να τα κάψουμε ρε γατούλι μου τα βιβλία του. Τόσα χρήσιμα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με αυτά: να φτιάξουμε οριγκάμι και χάρτινες βαρκούλες, να τυλίξουμε σαρδέλες, να βάλουμε χεσόχαρτα στα καναρίνια μας, να κάνουμε κολλάζ…

    Κι εγώ έχω τσόντες κινούμενες και μη (αν κι εμείς τα otaku τα λέμε hentai) στο πισίο. Έχω και παιχνίδια που απαγορεύονται καθώς ο νόμος 3037/2002 ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ. Ελάτε να με (τα) πιάσετε!

  20. ellinida

    Εγώ λέω να δηλώσουμε όλοι πως είμαστε ο funel, να τελειώνουμε με την ιστορία. Τέτοιοι που είναι, τέτοια τους χρειάζονται. Νας μας βρουν πρώτα και να μας συλλάβουν.
    Θεωρώ αδιανόητο το γεγονός ότι η μήνυση δεν έχει αποσυρθεί. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο γελοίοι είναι και πόσο βλαξ είναι ο Λιακό.

  21. Ασμοδαίος

    Δεν ξέρω αν τα έχετε υπόψη, αλλά για ρίξτε μια ματιά με τι άνεση συνομιλούν με τον ****** οι τρεις εξέχοντες ελληνόφρονες.

    και

  22. Sadmanivo

    Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ-! Και η τελευταία φωτό, άπαιχτη!
    ‘Να ‘σαι καλά, χαμογέλασα…

    υ.γ. σπιτόγατε, δεν αξίζει η τσατίλα σου… Πολύ σημασία του δίνουμε.

  23. Suspect

    Τελικα από ότι καταλαβαινω ο πλανητης Γη στο συμπαν πρεπει να παιζει το ρολο του ψυχιατρειου

  24. omadeon

    Ο Τσιπρόπουλος _φυσικά_ θα αθωωθεί. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα..
    (Το θέμα είναι να μπορούν να μιλούν ΚΑΙ όσοι δεν έχουν λεφτά για δίκες)

    Δηλαδή
    1) Το πρώτο που επιδιώκει ο Λ είναι να βρεί τα _ίχνη_ του funEL.
    2) Το δεύτερο, να δημιουργήσει επεισόδια και νομικά προηγούμενα, ώστε να ετοιμάσει θεσμικά και νομικά το έδαφος στην Ελλάδα για το μέλλον, (ΟΤΑΝ θα περάσει αυστηρότερη νομοθεσία κατά της ανωνυμίας).

    Ε, τίποτε δεν έχει κανείς καταλάβει, αν δεν έζησε με γείτονες… παλαιοημερολογίτες ΚΑΙ φανατικούς οπαδούς του Λιακόπουλου!
    Εγώ πέρασα ΚΑΙ από αυτό το τελευταίο μαρτύριο, πριν ευλογηθώ να εισέλθω ως Μαθητευόμενος στον Κύκλο των Ιπποτών του Φουνελίου.

    Αν μάθετε ΠΩΣ σκέπτονται οι Λιακουρικοί «εκ των ένδον», θα φρίξετε και θα φοβηθείτε, και ΤΟΤΕ θα κατανοήσετε το έργον του Φουνελίου, διότι θα εκπλαγείτε με το ΜΕΓΕΘΟΣ της Λιακουρικής ψυχασθενείας, που απειλεί καθημερινώς την διανοητική ακεραιότητα σεβαστού αριθμού ΕΛ-λήνων.

    Ως εκ τούτου, πρέπει μιαν ημέρα ο Φουνέλιος να… επιδοτηθεί και να βραβευθεί, ως σωτήρ της διανοίας αμέτρητων (παρ’ολίγον ψυχασθενών) που είδαν το θεόπνευστον έργον του ΕΓΚΑΙΡΩΣ, και εσώθησαν από τη Λιακουρο-σκουπιδο-φασιστική Λαίλαπα…

    Ζήτη η Μεγάλη Ημών Πολλαπλή Θεά της Ομορφιάς και της Φιλαληθείας
    και ο προφήτης της, Λιακουρο-βοθρο-μάχος Αγιος Φουνελιανός ο Μέγας!

    +ευλόγησονμαςγέρονταιερέατηςθεάς+

  25. man on the moon

    δεν πιστεψα ποτε οτι υπαρχει κοσμος που αγοραζει τα σκουπιδια («βιβλια») που πουλαει… προσωπικα δεν εχω γνωρισει κανενα (αν και εχω καποιες υποψιες για την υπερσυντηρητικη μακεδονια).

    αλλα νομιζω πως ο γραφικος λιακοπουλος ισως και να μην ειναι τοσο σοβαρη απειλη οσο οι γεωργιαδηδες και ο βελοπουλος (οι εταιροι «βιβλιοπωληδες»)… στον μεν γραφικο λιακο (ακριβως επειδη στερειται επιχειρηματων) δεν χρειαζεται να απαντησεις και τιποτα… απλα να τον σατιρισεις…

    στους αλλους σοβαροφανεις ομως χρειαζεται να εχεις επιχειρηματα για να αντικρουσεις την οποια παραφιλολογια τους… και για αυτο τους θεωρω ακρως πιο επικινδυνους απο τον λιακοπουλο.

    υγ1. χωρις να σημαινει οτι παραγνωριζω τον κινδυνο «λιακοπουλο».
    υγ2. εχω δει και εγω την εκπομπη οπου το distortion απο την μεγενθυση της φωτογραφιας το παρουσιαζε ως κατοικιες στον αρη… αν σκεφθω το ποσοι/ες δεν εχουν απολυτως καμια επαφη μετα των ηλ. υπολογιστων στην ελλαδα, η φωτογραφια αυτη φανταζει τρομερα απειλητικη.

  26. funEL ο πραγματικός!

    Ρε γίδι ΛΛΛ (Τσού ρε Λάκη που θα σου κάνω τη χάρη να σε βρίσω με το όνομά σου, βλάκα καθυστερημένε που πουλάς βιβλία – κωλόχαρτα σε συνταξιούχους που μόνο αυτοί έχουν χρόνο να ασχολούνται μαζί σου και να σε ακούνε, για να μου κάνεις και μύνηση από πάνω) , εδώ είμαι !!!! Εγώ είμαι ο Funel , παπάρα, και όχι αυτός που νομίζεις !!! Ψάξε, ψάξε, δέν θα με βρείς !!!!

  27. Παράθεμα: Με φόρα, δυνατά και ελληνικά! « kaltsovrako
  28. Παράθεμα: “Λιακόπουλε, νανούρισέ με, με ένα βιβλίο σου” « kaltsovrako
  29. Παράθεμα: Σηκωθήτε από ντιβάνια, καναπέδες, μπιντέδες και βουρ για λοβοτομή. « kaltsovrako

Σχολιάστε